reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

nanulika- alez smakowicie wygladajace rogaliki, chyba w wekend je robie :)

citrus- moj gin powiedzial ze do 4 paracetamoli jest ok oczywisice nie codziennie przez 9 miesiecy ale ja wczoraj tez 2 lyknelam, glowa i gardlo mnie bolalo ze nie dawalam juz rady a dzis juz ok

wiikki- ja w pierwszej ciazy chodzilam na szkole rodzenia, u mnie bylo bardzo fajnie, nauczylam sie technik oddychania i w pierwszych godzinach porodu bardzo mi to pomoglo, polozna w szpitalu powiedziala ze widac iz uczeszczalam do szkoly rodzenia, teraz nie ide poniewaz i tak i tak cc a szkola wieczorami wiec mojego malego nie mialabym z kim zostawic, jesli znajdzie sie fajna szkole to polecam ja skorzystalam z tych zajec
co do m ja tez sama chodzilam w grupie bylo mniej wiecej pol na pol jedni z m inne bez

reklama
Witam popołudniową porą.
Właśnie pochłonęłam 2 opakowana mrożonych truskawek. Jeszcze mi mało...

Aśka też Castingiem farbowałam :-D

hej dziewczyny,

Piszę, żeby zapytać o szkołe rodzenia. Co o tym myślicie, te które już mają 1 pociechę to warto chodzić? Wiem, że jeszcze sporo czasu ale czasem trzeba dużo wcześniej się zapisywać.
Ja tak się zastanawiam czy jest sens, mąż mi wyjeżdza do Niemiec do pracy wiec musiałabym chodzić sama, a niektóre ćwiczenia chyba sie we dwójke robi.

pozdrawiam z bardzo słonecznego Wrocławia :)

Ja chodziłam i się nudziłam. Ale mężowemu się podobało i twierdził, że jemu dużo to dało.
Myślę, że sporo zależy od szkoły i prowadzących.

hej kochane!!
ja po pracy-zyje:/
ide zaraz pod prysznic i do lozeczka. Co za dzien:/
Jesli chodzi o szkole rodzenia to rozne opinie. Ja sama prowadzilam swojego czasu zajecia w szkole rodzenia. Wiec sama nie czuje potrzeby by uczestniczyc do niej:-D ale faktycznie wyslalabym tam męza:D niech wie jakie to poswiecenie -ciąza,porod-dla kobiety! a co!!;D

Nadrobie-mam nadzieje-jutro co u Nas na forum slychac.
Poki co-papa:*

Cześć Dziewczynki!

Super wieści z wątki wizytowego, jeszcze raz gratuluję:)

Ja dziś mam okreopny dzień, samopoczucie do du.y, eh brzuch mnie bolal, ale tak raczej zoładek i takie skrecone kiszki mialam przez caly dzien, silne mdlosci, istna masakra, caly dzien w pracy sie tak meczylam. Teraz doszedł ból gardła :angry:

Pewnie dziś szybko pójdę spać.

Ja sądzę, że będę chodziła do szkoły rodzenia, moje znajome, które korzystały ze szkoły w szpitalu w ktorym bede rodzila byly zadowolone, wiec mysle ze i my pochodzimy.

Siostra cioteczna mojego M w poniedziałek urodziła swoje 3 dziecko waga: 4300, rodziła naturalnie. Na drugi dzien wyszli ze szpitala, a dwa dni po porodzie zjawiała się na wykładach!!!! Wyobrażacie to sobie?:szok: Wszystko odbyło się w Stanach, a tam strasznie szybko wypuszczają po porodzie ze szpitala.

Ostatnia edycja:
ja chyba rowniez skorzystam ze szkoly rodzenia.to nasze pierwsze dziecko i mysle ze "pare" rzeczy napewno nam sie przyda. jak myslice kiedy mozna juz sie zapisywac do szkoly rodzenia i kiedy zaczynaja sie kursy, tzn od ktorego miesiaca??czy jest to roznie???

reklama
kijaneczko chyba musisz podzwonić i popytać. Ja chodziłam od 26 tygodnie chyba, co prawda nie jestem pewna tego, bo już kawał czasu minął ale na pewno bliżej końca było.

Dobranocka

Do góry