reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry!

Witam serdecznie
Chciałabym się dopisać :tak::-)
hmmm dziwnie tak od nowa wszystko przechodzić na bb:rofl2: Należę już do moich Kochanych Mamusiek Czerwcowych 2010
Jestem mamą wspaniałego Jasia i spodziewamy się drugiego cudziku , który ma przyjść na świat planowo 27 maja. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:zawstydzona/y:
Pozdrawiam serdecznie:-)

Witaj i rozgość się :tak:

Nanu współczuję. Mnie się dziś śniły bzdury,ale ich nie pamiętam. Może dobrze, po tym co się Tobie śniło.

A u mnie dziś piękne słonko znowu :tak:

reklama
zapominajko u mnie tez piekna pogoda. Słoneczko od rana daje o sobie znać:D chyba wypada skorzystac i jakis spacerek zaliczyc:D

Eh...dziewczyny,byłam ostatnio pobuszowac po sklepach. Z ciekawosci zajrzałam do paru sklepow z ciazowa odzieża-dobijcie mnie prosze! Ja sie zabije jesli będę skazana na tak "gustowne" ubrania:wściekła/y: Moze znacie jakąs strone w necie co by oferowała cos fajnego?

Tak więc ja narazie latam w "starych " ubraniach,poki co dobre,brzuszka ani sladu.Ale z trwoga patrze w garderobiana przyszłośc:/ Za to maluszek ma juz kilkanaście wypasionych bodziaków,kaftaników i czapek;D Resztkami sił staram sie nie kupowac wszystkiego w błękitach;D Coz moje przekonanie co do syna wzrasta z kazdym dniem;D

Dzień Dobry,

jestem i ja ponownie ;)
Jak samopoczucie Majówek?
Moje z każdym dniem coraz lepiej. Jeżeli tylko pogoda dopisuje to i samopoczucie również. A jeżeli za oknem pada czy jest zimno to nie nadaje się do życia :/

Noelle1983 ​może poszukaj na Allegro, tam powinnaś coś znaleźć. Ja zaglądałam kilka dni temu i kilka rzeczy wpadło mi w oko ;)

Noelle dokładnie tak. Allegro :tak:
A przeczucia troszkę zazdroszczę, bo ja nadal nie mam, albo się boję. Mam taką blokadę dziwaczną, że mówię do brzuszka bezosobowo. Gdyby się okazało, że płeć inna niż wypowiem głośno to ludzikowi będzie przykro :confused:
Czytałam, że babki niektóre robią test na płeć z sody. Zastanawiam się, czy się nie pobawić trochę. Może dojdę do jakichś wniosków:-D

cześć dziewczyny,
wczoraj chcieliśmy uczcić ,że wszystko jest dobrze,że jest serduszko ,że troszkę zaszaleliśmy z mężem;-) a to był nasz pierszy raz od momentu zajścia w ciąże.
i dziś rano siku ,a tu na papierze śluz z lekkiem zabarwieniem różowym:-( dostałam białej gorączki.
obsesyjnie chodziłam do łazienki.
tego nie było wiele, ale mnie już płakać się chciało.
zadzwoniłam do lekarza ,bo ja jestem z typu panikarzy. opowiedziałamwszystko. powiedziała ,że to może być normalne. zdarzaja się ,szczególnie w I trymestrze mikrourazy związane z napuchnięciem i ukrwieniem tam w środku. trochę mi ulzyło. ale mam się obserwować.
dziewczyny chyba bym sobie nie darowala jeśli przez TO by się coś stalo mojemu dziecku :-(

citrusku odrazu przeprszam za skaładnie i być może błędy, ale ja piszę to w stresie

nanulika- ale miałamś koszmarki, nie dziwie sie ze noc nie przespana
Noelle- fajne ciazowe rzeczy ma HappyMum tylko dosyc drogie. Ostatnio wystepowałm z Mikołajem na pokazie mody tej odziezy wiec moge powiedziec tylko ze fajnie leza na ciazowych brzuszkach i sa z dobrych materiałów ale i tak chyba lepiej poszukac czegos uzywanego bo to ciuch na 4-5 miesiecy

Dzien dobry!

Nanu-alez mialas sny!Ja mam przwaznie glupie,czasem zle...Ale Twoj Rak to naprawde horror...Pospij moze dzisiaj w ciagu dnia.Wlacz sobie jakas przyjemna muzyczke zeby sie ladne sny przysnily.Dla rownowagi...

Jesli chodzi o ciuchy ciazowe to zgadzam sie w 100% z uzywanymi.Mysmy kiedys pokupowaly po 2-3 szmatki i teraz pakiet wedruje :) Kupilam tez kilka w aukcjach na e-bayu.Nowe bo mam taki ciekway sklep,gdzie ciuchy mi wychodza taniej niz uzywane :-)

Witam sie z rana u nas tez pieknie 22s az .wlasnie dzwonil mi gosciu ze lapek juz naprawiony wkoncu mam dosc tego telefonu. Co do strasznych snow ja tez mam az sie boje Co jutro sie bedzie snic .Perfecta witamy.

ja mam dzinsy ciążowe, zwykłe t shirty, dłuższy sweter, leginsy i tunike :D i wg mnie nie jest źle, a nie oszukując się fajnie sie wygląda tak do 7 góra 8 mc, 9 to jak wielorym ;p przynajmniej wg mnie, i ja już potem z zazdrością patrzyłam na dziewczyny na ulicy że takie szczupłe. eh
i w domu dresy męża i tyle,
tylko jak imprezka rodzinna się trafiła to miałam ochote coś ładnego włożyć ale na szczęście tych imprez nie było za dużo ;p

reklama
ja dostałam dwa dni temu torbę która krąży po ciężarnych:p
tak więc spodni mam chyba z 5 par w sumie, 2 sukienki, jedną spódnicę, ze 3 tuniki.... muszę tylko dokupić dłuższe bluzki i wystarczy:)
gorzej z kurtką na zimę, to wciąż mnie zastanawia.... na jesień mam mamy kurteczkę rozszerzana do dołu - ale to na zimno się nie nadaje bo nie zakrywa tyłka:p

coś muszę pokombinować bo swoje kurtki zimowe mam wszystkie dopasowane dosyć....
trzeba by allegro pod tym kątem prześledzić....

Do góry