reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej dziewczyny!
Ja wczoraj za zaleceniem gin wzięłam ciepłą kąpiel, potem S mnie wymasował i nasamarował, pospałam 12h i dziś jak ręką odjął - jak nowo narodzona!
szok!!!

oby tak już zostało!!! kciuki za wizyty!!!

Dzien dobry!
Nie odzywalam sie kilka dni bo czekalam na poprawe nastroju.W sobote w prawdzie bylam mega-szczesliwa bo po badaniach i USG.Wszystko jest ok.Tylko ja nadal przez mdlosci w domu...

Na przeziebienie teraz czosnek,cebula,miod,cytryna i wlasnie maliny.A na bol gardla miod w herbatce,szalwia do plukania(albo woda z sola) i ponoc gruszki :) ale tego nie wiem bo jeszcze nie sprawdzalam.Ja juz sie z przeziebienia wyciagnelam a u nas wszyscy byli chorzy.Maz az na antybiotyku wyladowal....

Mdlosci mam przez wieksza czesc doby.Ciagle mi zimno.Pogoda do dupy.I w ogole wszechpanujacy optymizm mnie dosiegnal :)))

Mdła ja też cały czas ble.
Już sama nie wiem, czy to kiedyś minie, bo jestem nie do życia.
No ale co zrobić. Jak mus to mus.

Citrus współczuję nocnych dolegliwości.
Uświadomiłaś mi, że do sadysty dentysty muszę się wybrać...

Witam :)
Ja dziś przed pracą pojechałam zrobić bad. krwi i moczu, dłuuuga lista... i 213zł nie moje .. :wściekła/y:
Dziś wieczorkiem powinnam móc odebrać wyniki przez neta, zobaczymy.. szczególnie interesuje mnie progesteron i TSh, jak teraz wyglądają.. może mogłabym już przestać brać tyle tej Luteiny, lub chociaż ograniczyć?

Aśka
- no fajnie by było z tym macierzyńskim.. zobaczymy.
Citrus - ja bym poszła jednak do dentysty skontrolować sprawę.. po co się męczyć?
Zapominajka - cóż, faceci czasem są naprawdę z Marsa ;-)
mysiak - mi tez mdłości nie odpuszczają, spokój mam tylko jakieś pół godziny po jedzeniu, a przecież nie mogę jeść co 30min!!!:wściekła/y: no i już zdarzyło mi się parę razy poobściskiwać kibelek, niestety.. Oby do końca tego trymestru - mam nadzieję, że nie będziemy tymi pechowcami, którym te mdłości towarzyszą dłużej...

hej dziewczyny!
Ja wczoraj za zaleceniem gin wzięłam ciepłą kąpiel, potem S mnie wymasował i nasamarował, pospałam 12h i dziś jak ręką odjął - jak nowo narodzona!
szok!!!

oby tak już zostało!!! kciuki za wizyty!!!

dobra metoda:tak:od niedzieli czułam się podle, wczoraj też wzięłam kąpiel, odpoczęłam i dziś czuje się naprawdę dobrze...poza tym słoneczko robi swoje , bo pogoda jest pzrecudowna, szkoda że jak wróce z pracy to już trochę późno będzie na spacer z suczka

a co do fitnessu, ja chodzę od 7 lat i teraz też, fakt faktem odpuściłam sobie poniedziałek bo czułam się fatalnie, ale jak tylko u lekarza usłyszę że wszystko jest ok kupuje nowy karnet i dalej śmigam...wiadomo z głową i bez przeciążeń, ale żeby poruszać dupskiem :rofl2: na zumbę też uczęszczam i muszę przyznać ze bardziej wykończona byłam po sobotnich tańcach na weselu niz po zajeciach zumby...z zajeć wychodzę tak przyjemnie zmęczona

Byłam u dentysty, zapisała mnie na 29 października (powiedziała, że wtedy zaczniemy cały przegląd i ewentualnie naprawimy to, co jest do naprawy) i powiedziała, że w razie gdyby się coś działo, mam jechać śmiało do całodobowej poradni. Nie mam dziś tyle kasy, żeby wywalić 250 zł na wizytę, a tyle w Gdańsku biorą z reguły, na szczęście od rana mnie nie boli, więc jeszcze nie umieram :dry:

Kinga:) to ja w Jadwidze tez działałam... byłam prowadzącą grupe muzyczną.... w jednej ze wspolnot, ale to niestety stare czasy. nie gram i nie spiewam od 2002 roku:(

citrus zycze ci by ząb sie wiecej nie odezwał...

Olga janie czuje mdłości jak przeżuwam... a za chwile znow bleee...zauwazyłam ze mięta pogarsza mi samopoczucie...najlepsza jest herbata earl gray:)ale po niej znow mi kwasno w ustach, wody przełknąć nie moge a herbaty owocowe działają jak nawoływanie do porcelanówki... zdarza mi sie wyc z bezsilnosci, albo nie wziac kwasu foliowego bo od razu wymioty...

U nas piekne słonce za oknem, nawet bardzo zimno nie ejst a moja córcia chora, podałam jej juz wczoraj antybiotyk bo goraczka znow wrociła.... normalnie zwariuje przez tą jej chorobe...

reklama
Do góry