reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kurcze ja też zaczynam się martwic, bo dziś rano na papierze miałam pełno żółtego śluzu, a zawsze był biały albo przeźroczysty, miała tak któraś z Was ? Czytałam trochę na google, to niby że tak może być, ale może to też być jakaś infekcja i dlatego się martwię :(

Nanulika trzymam kciuki żeby wszytko dobrze się skończyło

reklama
czernulka19 - ja tak miałam w poprzedniej ciąży, i teraz też: śluz gęsty, raz biały, raz żółty - nigdy to gina nie martwiło :tak: ewentualnie pytał o jakieś objawy infakcji, pieczenie itd, ale że nic nie było, to uznawał to za normę.

Nanu, Rybeńko, na pewno nic złego się nie dzieje, tylko spokojnie :)

Dziewczyny, 1,5 h spędziłam na wydziale. Ale dobrze, że pojechałam, bo okazało się, że mam wyższą średnią, niż myślałam. Fajnie byłoby dostać naukowe, zawsze to 200 zł do przodu co miesiąc, w dodatku za nic :)

CItrus nie takie znowu "za nic" bo na pewno się napracowałaś na tą średnią, swoją drogą gratulacje :)
Mi w zeszłym roku też naukowe (tyle, że 450 zł) przeszło koło nosa bo nie zaliczyłam ostatniego egzaminu, facet wymyślił taki test, że na roku z 300 osób zdało 50 :) i nawet moja średnia 4,65 - już z tą 2 nic nie dała :(

Zapominajka
Poki co nie dotarl lekarz,mial byc miedzy 10 a 12... trudno,jak nie dojedzie to olac,jestem w domu do 14:40 - potem jade do gin...

Hej kobietki;)

Nie bylo mnie, ale was czytam codziennie;))

Nanu - nie stresuj sie, ale koniecznie napisz co powiedzial lekarz:tak: mi tez sie 2 razy na papierze pojawil taki lekko rozowo-brazowy sluz. Ale gin powiedzial ze to nic takiego;)

Co do L4 w ciazy - jezeli ktos czuje sie na silach, lubi swoja prace to czemu ma do niej nie chodzic. Ale z kolei moim zdaniem, ciaza to taki czas kiedy powinnysmy szczegolnie o siebie zadbac, wiec kiedy korzystac z tego ze mozemy posiedziec w domu jak nie teraz? Ja malo w zyciu bylam na L4, daaawno juz z niego nie korzystalam wiec cos mi sie od tego kretynskiego ZUS-u chyba nalezy;]:tak:

A u mnie samopoczucie chyba zaczyna sie poprawiac:-D Juz mam mniejsze mdlosci i jakos funkcjonuje w miare;) Chociaz jeszcze z jedzeniem ciezko... Ale brzusio rosnie:-) Jutro ide porobic badania, a w czwrtek ogladac moja dzidzie:-)

reklama
Byla pani doktor,poogladala,opukala,osluchala,wypytala.... stwierdzila ze to najprawdopodobniej zapalenie korzonkow. Mam lezec,grzac sie,w razie boli smarowac mascia i lykac paracetamol. L4 do konca tygodnia...

Do góry