reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Hej;
kolorek nawet mi się udał. Nie jest to może najlepsze co miałam na głowie, ale nie wyglądam już jakby mi ptak naptakał.

Nanu współczuję.

Ja pod koniec poprzedniej ciąży z kolką nerkową wylądowałam w szpitalu. Dopóki samo nie przeszło - nic nie działało. Ale strachu przeze mnie cały oddział się najadł :zawstydzona/y:

Cytryna pewnie, że walcz o kasę!

Coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam co...

reklama
Zapominajunia, cieszę się, że włosy wyszły, nawet jako tako. A i Ty będziesz mieć spokój przez parę tygodni ;-)

O, proszę! Matka Madzi, Katarzyna W. jeździ sobie w bikini na koniu. Już wczoraj na Onecie to widziałam i zapomniałam Wam pokazać, bo nie wiem, czy widziałyście. W Polsce, jak widać, można zamordować własne dziecko i mieć czas na realizowanie swoich pasji. Żyć, nie umierać!

katarzyna_wasniewska_teraz_mam_czas_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
A ja wlasnie wpadam w panike ze to zaczyna sie poronienie... poszlam sie kapac,sprawdzilam sluz a on brazowy ciemny!
Caly czas byl bialy,kremowy...
Miedzy 10 a 12 ma byc u mnie internista... gin moja jest do 12 i potem od 15 - mam przyjechac... boje sie...
Boje sie ze te bole i ten sluz maja ze soba cos wspolnego i zle sie skoncza...

nanulika- trzymam mocno kciuki by wszystko bylo dobrze, brazowy sluz nie musi znaczyc nic zlego, mialam w tej ciazy tak juz 2 razy, ale musisz koniecznie to przebadac

co do katarzyny w. to juz teatr ze hej, z konia smieje sie w oczy prokuraturze i kazdemu kto zyczyl dobrze jej coreczce nie wiedzac jeszcze co sie stalo, a ten wywiad to juz wogole kosmos, moim zdaniem tez powinni juz przestac o niej pisac i robic z niej celebrytke

Nanu a nie możesz do szpitala jechać? Może to termin @ masz i się zbiegło? Mocno zaciskam kciuki!

Ja się właśnie też zastanawiam, kto się tą babą jeszcze interesuje? Same media tworzą z niej celebrytkę. No jakaś paranoja.

nanulika - bez paniki jeszcze. Ja miałam taki gęsty, brązowy śluz przez 4-5 dni 2 tyg.temu, momentami wyglądał wręcz jak jakieś kawałki tkanek, a nie śluz (!), naprawdę miałam już czarne wizje, dostałam od gina duużo luteiny - 3x2tabl, nakaz oszczędzania się.. na USG wszystko wyglądało OK - i faktycznie, po kilku dniach problem minął jak ręką odjął. Oczywiście skonsultuj się z lekarzem, ale spokojnie!

Do terminu miesiaczki jeszcze jakies 2 tyg.... lekarz juz umowiony wiec czekam az przyjedzie... potem do gin,mowi ze zrobi usg,szybko zrobia morfologie,proby watrobowe i zobaczymy... tak bardzo sie boje...

reklama
Do góry