reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej;
kolorek nawet mi się udał. Nie jest to może najlepsze co miałam na głowie, ale nie wyglądam już jakby mi ptak naptakał.

Nanu współczuję.

Ja pod koniec poprzedniej ciąży z kolką nerkową wylądowałam w szpitalu. Dopóki samo nie przeszło - nic nie działało. Ale strachu przeze mnie cały oddział się najadł :zawstydzona/y:

Cytryna pewnie, że walcz o kasę!

Coś miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam co...

reklama
Zapominajunia, cieszę się, że włosy wyszły, nawet jako tako. A i Ty będziesz mieć spokój przez parę tygodni ;-)

O, proszę! Matka Madzi, Katarzyna W. jeździ sobie w bikini na koniu. Już wczoraj na Onecie to widziałam i zapomniałam Wam pokazać, bo nie wiem, czy widziałyście. W Polsce, jak widać, można zamordować własne dziecko i mieć czas na realizowanie swoich pasji. Żyć, nie umierać!

katarzyna_wasniewska_teraz_mam_czas_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
A ja wlasnie wpadam w panike ze to zaczyna sie poronienie... poszlam sie kapac,sprawdzilam sluz a on brazowy ciemny!
Caly czas byl bialy,kremowy...
Miedzy 10 a 12 ma byc u mnie internista... gin moja jest do 12 i potem od 15 - mam przyjechac... boje sie...
Boje sie ze te bole i ten sluz maja ze soba cos wspolnego i zle sie skoncza...

nanulika- trzymam mocno kciuki by wszystko bylo dobrze, brazowy sluz nie musi znaczyc nic zlego, mialam w tej ciazy tak juz 2 razy, ale musisz koniecznie to przebadac

co do katarzyny w. to juz teatr ze hej, z konia smieje sie w oczy prokuraturze i kazdemu kto zyczyl dobrze jej coreczce nie wiedzac jeszcze co sie stalo, a ten wywiad to juz wogole kosmos, moim zdaniem tez powinni juz przestac o niej pisac i robic z niej celebrytke

Nanu a nie możesz do szpitala jechać? Może to termin @ masz i się zbiegło? Mocno zaciskam kciuki!

Ja się właśnie też zastanawiam, kto się tą babą jeszcze interesuje? Same media tworzą z niej celebrytkę. No jakaś paranoja.

nanulika - bez paniki jeszcze. Ja miałam taki gęsty, brązowy śluz przez 4-5 dni 2 tyg.temu, momentami wyglądał wręcz jak jakieś kawałki tkanek, a nie śluz (!), naprawdę miałam już czarne wizje, dostałam od gina duużo luteiny - 3x2tabl, nakaz oszczędzania się.. na USG wszystko wyglądało OK - i faktycznie, po kilku dniach problem minął jak ręką odjął. Oczywiście skonsultuj się z lekarzem, ale spokojnie!

Do terminu miesiaczki jeszcze jakies 2 tyg.... lekarz juz umowiony wiec czekam az przyjedzie... potem do gin,mowi ze zrobi usg,szybko zrobia morfologie,proby watrobowe i zobaczymy... tak bardzo sie boje...

reklama
Do góry