reklama
Sun super zdjecie
Citrus oj grubo bylo widze Mnie tez glupie sny dopadaja...
karlaczek ja w czasie 4 lat staran mialam takie sny (ze nie umiem sie zajac dzieckiem), zostawialam je np na schodach i sobie szlam i dopiero po jakims czasie sobie o nim przypomnialam. Teraz z kolei sni mi sie noworodek, ktory sam staje w lozeczku i zazwyczaj placze. Juz sie troche lepiej zajmuje ale i tak nie mam go stale na oku
Citrus oj grubo bylo widze Mnie tez glupie sny dopadaja...
karlaczek ja w czasie 4 lat staran mialam takie sny (ze nie umiem sie zajac dzieckiem), zostawialam je np na schodach i sobie szlam i dopiero po jakims czasie sobie o nim przypomnialam. Teraz z kolei sni mi sie noworodek, ktory sam staje w lozeczku i zazwyczaj placze. Juz sie troche lepiej zajmuje ale i tak nie mam go stale na oku
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No właśnie nie oglądam.
Ciągle się zastanawiam, czy wybrać się na konferencję blogerów Blog Forum Gdańsk, boooo dostałam zaproszenie, bo ma być prelekcja z Karoliną Korwin-Piotrowską i strrrrraszliwie ją lubię, więc chciałabym posłuchać na żywo, ale nie chce mi się ruszać dupy.
Ruszaj dupeczkę!!! Drugi raz może nie być okazji
Zapominajka kiedy Ci przeszły te mdłości?? jak pytałam lekarza skad sie to bierze to coś mowił o wysokim poziomie HCg ze to od tego.....
Taaa przeszły na 3 dni i wróciły. Od wczoraj znowu porcelana woła i to tak, że jak poczuję mus - to muszę biec.
Ja się wczoraj poryczałam, bo W. zrobił na kolację łososia z sosem z białego wina (alkohol wparowuje!!!). Płakałam oczywiście tylko dlatego, że kupił wino, a ja nie mogłam się napić, choć nabrałam straszliwej ochoty.
Ja się właśnie noszę z zamiarem kupienia pakietu powitalnego win bezalkoholowych. Nigdy nie piłam takich, a wino uwielbiam i za mną chodzi.
Może mnie zaspokoi.
A płakałam już na widok piwa w markecie i żeby ono jakieś dobre było a nie zwykłe siki
Ale ja w ogóle płaczliwa jestem.
I w takich momentach niespodziewanych zaczynam płakać.
Aisha 3 dni szybko miną, tym bardziej, jeśli jutro zleci ci szybko czas!
citrus
Fanka BB :)
Kaja, nie słyszałam. Przeczytałam na Matrasie opis i wydaje się być interesująca, chociaż nie popieram picia alkoholu w nadmiarze i wątpię, bym polubiła główną bohaterkę
Kilka miesięcy temu wypiłam podczas imprezy 3 piwa i okazało się, że o dwa za dużo Dla mnie alkohol tylko podczas jakichś świąt, czy ewentualnie raz na jakiś czas wino do obiadu, bo mam okropnie słabą głowę A akurat teraz, gdy jestem w ciąży, wypiłabym chętnie kieliszek białego wina. Ech.
PS. Ej, mnie w ogóle jest wstyd kupować alkohol w sklepie. Nawet gdy kupuję piwo dla W., to się boję, że mnie ktoś weźmie za alkoholiczkę. Też tak macie, czy tylko ja jestem tak powalona?
Kilka miesięcy temu wypiłam podczas imprezy 3 piwa i okazało się, że o dwa za dużo Dla mnie alkohol tylko podczas jakichś świąt, czy ewentualnie raz na jakiś czas wino do obiadu, bo mam okropnie słabą głowę A akurat teraz, gdy jestem w ciąży, wypiłabym chętnie kieliszek białego wina. Ech.
PS. Ej, mnie w ogóle jest wstyd kupować alkohol w sklepie. Nawet gdy kupuję piwo dla W., to się boję, że mnie ktoś weźmie za alkoholiczkę. Też tak macie, czy tylko ja jestem tak powalona?
Ostatnia edycja:
CITRUS, ja tez nie.. Ale mam zamiłowanie do tego typu masakrycznych historii, pamiętnik narkomanki mnie powalil na lopatki, a tez nie mialam nigdy do czynienia ani w rodzinie, ani w srodowisku.. Mechanizmy ludzkiego umyslu to mój konik.. Szczegolnie te niezbadane..
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aisha ja pytałam gina o wit B i mi powiedział, że w suplemencie który biorę jest i musi starczyć.
Citrus ja akurat nie czuję wstydu w takich sytuacjach. Jestem z natury z tych którym jest strasznie wszystko jedno co ludzie sobie pomyślą/powiedzą.
A alkohol przed ciążą pijałam i lubiłam
Choć ja akurat z tych o mocnej głowie, więc nie mogę narzekać na dolegliwości kacowe ;-)
Kaja podziwiam, ja kiedyś po latach przeczytałam raz jeszcze dzieci z dworca zoo i mnie przeraziły chyba bardziej niż naście lat temu...
Citrus ja akurat nie czuję wstydu w takich sytuacjach. Jestem z natury z tych którym jest strasznie wszystko jedno co ludzie sobie pomyślą/powiedzą.
A alkohol przed ciążą pijałam i lubiłam
Choć ja akurat z tych o mocnej głowie, więc nie mogę narzekać na dolegliwości kacowe ;-)
Kaja podziwiam, ja kiedyś po latach przeczytałam raz jeszcze dzieci z dworca zoo i mnie przeraziły chyba bardziej niż naście lat temu...
Ale mi pojechala..
Ja zorganiz grupy przest mialam kilka lat temu, polskie, po tej aferze w Magdalence. I szwedzkie caly czas wlasciwie. Hells Angels np.. Ze juz nie wspomne o włoskich np..Camorra, pierwsza z brzegu i dzialalnosc kobiet..
Ja zorganiz grupy przest mialam kilka lat temu, polskie, po tej aferze w Magdalence. I szwedzkie caly czas wlasciwie. Hells Angels np.. Ze juz nie wspomne o włoskich np..Camorra, pierwsza z brzegu i dzialalnosc kobiet..
Ostatnia edycja:
citrus
Fanka BB :)
Kaja, babo jedna wstrętna, nie pojechałam Ci, tylko mówię, kiedy mnie kręciło! :-) Potem sięgałam po romanse dla nastolatek z serii "Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty"
Polecam książkę "Kobiety mafii' Clare Longrigg. Nananaaaaaaa
Polecam książkę "Kobiety mafii' Clare Longrigg. Nananaaaaaaa
reklama
Podziel się: