reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Sun super zdjecie:)
Citrus oj grubo bylo widze;) Mnie tez glupie sny dopadaja...
karlaczek ja w czasie 4 lat staran mialam takie sny (ze nie umiem sie zajac dzieckiem), zostawialam je np na schodach i sobie szlam i dopiero po jakims czasie sobie o nim przypomnialam. Teraz z kolei sni mi sie noworodek, ktory sam staje w lozeczku;) i zazwyczaj placze. Juz sie troche lepiej zajmuje ale i tak nie mam go stale na oku ;)

No właśnie nie oglądam.
Ciągle się zastanawiam, czy wybrać się na konferencję blogerów Blog Forum Gdańsk, boooo dostałam zaproszenie, bo ma być prelekcja z Karoliną Korwin-Piotrowską i strrrrraszliwie ją lubię, więc chciałabym posłuchać na żywo, ale nie chce mi się ruszać dupy. :zawstydzona/y:

Ruszaj dupeczkę!!! Drugi raz może nie być okazji :tak:

Zapominajka kiedy Ci przeszły te mdłości?? jak pytałam lekarza skad sie to bierze to coś mowił o wysokim poziomie HCg ze to od tego.....

Taaa przeszły na 3 dni i wróciły. Od wczoraj znowu porcelana woła i to tak, że jak poczuję mus - to muszę biec.

Ja się wczoraj poryczałam, bo W. zrobił na kolację łososia z sosem z białego wina (alkohol wparowuje!!!). Płakałam oczywiście tylko dlatego, że kupił wino, a ja nie mogłam się napić, choć nabrałam straszliwej ochoty.

Ja się właśnie noszę z zamiarem kupienia pakietu powitalnego win bezalkoholowych. Nigdy nie piłam takich, a wino uwielbiam i za mną chodzi.
Może mnie zaspokoi.
A płakałam już na widok piwa w markecie i żeby ono jakieś dobre było a nie zwykłe siki:sorry2:

Ale ja w ogóle płaczliwa jestem.
I w takich momentach niespodziewanych zaczynam płakać.

Aisha 3 dni szybko miną, tym bardziej, jeśli jutro zleci ci szybko czas!

Kaja, nie słyszałam. Przeczytałam na Matrasie opis i wydaje się być interesująca, chociaż nie popieram picia alkoholu w nadmiarze i wątpię, bym polubiła główną bohaterkę :p
Kilka miesięcy temu wypiłam podczas imprezy 3 piwa i okazało się, że o dwa za dużo :-D Dla mnie alkohol tylko podczas jakichś świąt, czy ewentualnie raz na jakiś czas wino do obiadu, bo mam okropnie słabą głowę :sorry2: A akurat teraz, gdy jestem w ciąży, wypiłabym chętnie kieliszek białego wina. Ech.

PS. Ej, mnie w ogóle jest wstyd kupować alkohol w sklepie. Nawet gdy kupuję piwo dla W., to się boję, że mnie ktoś weźmie za alkoholiczkę. Też tak macie, czy tylko ja jestem tak powalona? :-D

Ostatnia edycja:
CITRUS, ja tez nie:-D.. Ale mam zamiłowanie do tego typu masakrycznych historii, pamiętnik narkomanki mnie powalil na lopatki, a tez nie mialam nigdy do czynienia ani w rodzinie, ani w srodowisku.. Mechanizmy ludzkiego umyslu to mój konik:-D.. Szczegolnie te niezbadane..

Aisha ja pytałam gina o wit B i mi powiedział, że w suplemencie który biorę jest i musi starczyć.

Citrus ja akurat nie czuję wstydu w takich sytuacjach. Jestem z natury z tych którym jest strasznie wszystko jedno co ludzie sobie pomyślą/powiedzą.
A alkohol przed ciążą pijałam i lubiłam :-D
Choć ja akurat z tych o mocnej głowie, więc nie mogę narzekać na dolegliwości kacowe ;-)

Kaja podziwiam, ja kiedyś po latach przeczytałam raz jeszcze dzieci z dworca zoo i mnie przeraziły chyba bardziej niż naście lat temu...

Ćpuńskie stories mnie kręciły w gimnazjum i podstawówce, chyba każdy ma taki etap :-D
Teraz zostają mi zorganizowane grupy przestępcze. Mam pierdzielca totalnego :-D

Ale mi pojechala:-D..
Ja zorganiz grupy przest mialam kilka lat temu, polskie, po tej aferze w Magdalence. I szwedzkie caly czas wlasciwie. Hells Angels np.. Ze juz nie wspomne o włoskich np..Camorra, pierwsza z brzegu i dzialalnosc kobiet..

Ostatnia edycja:
Kaja, babo jedna wstrętna, nie pojechałam Ci, tylko mówię, kiedy mnie kręciło! :-) Potem sięgałam po romanse dla nastolatek z serii "Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty" :-D

Polecam książkę "Kobiety mafii' Clare Longrigg. Nananaaaaaaa

reklama
CITRUS, uwielbiam Cię:-D..
I tak lubie Ciē czytac, ze mam deal, weź stara usiadź i napisz jakis większy metraż, to Gretkowską z piedestału zepchniesz:-D..

Do góry