Super sie czuje noc to katastrofa bo ostatnio z kiblem zostalismy przyjaciolmi :-):-) , co do zajeta owszem juz 10 lat prawie :-);-) .W domku zawsze cos do roboty wiesz jak to jest ... a jak tam u ciebie testowanie ?emalia łazanki wyszły cu-do-wne!! Mój P. podlał je jeszcze odrobiną piwa,tzn farsz,bez makaronu,i wyszło pysznie. On ma takie dziwne pomysły kulinarne,ale muszę przyznać,że w większości wychodzą mu naprawdę super.
Noelle ja też oczywiście życzę,aby wszystko ci szybko minęło..wiadomo,normalne,ale jednak pewnie bardzo męczące
Kinga a co u ciebie? Jak się czujesz w ogóle? Bo rzadko zaglądasz,więc pomyślałam,że pewnie dość zajęta jesteś.;-)
reklama
No ja trzymam kciuki napewno sie udaKinga no tak,z tym zajęciem można różnie interpretować...Ja testuję dopiero piątek/sobota,więc zobaczymy...:-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
emalia - to jest właśnie niestety lekarz prywatny i to drogi, 100 zł kosztuje u niego wizyta bez usg. Mimo to jest najlepszy i takie kolejki ma. Był przy mnie cały czas w szpitalu jak poroniłam bliźnięta i go nie zmienię. Bardzo mu ufam. Tylko szlak mnie trafia że tak wiecznie zajęte...gorzej jak w przychodni państwowej. Poprzednim razem juz miałam u niego wizytę umówioną jak jeszcze nawet teestu nei robiłam, teraz sie staralismy 6 cykli to sie nie zapisywałam bo nie wiedziałam kiedy się uda.
zapominajka - ja zjadłam tylko lekką kolację a i tak ledwo ledwo
perelka - te łazanki bardzo kuszące
Kinga - koniecznie musisz wrzucić swój teścik do galerii
karotka - jeszcze nigdy nie jadłam łazenk na piwie
właśnie dopijam wczorajsze karmi, mam nadzieje że nie zwymiotuje ... obejrzałam pierwszy odcinek lekarzy...jak dla mnie taki se
właśnie dopijam wczorajsze karmi, mam nadzieje że nie zwymiotuje ... obejrzałam pierwszy odcinek lekarzy...jak dla mnie taki se
Da sie cos zrobic ,ale przy suwaku lepiej sie prezentujeemalia - to jest właśnie niestety lekarz prywatny i to drogi, 100 zł kosztuje u niego wizyta bez usg. Mimo to jest najlepszy i takie kolejki ma. Był przy mnie cały czas w szpitalu jak poroniłam bliźnięta i go nie zmienię. Bardzo mu ufam. Tylko szlak mnie trafia że tak wiecznie zajęte...gorzej jak w przychodni państwowej. Poprzednim razem juz miałam u niego wizytę umówioną jak jeszcze nawet teestu nei robiłam, teraz sie staralismy 6 cykli to sie nie zapisywałam bo nie wiedziałam kiedy się uda.
muszelka84
Początkująca w BB
hej dziewczynki!widze, ze watek sie zrobil kulinarny
:-)a lazanki robicie z kwasna czy slodka kapusta?:-)bo ja tylko z kwasna:-)
lorelain- mialam juz kiedys pytac.a Ty gdzie pracujesz ze musisz byc 24h/dobe pod telefonem???(wiesz, tak z ciekawosci pytam...)
:-)a lazanki robicie z kwasna czy slodka kapusta?:-)bo ja tylko z kwasna:-)
lorelain- mialam juz kiedys pytac.a Ty gdzie pracujesz ze musisz byc 24h/dobe pod telefonem???(wiesz, tak z ciekawosci pytam...)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Ehh zjadlam porcje lodow na wieczor i teraz prawie pekam )
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kochane zjadłam makaron mniam mniam.
A zmęczyłam się łażeniem i siedzeniem w jednej pozycji... Takie uroki niestety
Biorę się za jakiś film.
A zmęczyłam się łażeniem i siedzeniem w jednej pozycji... Takie uroki niestety
Biorę się za jakiś film.
reklama
muszelka84
Początkująca w BB
strasznie tu cicho...to ja chyba zmykam...trzymajcie sie kochane!!!testujacym zycze 2 kreseczek!!!
Podziel się: