reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Emilia super wiadomości. Odpoczywaj i spokojnie żeby bobo się ładnie zagnieździło .
Lorelain nie strasz tymi bliźniakami.
Dzwoń do skutku. Prędzej, czy później się uda!
Zmęczyłam się dzisiaj!!!
Zmęczyłam się dzisiaj!!!
Noelle1986
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny!!
chcialam dać Wam tylko znać ,że zyje....ledwo bo ledwo ale zawsze Jak przeszly mi perypetie zołądkowe to dopadła mnie śpiączka Pospalam 3 godzinki i powiedzmy,że jestem w stanie sama dojsc do kuchni i wypić szklanke wody Wiecie co najgorsze? Jutro mam 12 godzin do przepracowania
Widze,że tu nowe "twarze"mamy-witajcie!!!
No i co najwazniejsze dzisiaj dobre wiadomosci od Emali!! Super ciesze sie!!! To oszczędzaj sie kochana!! Niech sie fasolka zadamawia
Ide sie ogarnąc,co by męża nie straszyc Ktorego nawiasem mowiac wyslalam do sklepu po paczki;D I bedziemy oglądac film pt Jak urodzic i nie zwariowac
pozdrawiam dziewczyny!!!
Nadrobie .... jak odzyje
chcialam dać Wam tylko znać ,że zyje....ledwo bo ledwo ale zawsze Jak przeszly mi perypetie zołądkowe to dopadła mnie śpiączka Pospalam 3 godzinki i powiedzmy,że jestem w stanie sama dojsc do kuchni i wypić szklanke wody Wiecie co najgorsze? Jutro mam 12 godzin do przepracowania
Widze,że tu nowe "twarze"mamy-witajcie!!!
No i co najwazniejsze dzisiaj dobre wiadomosci od Emali!! Super ciesze sie!!! To oszczędzaj sie kochana!! Niech sie fasolka zadamawia
Ide sie ogarnąc,co by męża nie straszyc Ktorego nawiasem mowiac wyslalam do sklepu po paczki;D I bedziemy oglądac film pt Jak urodzic i nie zwariowac
pozdrawiam dziewczyny!!!
Nadrobie .... jak odzyje
-Lorelain-
Ja mam tyle dobrze ze mam prywatny numer do swojego gina moge w kazdej chwili dzwonic do niego;-)
ja też mam do niego telefon no ale to gdyby się coś złego działo, a od terminów wizyt jest jego asystentka więc i tak by mi nie pomógł
Emilia super wiadomości. Odpoczywaj i spokojnie żeby bobo się ładnie zagnieździło .
Zmęczyłam się dzisiaj!!!
- oh ja to dzisiaj wróciłam z pracy zmęczona jak pies
Noelle - u mnie małż kąpie młodego a ja ogadam powtórke master chefa
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale się objadłam
Przyznaję, że przesadziłam.
Przyznaję, że przesadziłam.
No to mam wkoncu swoja chwilke :-) .
Zastanawiam sie gdzie jest glowny watek maja ? i co z ta lista bo tam tez nie ciekawie przeciez nowe osoby mozna do listy do pisywac bo pozniej duzo pracy bedzie przy tym
Zapominajka-co dobrego jadlas mnie na kako zawsze z wieczora bierze lzb nalesniki ze serem:-)
Zastanawiam sie gdzie jest glowny watek maja ? i co z ta lista bo tam tez nie ciekawie przeciez nowe osoby mozna do listy do pisywac bo pozniej duzo pracy bedzie przy tym
Zapominajka-co dobrego jadlas mnie na kako zawsze z wieczora bierze lzb nalesniki ze serem:-)
emalia82
MUSZELKA- ja też trzymam za Ciebie kciukaski :*
KAROTKA- Jak tam Łazaneczki smakowały? Ja uwielbiam
Lorelain- ja nawet nie mysle chodzić państwowo i czekac tygodniami na termin wizyty. Dzwonie do swojej ginki i jadę zaraz. Co prawda się płaci za kazdym razem 100-kę ale ona już mnie zna i ja jej ufam.
Zapominajka- a czym żeś się tak zmęczyła ? ;-)
Noelle- ty to sie masz kochana. Oby szybko przeszły Ci wszystkie perypetie :* Czekam na relację jaki film
Perełka- "wciska"" powiadasz
KAROTKA- Jak tam Łazaneczki smakowały? Ja uwielbiam
Lorelain- ja nawet nie mysle chodzić państwowo i czekac tygodniami na termin wizyty. Dzwonie do swojej ginki i jadę zaraz. Co prawda się płaci za kazdym razem 100-kę ale ona już mnie zna i ja jej ufam.
Zapominajka- a czym żeś się tak zmęczyła ? ;-)
Noelle- ty to sie masz kochana. Oby szybko przeszły Ci wszystkie perypetie :* Czekam na relację jaki film
Perełka- "wciska"" powiadasz
emalia łazanki wyszły cu-do-wne!! Mój P. podlał je jeszcze odrobiną piwa,tzn farsz,bez makaronu,i wyszło pysznie. On ma takie dziwne pomysły kulinarne,ale muszę przyznać,że w większości wychodzą mu naprawdę super.
Noelle ja też oczywiście życzę,aby wszystko ci szybko minęło..wiadomo,normalne,ale jednak pewnie bardzo męczące
Kinga a co u ciebie? Jak się czujesz w ogóle? Bo rzadko zaglądasz,więc pomyślałam,że pewnie dość zajęta jesteś.;-)
Noelle ja też oczywiście życzę,aby wszystko ci szybko minęło..wiadomo,normalne,ale jednak pewnie bardzo męczące
Kinga a co u ciebie? Jak się czujesz w ogóle? Bo rzadko zaglądasz,więc pomyślałam,że pewnie dość zajęta jesteś.;-)
reklama
Podziel się: