reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
citrus Oby nie było kochana!! Ile zostalo jeszze do magicznego terminu @?? Oj pamietam to czekanie wtedy czekalam zeby @ nie nadeszla...teraz na wizyte.... ciąza to wieczne czekanie:-)
-Lorelain- jestem w trakcie "doczytywania" waszej niedzielnej pisaniny. Powiedz mi ta Mustela jest dobra?? Slyszalam same pozytywne opinie. Stosowalas ja wczesniej?? Bo ja bym obstawiała na nią aczkolwiek przyda sie kolejna opinia A że na tym punkcie mamy widoczne podobne podejscie to prosze o rade A! I jeszcze jedno;D Juz sie smarujesz??? kurcze bo pisza ze niby od 4 miesiąca....ale wczesniej raczej nie zaszkodzi
-Lorelain- jestem w trakcie "doczytywania" waszej niedzielnej pisaniny. Powiedz mi ta Mustela jest dobra?? Slyszalam same pozytywne opinie. Stosowalas ja wczesniej?? Bo ja bym obstawiała na nią aczkolwiek przyda sie kolejna opinia A że na tym punkcie mamy widoczne podobne podejscie to prosze o rade A! I jeszcze jedno;D Juz sie smarujesz??? kurcze bo pisza ze niby od 4 miesiąca....ale wczesniej raczej nie zaszkodzi
Ostatnia edycja:
Noelle1986
citrus
Kora, łaaaaaaa, ogromniasta beta!
Noelle, testuję jutro, będzie to 31 dzień cyklu (miesiączka mogłaby nadejść dzisiaj, jutro, pojutrze, za dwa dni, za trzy... taki mam fantastyczny cykl). Kupiłam już test, stoi sobie za podpaskami i cierpliwie czeka na jutro, hyhyhyh.
Dziewczyny, na rozstępy polecam masowanie szczotką ciała podczas mycia! Nawet najzwyklejszą plastikową szczotką na długim kiju. Pięknie ujędrnia skórę i poprawia ukrwienie, pewnie w połączeniu z kremem działa jeszcze lepiej. Mnie już nic nie pomoże (jeśli jestem w ciąży). Boli brzucha mam w totalnych rozstępach, których nabawiłam się już jako nastolatka, gorzej pewnie nie będzie
Noelle, ja mam na bułeczki! Od Doroty: http://www.mojewypieki.com/przepis/lekko-slodkie-buleczki-z-migdalowa-kruszonka
Noelle, testuję jutro, będzie to 31 dzień cyklu (miesiączka mogłaby nadejść dzisiaj, jutro, pojutrze, za dwa dni, za trzy... taki mam fantastyczny cykl). Kupiłam już test, stoi sobie za podpaskami i cierpliwie czeka na jutro, hyhyhyh.
Dziewczyny, na rozstępy polecam masowanie szczotką ciała podczas mycia! Nawet najzwyklejszą plastikową szczotką na długim kiju. Pięknie ujędrnia skórę i poprawia ukrwienie, pewnie w połączeniu z kremem działa jeszcze lepiej. Mnie już nic nie pomoże (jeśli jestem w ciąży). Boli brzucha mam w totalnych rozstępach, których nabawiłam się już jako nastolatka, gorzej pewnie nie będzie
Noelle, ja mam na bułeczki! Od Doroty: http://www.mojewypieki.com/przepis/lekko-slodkie-buleczki-z-migdalowa-kruszonka
pam_x_pam
trzymam kciukimzeby malpa @ nie przyszla. testuj jutro testujKora, łaaaaaaa, ogromniasta beta!Noelle, testuję jutro, będzie to 31 dzień cyklu (miesiączka mogłaby nadejść dzisiaj, jutro, pojutrze, za dwa dni, za trzy... taki mam fantastyczny cykl). Kupiłam już test, stoi sobie za podpaskami i cierpliwie czeka na jutro, hyhyhyh. Dziewczyny, na rozstępy polecam masowanie szczotką ciała podczas mycia! Nawet najzwyklejszą plastikową szczotką na długim kiju. Pięknie ujędrnia skórę i poprawia ukrwienie, pewnie w połączeniu z kremem działa jeszcze lepiej. Mnie już nic nie pomoże (jeśli jestem w ciąży). Boli brzucha mam w totalnych rozstępach, których nabawiłam się już jako nastolatka, gorzej pewnie nie będzie Noelle, ja mam na bułeczki! Od Doroty: Moje Wypieki | Lekko słodkie bułeczki z migdałową kruszonką
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam niesmialo dolaczam do grona majowek, termin wg kalkulatora 12.05, dzisiejszy test z moczu pozytywny (jeju jak sie ciesze). Podczytywalam was przez kilka ostatnich dni ale nie wlaczalam sie w dyskusje bo nie chcialam sobie robic zbytniej nadzieji i sie nakrecac, staramy sie od od 4 miesiecy i nie chcialam sie rozczarowac jak ostatnio. Mamy juz jedna pocieche, ktora niedawno skonczyla rok ). Gratuluje wszystkim pozytywnych testow i przesylam dla testujacych wkrotce pozytywne fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witaj
witam, nadrobię później - napisze tylko na szybko że dzisiaj beta 1937, podczas gdy w ostatnią srodę była 384 :-)
Super, pięknie rośnie!
Citrus trzymam kciuki, żeby nie nadeszła!
A jeśli chodzi o rozstępy to masowanie jak najbardziej, ale nie w ciąży.
Ja wyniki odebrałam. Dzisiejsza beta: 23458,37, beta ze środy czyli sprzed 5 dni 3411,84 :-)
Ale za to daje mi we znaki bo tylko bym wielkiego ucha słuchała...
perelka86
Emalia ja tez bym leciala do gina..
Noelle ja sie tak wczoraj czulam kijowo dzisiaj poki co oki zobaczymy dalej...
Zapominajka trzymam kciuki masz odwage pojsc na bete ja juz czekam do wizytypiekna hihi ciekawa jaka moja by byla
biedroneczko witaj
citrus i oby tak dalej nie moze przyjsc
kora no piekna beta ja tylko dwa razy robilam
Noelle ja sie tak wczoraj czulam kijowo dzisiaj poki co oki zobaczymy dalej...
Zapominajka trzymam kciuki masz odwage pojsc na bete ja juz czekam do wizytypiekna hihi ciekawa jaka moja by byla
biedroneczko witaj
citrus i oby tak dalej nie moze przyjsc
kora no piekna beta ja tylko dwa razy robilam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Perełko byłam 2x i więcej nie idę. Za 1,5 tygodnia wizyta u gina i mam nadzieję, że będę już o wiele spokojniejsza.
reklama
Podziel się: