reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nie no to mój to idealne dziecko, zresztą mówię to od pierwszego dnia jego życia -kurcze może to źle? albo córa tak nam dała popalić że widzę go inaczej. W pracy nadal koszmar

reklama
Krem u nas tez na topie. Ma taki w szyfcie to cała powrotną drogę znad morza czyli 6 h trzymał go w dłoni i co chwilę czoło na grubo smarowal, nawet przez sen :D

Haha. Moja najpierw krzyczy żeby dostać krem a potem łapki tłuste żeby jej wytrzeć. Czy też macie wrażenie ze wasze dzieci was ciągle poganiaja? Ja czasem uwijam się ze wszystkim jak w ukropie. Kurde przecież mamy tylko po dwie ręce i nogi

A moje szkraby to typowe wodne stworzenia. Ręce mogą myć co 5 minut. Nurkowanie w wannie też im obce nie jest :-pWłosy sobie sami myją, wystarczy szamponu nalać na głowę (potem poprawić mycie) i spłukać prysznicem.
Kremy lubią, ale nie do tego stopnia co u Was ;P

wiolonczela42 Nie daj się robocie! A dużo masz tych dzieciaków?

U nas sztorm... ale w NO to norma...
I jakos tak czulam, ze dzisiejszy lot to niezbyt dobry pomysl. Mhm...walnal w nas piorun i musielismy ladowac na innym lotnisku. Teraz musze czekac 6 godzin na kolejny samolot, ale jakos mi sie odechcialo latac...hahaha

U nas nawet dziś ładnie, ale w domu mamy tak zimno, że aż mnie wszystkie kości bolą. Na szczęście zaczęli grzać, to się troszkę zagrzeje;)

Moje dzieciaki też wodne, kąpiele uwielbiają aż za bardzo. Siedzą w wannie i chlapią;) No i kremy u nas też żądzą. Zośka jeszcze nie, ale Fifi zawsze się domaga, jak ja się smaruję. I wszelkiego rodzaju psikadła.

My przez te wariactwa dzieciaków chyba zrezygnujemy z wakacji zagranicznych teraz na jesieni. Wywalić kupę kasy, żeby się oszarpać z dziećmi? Trochę mi się to nie uśmiecha. Na wiosnę może się trochę uspokoją. A Zosia będzie miała akurat tyle, co miał Fi jak polecieliśmy na Kos. Wymyśliliśmy sobie weekend listopadowy w spa na mazurach. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie;)

reklama
Filipiamama To chyba Ciebie nie pocieszę :p Lepiej z naszymi dziećmi to już było. Im dalej, tym gorsze pomysły do głowy przychodzą ;-) A jeszcze będziesz miała Zośkę nieco ponad roczną, która w miejscu nie usiedzi ;-) Już się nieraz zastanawiałam czy czegoś stąd nie kupić: Fake Toys Help Control Naughty Children - PSFK - no chyba że akurat mi się takie egzemplarze trafiły ;p

Do góry