reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kooska, mi tam jego spanie nie przeszkadza. W przedszkolu śpi mało i ostatnio nie ma z nim problemów wieczorami, a w weekend, jak pośpi dłużej, to my mamy wakacje. Wieczorem też zazwyczaj nie ma problemów, bo jak nie śpi, to ostatnio ładnie leży w łóżeczko.

A Fifi od poniedziałku będzie przedszkolakiem. W zasadzie już dziś było pasowanie, ja nie byłam, ale M. mi nagrał filmik. Jak oglądałam, to płakałam. Tańczył, śpiewał, pokazywał, że się nadaje na przedszkolaczka. Co prawda za nic w świecie nie chce sikać do nocnika, ale jakoś go nauczymy;)

reklama
Dziewczynki dzisiaj o 15.20 powitaliśmy naszego synka na świecie. 3840 gram i 57 cm szczęścia. Jestem przeszczęśliwa, ze już jest z nami i ciąża sie skończyła. Leżę na pooperacyjnej, za jakieś 2 godziny bedą mnie pionizowac.
U mnie Mała śpi max. 2 godziny w weekendy, w żłobku ok. 1-1,5 h, noce przesypia całe.

Brawo, brawo, brawo!!!! Gratuluję!!! Aż się popłakałam!!! Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i z maluszkiem wszystko w porządku!!! Dochodźcie do siebie i szybciutko do domu, bo tam najlepiej!!!

Aniazetka gratuluję. Dzisiaj po 15 umarł moj dziadek i tak sobie myslę jak to życie przeplata sie ze śmiercia.

Dużo szczescia zdrowia i siły na to życie dla Twojego synka :)

Napiszę Wam jeszcze cos ciekawego dziś po 15.00 moj syn zaczął wyc jak szalony płakał nieustannie przez dwie godziny, moj dziadek bardzo go kochał i teraz w szpitalu dopytywał o niego jeszcze w momentach jako takiej swiadomości. Franio raczej ąz tak nie wyje, to serio rzadkość , wiec dopytuje co mu jest. A on do mnie ze boli go w buzi. ok. Potem do mnie mamo zobacz tam i cos mi pokazuje ,wiec dopytuje co tam jest,ale on nic,że nic. A teraz jeszcze przed snem tekst, po moim tekscie, że Pawełek poszedł do nieba, że on go widzi i że jest wysoko. Pewnie nadinterpretuje, ale i tak to dziwne i niesamowite

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny, czuje sie już znośnie, właśnie wstałam po nocy, rana ciągnie, ale daje radę.
Wiolonczela kondolencje z powodu śmierci dziadka, kiedyś słyszałam, ze dzieci widzą zmarłych, ale jak jest na prawdę to chyba nigdy sie nie dowiemy.

reklama
Aniazetka, gratulacje i niech zdrowo rośnie. A jakie imię wybraliście bo chyba mi umknęło?

Wiolon, współczucia ze straty.

U nas młode zagilane. Młoda chodzi do przedszkola aczkolwiek niechętnie. Może się kiedyś przekona.

Do góry