reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kooska, super!!! Gratuluję!!!

Camel mam pytanie o śpiworek... Polecasz ten co macie czy lepszy byłby bez wszytej poduszki, bo znalazłam taki z poduszeczką oddzielnie i się zastanawiam. Noce jednak chłodne, ostatnio były nawet zimne, a Fifi się wiecznie odkrywa. Nawet nie specjalnie, przekręca się z boku na bok i już tyłek goły.

A mi dziś nerwy na basenie puściły, myślałam, że gnojka rozniosę. Nie ustoi to w miejscu, uprze się na coś i się wyrywa, biegnie na oślep, a ja muszę z nim pół godziny czekać na M. i Zośkę. Inne dzieci siedzą grzecznie na przewijakach, chodzą, a ten tylko się rzuca. Szafka otwarta, trzeba kłapnąć, jakiekolwiek drzwi, to samo, śmietnik, trzeba łapy wsadzić. Zafiksuje się i już. Dziś trzy razy rozbił sobie głowę w tym szaleństwie. Rozpuszczone to jak dziadowski bicz, a ja już nie wiem, jak go utemperować.

reklama
Filipia my mamy z odpinana poduszka...wiec odpielismy..ale zapewne na jakies wyjazdy itp sie przyda... my korzystamy...choc ostatnio i na spiwor znalazl sposob i wylazi....ale tak sie do niego przywiazal ze targa go wszedzie i ealkoni sie na nim w salonie.

Ja wybralam taki zeby byl duzy..te allegrowe mialy male rozmiary a Jachu duzy chlop jest...z odpinana poduszka wybralam dlatego bo balam sie ze jak bedzie sie krecil to w koncu spiwor sie przekreci o 180 i bedzie mial ppduche na twarzy..i tak sie zdarzylo..wiec odpielam...a suwak od poduszki jest zakryty jak poducha przypieta wiec o to sie nie martw

chyba zdjecia nie dodalo

Załączniki

• 1433018613228.jpg
    1433018613228.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 24
a tak po odpieciu...suwak plastikowy wiec nie grozny..tylko zostaje na koncu ta kostka od niego

Załączniki

• 1433018695843.jpg
    1433018695843.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 23
  • 1433018724276.jpg
    1433018724276.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 22
A ta poduszka nie jest jakaś strasznie płaska, bo Fifi ostatnio to już lubi na poduszce takiej dorosłej bardzie spać?

A u nas dziś jakiś konkurs pirotechniczny na stadionie. Do nas się niesie strasznie, jakby mi bomby wybuchały nad głową, a to trwać ma do 24. Mam nadzieję, że mi dzieci nie pobudzi. Choć Fifi już drugie sylwestrowe strzelanie przesypia więc może nie będzie tak źle.;)

poducha jest pulchna..lecz ma wade...przez to ze jest podluzna i ma duzo tej watoliny rozpalawia sie w trakcie kilkukrotnego snu. w rezultacie na srodku poduchy brak watoliny ktora lokuje sie po lewej i prawej stronie..teraz na pewno prosilabym o przepikowanie poduchy by watolina w srodku byla stabilna i nie zbijala sie...bede musiala to sama zrobic..ale tak czy inaczej jadiek ma odpieta i spi na swojej ktora lubi..

Załączniki

• 1433019450600.jpg
    1433019450600.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 21
  • 1433019473218.jpg
    1433019473218.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry