Filipiamama
Fanka BB :)
Hej, hej. My dziś dość aktywnie, ale nawet przyjemnie Pobudka dla mnie i Zofii o 5, potem akrobacje przez godzinę i wstawanie po 7 Słoneczko piękne było więc się zebraliśmy i do Kurowa po kwiatki. Nakupowałam do skrzynek, wiszących, stojących... szał. Potem akcja balkon, zdjęcia, przemeblowania... Dzieciaki razem drzemkowały ponad 3 godziny Potem teściowa się wprosiła, ale siedziała cichutko, bo zaraz przyjechali znajomi i my się nimi zajęliśmy i dzieciakami. Zośka odpuściła ostatnią drzemkę więc padła zaraz po przyłożeniu do cyca, a Fi jeszcze na głowie staje w łóżeczku.. Po takim spaniu w dzień, to się nie dziwię
No, urodzinki już w poniedziałek, ale goście w niedzielę... Zaprosiliśmy tak na luzie, na tzw. kawę i ciastko Oprócz najbliższej rodziny, z której i tak większości nie będzie, bo od M. tylko teściowa, a ode mnie najpewniej tylko tata, zaprosiliśmy wszystkie moje ciotki z mężami, czyli sztuk 3+2 bo jedna sama, przyszłą chrzestną Zośkową i moją babcię. Chrzestni Filipa czyli moja siostra i brat M. raczej się nie pojawią, teść też nie, a o reszcie nawet ja nie chcę słyszeć. Ma być lekko i przyjemnie. Nawet nie wyznaczyliśmy konkretnej godziny, także kto jak chce
Także jutro rano jeszcze ostatnie zakupy i odebrać tort i możemy zaczynać świętowanie
Aniazetka, super by było, gdyby się potwierdziło
No, urodzinki już w poniedziałek, ale goście w niedzielę... Zaprosiliśmy tak na luzie, na tzw. kawę i ciastko Oprócz najbliższej rodziny, z której i tak większości nie będzie, bo od M. tylko teściowa, a ode mnie najpewniej tylko tata, zaprosiliśmy wszystkie moje ciotki z mężami, czyli sztuk 3+2 bo jedna sama, przyszłą chrzestną Zośkową i moją babcię. Chrzestni Filipa czyli moja siostra i brat M. raczej się nie pojawią, teść też nie, a o reszcie nawet ja nie chcę słyszeć. Ma być lekko i przyjemnie. Nawet nie wyznaczyliśmy konkretnej godziny, także kto jak chce
Także jutro rano jeszcze ostatnie zakupy i odebrać tort i możemy zaczynać świętowanie
Aniazetka, super by było, gdyby się potwierdziło