reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny
U nas ok. Wiatr trochę się uspokoił więc można wreszcie wyjść z domu.
Do przedszkola bliźniaki narazie nie idą bo ja i tak mam jeszcze rok szkoły. U nas pani dyrektor mówiła że mogłabym puścić od października bo wtedy kończą 2,5 roku ale my zdecydowaliśmy że jeszcze pobędą w domu. Poza tym chcę odpieluchowac a z tym jest różnie. Zdecydowanie dziewczynki są bardziej rozumne, Izie łatwiej ta nauka przychodzi i częściej udaje się zawołać na nocnik.

reklama
Hej dziewczyny;)
Jak tam u Was? U nas piękna pogoda więc dużo czasu spędzamy na dworze;) Ale niestety jeszcze trochę wieje i zapowiadają załamanie pogody.
A ja potrzebuję dwóch rad...
Po pierwsze: rowerek biegowy... co myślicie i ewentualnie jaki dla Filipa, bo ja się nie znam wcale.
Po drugie: co na komunię od chrzestnego? Na samej komunii nie będziemy, bo wyjeżdżamy, ale chcemy kupić coś fajnego. M. się zastanawia nad laptopem, a ja bardziej myślę o konsoli. No i nie wiem czy to jednak nie za dużo. Nie znam się wcale na tym, bo ostatnie komunie z jakimi miałam do czynienia to były nasze...

Filipia ja chwale sobie Puky my mamy ten mniejszy LRM. Janek jezdi jak szalony. A co do prezentu jestem za laptopem jesli taka kategoria cenowa lub tabletem. Konsola wydaje sie byc dla mnie mniej efdukacyjna i wtedy ciezko o co innego jak tylko gry. Laptop czy tablet mozemy jednak bardziej zabezpeczyc np. Odcinajac internet :-) w okreslonych godz. Lub przyda sie do celow edukacyjnych.
U nas tez pieknie ale czuc w powietrzu zmiane pgody. No i leb mnie nawala wiec cos zdecydowanie nie tak. U nas pogoda dopiero od wczoraj a juz chce sie zepsuc. Choc wiatr mimo ciepla jest caly czas mimo ciepkeszych dni.

Ostatnia edycja:
Filipia my mamy taki rowerek, do którego potem możemy dokupić i zamontować pedały. Co prawda nie zrobiliśmy tego, bo starszy zaraz z niego wyrośnie i oddamy młodej, ale i tak myślę że to jeden z lepszych jakie można znaleźć.
Mamy taki właśnie: http://marba.internetdsl.pl/sportbazar/rowerek/jd bug/PEDALY/2.jpg jest super, bo jest lekki, zwrotny, ma hamulec jakby co. I w ogóle jest najlepszy :rofl2: Poza tym można go dorwać (używany) na all już za 150zł ale trzeba polować.

Ja zakupiłam teraz używke takiego. Dokupuje się haki obniżające siodełko i może Młody juz śmigać bo w oryginale jednak z 5 cm mu brakowało. Używka jak używaka, kolory nie tak wyraźne i trochę porysowany ale nie sądzę by zakupiony nowy nie wyglądał tak samo po nim. A dwie stowy w kieszeni. Młodemu od razu przypadł do gustu. Chilafisha wsadzam już do pudła żeby nie było alternatywy i niech się uczy. Z resztą właśnie u babci po trawie pomyka. Miękkie lądowanie ;)

Camel jak mówiłam o lubelskich dziewczynach to myślałam i o Tobie.

Załączniki

• 1429965657631.jpg
    1429965657631.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 44
zobaczym ewcia zobaczym...na razie to jutro sie wybieram...do gina oczywiscie...my tez uzywke puky kupilismy....popiernicza coraz lepiej..i tez 200 zaoszczedzilismy bo nowa ok350-400

dodam ze wybralismy Puki ze wxgledu ns obnizona rame prawie jak hulajnoga...lepiej wsiasc i zsiasc z roweru.

Ostatnia edycja:
reklama
No ja z mojego tez jestem zadowolona. A z wsiadaniem, a niech się męczy :) z reszta nie robi mu to problemu. Hulajnoge mu kupiłam na zimę, na wyrost. Miała być na lato. Alr jeszcze za duża i nie kuma odpychania jedna noga. Kurcze na za rok będzie za mała ;)
Wiolon wy macie ten ekstra retro :)
Camel a do Gina do Lbn? Tez jutro będę w mieście tyle ze bez dziecka - zamierzam sprzedać do teściowej bo rejestracja pojazdu który zakupił mój m może mnie z nim przerosnac. Tak tak m. zakupił skuter. Po co? Bo obiecał chrzesniakowi juz dwa lata temu na wakacje. A więc zbecelowal 2 tys po to żeby ten mógł pojeździć będąc u babci 3 tyg na wakacjach. Znając życie przy pierwszym podejściu wpierdzeli się s krzaki i się skończy jazda. Dzizass czasami mam ochotę podejść i walnąć głową w ścianę.

Ostatnia edycja:
Do góry