reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny
U nas ok. Wiatr trochę się uspokoił więc można wreszcie wyjść z domu.
Do przedszkola bliźniaki narazie nie idą bo ja i tak mam jeszcze rok szkoły. U nas pani dyrektor mówiła że mogłabym puścić od października bo wtedy kończą 2,5 roku ale my zdecydowaliśmy że jeszcze pobędą w domu. Poza tym chcę odpieluchowac a z tym jest różnie. Zdecydowanie dziewczynki są bardziej rozumne, Izie łatwiej ta nauka przychodzi i częściej udaje się zawołać na nocnik.

reklama
Hej dziewczyny;)
Jak tam u Was? U nas piękna pogoda więc dużo czasu spędzamy na dworze;) Ale niestety jeszcze trochę wieje i zapowiadają załamanie pogody.
A ja potrzebuję dwóch rad...
Po pierwsze: rowerek biegowy... co myślicie i ewentualnie jaki dla Filipa, bo ja się nie znam wcale.
Po drugie: co na komunię od chrzestnego? Na samej komunii nie będziemy, bo wyjeżdżamy, ale chcemy kupić coś fajnego. M. się zastanawia nad laptopem, a ja bardziej myślę o konsoli. No i nie wiem czy to jednak nie za dużo. Nie znam się wcale na tym, bo ostatnie komunie z jakimi miałam do czynienia to były nasze...

Filipia ja chwale sobie Puky my mamy ten mniejszy LRM. Janek jezdi jak szalony. A co do prezentu jestem za laptopem jesli taka kategoria cenowa lub tabletem. Konsola wydaje sie byc dla mnie mniej efdukacyjna i wtedy ciezko o co innego jak tylko gry. Laptop czy tablet mozemy jednak bardziej zabezpeczyc np. Odcinajac internet :-) w okreslonych godz. Lub przyda sie do celow edukacyjnych.
U nas tez pieknie ale czuc w powietrzu zmiane pgody. No i leb mnie nawala wiec cos zdecydowanie nie tak. U nas pogoda dopiero od wczoraj a juz chce sie zepsuc. Choc wiatr mimo ciepla jest caly czas mimo ciepkeszych dni.

Ostatnia edycja:
Filipia my mamy taki rowerek, do którego potem możemy dokupić i zamontować pedały. Co prawda nie zrobiliśmy tego, bo starszy zaraz z niego wyrośnie i oddamy młodej, ale i tak myślę że to jeden z lepszych jakie można znaleźć.
Mamy taki właśnie: http://marba.internetdsl.pl/sportbazar/rowerek/jd bug/PEDALY/2.jpg jest super, bo jest lekki, zwrotny, ma hamulec jakby co. I w ogóle jest najlepszy :rofl2: Poza tym można go dorwać (używany) na all już za 150zł ale trzeba polować.

Ja zakupiłam teraz używke takiego. Dokupuje się haki obniżające siodełko i może Młody juz śmigać bo w oryginale jednak z 5 cm mu brakowało. Używka jak używaka, kolory nie tak wyraźne i trochę porysowany ale nie sądzę by zakupiony nowy nie wyglądał tak samo po nim. A dwie stowy w kieszeni. Młodemu od razu przypadł do gustu. Chilafisha wsadzam już do pudła żeby nie było alternatywy i niech się uczy. Z resztą właśnie u babci po trawie pomyka. Miękkie lądowanie ;)

Camel jak mówiłam o lubelskich dziewczynach to myślałam i o Tobie.

Załączniki

• 1429965657631.jpg
    1429965657631.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 39
zobaczym ewcia zobaczym...na razie to jutro sie wybieram...do gina oczywiscie...my tez uzywke puky kupilismy....popiernicza coraz lepiej..i tez 200 zaoszczedzilismy bo nowa ok350-400

dodam ze wybralismy Puki ze wxgledu ns obnizona rame prawie jak hulajnoga...lepiej wsiasc i zsiasc z roweru.

Ostatnia edycja:
reklama
No ja z mojego tez jestem zadowolona. A z wsiadaniem, a niech się męczy :) z reszta nie robi mu to problemu. Hulajnoge mu kupiłam na zimę, na wyrost. Miała być na lato. Alr jeszcze za duża i nie kuma odpychania jedna noga. Kurcze na za rok będzie za mała ;)
Wiolon wy macie ten ekstra retro :)
Camel a do Gina do Lbn? Tez jutro będę w mieście tyle ze bez dziecka - zamierzam sprzedać do teściowej bo rejestracja pojazdu który zakupił mój m może mnie z nim przerosnac. Tak tak m. zakupił skuter. Po co? Bo obiecał chrzesniakowi juz dwa lata temu na wakacje. A więc zbecelowal 2 tys po to żeby ten mógł pojeździć będąc u babci 3 tyg na wakacjach. Znając życie przy pierwszym podejściu wpierdzeli się s krzaki i się skończy jazda. Dzizass czasami mam ochotę podejść i walnąć głową w ścianę.

Ostatnia edycja:
Do góry