reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
witam,
moje dziecko juz w przedszkolu ja zaraz biore sie za nauke ale jeszcze na chwilke moge zajrzec na forum:)

ostatnio pisalyscie o bezsennosci i cieszylam sie ze mnie to nie dotyczy, do dzisiejszej nocy... mam nadzieje, ze to sie juz nie powtorzy

co do mleka itp. w ciazy z synkiem pilam litrami mleko a teraz tez jak na to spojrze robiac synowi mleko to az mi zle sie robi

aniaczek- zdrowka

ostatnio jakos mam braki chyba swiezego powietrzy najchetniej przy otwartym oknie bym siedziala lub byla na dworzu, powietrze w zamknietych pomieszczeniach sprawia ze jest mi niedobrze, podobnie mam z poszewkami na koldre, poduszke, jak jest jedna noc uzywane to jakos mi smierdzi i spac nie moge... mam nadzieje ze szybko minie ten I trymestr

milego dnia

Kurcze, niby wie czlowiek ze nie jest pępkiem swiata, a chciaĺby byc, dzien pt " nikt mnie nie rozumie" goscie jedza jakis czosnek, smierdza, S spokojnie wyslu****e moich wywodow i nawet czasem wydaje sie wspolczujacy, ale co on moze wiedziec, jak nie spedza dni w objeciach toalety, wszystko buuu:-(

k.a.j.a czosek? a pfu mam to samo i smazona cebula. ble
aniczek dużo zdrówka!
Nia ja mam tak od jakiegoś czasu, nie śpie lub bardzo źle śpie. w ciągu dnia jestem zmęczona ,ale kłade sie do łóżka i leże i leże i oczy jak pięć zeta!
mam tak w samo z mlekiem i pochodnymi , jem jogurt a za chwile go oddanie .
niezmiennie królują ogórki kiszone oraz wszystko co jest kwaśnie

czesc kobietki :)

Sun ty już masz 9 tydzien skonczony i rozpoczęty 10. :)

aniaczek zdrówka Ci życzę... ja codziennie zajadam czosnek i licze na cud ze mnie nie rozłozy przy takiej pogodzie...

A co do tego syropu dla ciężarnych *spam* to mi ginekolog zabronił go kupowac, uzywac...jest konserwowany sorbinianem potasu. powiedział, ze zamiast kupowac syrop, to mam sobie kupic czarna porzeczke i maliny mrożone, łykac wit C i jeśc czosnek.. ze to mi napewno na zdrowie wyjdzie.(czyli to samo co jest w składzie prenalenu tylko bez konserwantów)

k.a.j.a. mi tez wszyscy śmierdzą, nawet moj niemaż i własna córka mi śmierdza.... do tego śmierdzi mi lodówka, korytarz wbloku i nawet powietrze mi smierdzi bo ludzie palą w piecach...

U mnie córeczka w przedszkolu, co prawda już spowrotem ma zółty katar, ale poki cos wiecej sie nie rozwija to puszczam ją... niech się uodparnia...

Framama ja mam wogole problem bo uwielbiam kefir i jog a teraz owocowych nie zjem bo za słodkie a od kefiru mnie odrzuca. za to ciągnie mnie na biały serek mlask mlask... nic wiecej z nabiału mi nie wchodzi... no i pomidorowa ... to moge jeść litrami...

Blee mi.. naciąga mnie, mdłości mnie nawet w nocy budzą.... z córką tak nie miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.
Widzę że dziś produkcja trwa...:-D

mnie póki co nie mdli, trochę mnie to dziwi bo w poprzedniej ciąży było strasznie...do tej pory jedna z perfum T kojarzy mi się z mdłościami:-D

a na takie poranne polecam zjedzenie czegoś zanim jeszcze wstaniecie z łóżka- mi to bardzo pomagało, co prawda nie trwa ten spokój jakoś strasznie długo ale zawsze to jakaś ulga:tak:

Do góry