reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

mam taką sugestię żeby założyć wątek bez komentarzy w którym będzie bieżąca lista wizyt

np

nanulika ----- 25.10 g. 09:00 (usg pomiarowe)

wysyłało by się do jednej osoby na PW info o wizytach i ona by aktualizowała listę. Mogę to być ja jeśli chcecie - wieczorami na pewno znajdę czas na aktualizację:)
Było tak w listopadówkach i fajnie się sprawdzało:)

CO WY NA TO?

reklama
Witajcie Dziewczynki!

Widzę, że większość z Was dziś miała lenia. Ja z mężem i rodziacami pojechaliśmy na cały dzień do lasu, grzybów i kanii nazbieraliśmy:)

Moja waga tez stoi, ale chyba nie ma co się martwić, nadrobimy, oj nadrobimy. Łapią mnie mdłości w ciągu dnia i rano budzi mnie ból brzucha, ale nie na dole tylko raczej taki na mdłości i wrócił ból piersi przy dotyku.

Wczoraj informowaliśmy rodzinę o ciąży, bardzo się cieszyli, u męża będzie to pierwszy wnuk/wnuczka i u mnie w rodzinie 3, ale jedna i druga rodzina wyczekiwala i dopytywała.

Widzę, że dziewczyny pieczecie piękne i smakowite ciasta, ja jestem lepsza z gotowania, chociaż wczoraj na uroczystość piekłam sernik i wyszedł dobry:happy2:

Zółwie świetne, uśmiałam się.

Mnie też dziś muli i mdli strasznie... nie wiem jak ja dziś wytrzymam w pracy, najchętniej poszłabym do domu i wlazła pod kołderkę i nie wychodziła z pod niej do końca I trymestru :(

reklama
Do góry