reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pandorka, a mi ani to, ani woda, ani migdaly...nic nie pomaga, ani lezenie, ani stanie..stania na glowie tylko chyba jeszcze nie sprawdzalam, ahahaha:-D..

k.a.j.a- widać samo musi przejść:tak:

w ciąży z Antkiem leżałam w szpitalu z dziewczyną która przez pierwszy trymestr w ogóle nie mogła funkcjonować- non stop mdłości i wymioty, cały czas podawali jej leki i nic to nie dawało... także może być gorzej..takie już uroki ciąży:tak:

Zapominajka oj nie wiem czy jest co zazdroscic jak sa objawy to wiadomo ze dzidzia daje znac o sobie a tak to nic nie wiesz...
nanulinka pomysł ok:)zaraz posle terminy:-)

Sun super ze wypoczela:) ja wczoraj tez spacerek do okola lasu zrobilam z rodzinka:) swieze powietrze super...o widze ze sama chyba nie jestem bo od paru dni czuje sie jak przed ciaza

k.a.j.a wspolczuje

aniaczek zdróweczka kochana:)

Perelka no to super, że się teraz świetnie czujesz... :tak:
Ja póki co cały czas się dobrze czuję... :-) tak jakbym nie była w ciąży :-)

reklama
Do góry