reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam was dziewczyny :)
Dawno mnie nie było i do tego nadrobiłam zaległości z tygodnia (zajęło mi to prawie dwa dni:-))

Co do spania to ja tez pozwalam sobie do 10 11:):-)
Mam wielkiego doła zero objawów jedynie wczoraj brzuch ciagnal i koniec cisza:-( nudnosci nie ma piersi wydaja mi si emniej napiete:-(

nie masz czego żałować ... ja od kilku dni czuję się fatalnie, normaalnie jak przy grypie żołądkowej oczywiście tylko wymioty ale samopoczucie takie samo. Więc nie masz czego żałować :)

kto jeszcze nie głosował to poproszę - jedno zdjęcie mnie wyprzedza ilością lajków i komentarzy!!!

Wasze inspiracje - ciągle czekamy na Wasze zdjęcia!:) | Facebook

z góry dzięęęęki!!!

głos oddany, nawet dwa razy, moja córcia się dołączyła :)

nanulika, ja już kliknęłam parę dni temu ale zapomniałam Ci napisać, że masz nieziemsko piękne mieszkanie:tak:

dzięki fiołkowa:) teraz już też mi się podoba:) kupiłam je pod koniec 2008 roku i przez pierwsze lata było jakie było, tylko ściany malowaliśmy, a rok temu 1 sierpnia rozpoczęliśmy remont, wyburzyliśmy ściany, zamieniliśmy miejscami salon z sypialnią i już prawie gotowe:) Szczegóły od czasów remontu można poczytać na blogu:) Tu początek zmagań:

Wnętrzne dylematy: Remont - dzień 1

Witam was dziewczyny :)
Dawno mnie nie było i do tego nadrobiłam zaległości z tygodnia (zajęło mi to prawie dwa dni:-))

nie masz czego żałować ... ja od kilku dni czuję się fatalnie, normaalnie jak przy grypie żołądkowej oczywiście tylko wymioty ale samopoczucie takie samo. Więc nie masz czego żałować :)

głos oddany, nawet dwa razy, moja córcia się dołączyła :)

dzięki wieeeelkie!!!

nanulika zrobione:)) :-)

DZIĘKUJĘ!!!

ZRESZTĄ DZIEUJĘ WSZYSTKIM WSPIERAJĄCYM:)))))

Co do spania to ja tez pozwalam sobie do 10 11:):-)
Mam wielkiego doła zero objawów jedynie wczoraj brzuch ciagnal i koniec cisza:-( nudnosci nie ma piersi wydaja mi si emniej napiete:-(

nie miej dola, ja z Marysia mialam to samo, nie wiedzialam ze jestem w ciazy, dopoki brzuch nie urosl;-)wszystko napewno jest dobrze...

A ja ranek przezylam spiewajaco, pelne zorganizowanie, a godz 15 i ja zaczynam, mulic, tulic toalete i czuc sie do bani.. I tak od dwoch tygodni.Kanal..

Nanulika, swietnie, minimalistycznie, lubimy tak:tak:..

Ach jak ja bym juz chciala miec swoja nowa kuchnie, a tu do 1 grudnia jeszcze sto lat..W grudniu sie przeprowadzamy, na wieksze, swoje i z ogrodkiem;;)..tylko ciekawe kto bedzie w nim zarzadzal, bo ja tak na czterech kwiatkach w domu poprzestaje, wiecej to juz nie na moja glowe:-D..

reklama
Do góry