reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja ostatnio zmieniłam fryzjera..nie to ze z ostatniego nie byłam zadowolona, ale musiałam jezdzic przez całe miast..a tak mam pod nosem..pare kroków...

reklama
Ja zmieniłam, poszłam raz, byłam średnio zadowolona z wyniku, ale podobał mi się salon. To poszłam jeszcze raz, trzeba dać dziewczynie szansę, no i jest ok;) Do tego obydwie przepadamy podobnie za dziewczynami naszych tatusiów więc jest temat do gadania;)

aniazetka-tort super :)

hejka

no i u nas pogoda dopisala
Tomek sie uspokoil troche, wiec wydaje mi sie, ze to mogą jednak byc zęby...
Dzis od rana probowalam dodzwonic sie do przychodni, ale oczywiscie bez skutku. Wyszlismy wiec na spacer po drodze zahaczając o przychodnie....u pani dr nie bylo nikogo, wiec od razu wizyta :)
Dala skierowanie na mocz, ale po "wywiadzie" ze mną stwierdzila, ze to na pewno zęby.
Od razu dostalam recepte na szczepionke na pneumokoki dla Ani i idziemy w srode.

A fryzjerke swoja tez lubie, bo u niej zawsze wesolo i tez mozna sie wygadac :)

Ach...i o facetach. Mowie dzis P., ze w sobote pojade z Ania do hurtowni zabawek i wybierzemy cos na Dzien Dziecka, a on ze zbolałą mina..."i znowu ja mam najgorzej, bo musze zostac z dziecmi"...no pytam, a czyje dzieci????? Ja nie marudzę, ze zajmuje sie dzieciakami 24h/na dobe, a on przeciez w pracy. "ale ty wychodzisz na spacer, na powietrze, a ja siedze w 4 scianach"....no kur...a jak idzie z nami na spacer to tez źle, bo ciagle cos nie pasuje....i wez z takim sie dogadaj.....

Ostatnia edycja:
No mnie tez juz kreci spontan fryzjerski ale z tymi klaczunami za wiele nie uzyskasz. A chodzi tylko o to zeby geba nie wygladala jak paczus z posypka z wiórów kokosowych Probowalam byle fryzjer osiedlowy, probowalam brandowane salony oraz polecane na "wizażu" ;) efekt wiecznie ten sam :)

A propo kokosa...mi sie przypomnialo. Dla Lenego walcze z tortem z moich wypieków kokosowo truskawkowy :D juz caly tydzien o nim marzę.

Camel ja ciagle walcze z myslami czy odchylany czy nie...a chrzestny juz cisnie bo czas najwyzszy zamawiać...no nie wiem nie wiem.

U mnie nie to ze chowa rzeczy. Po prostu zostawia tam gdzie zainteresowalo go cos innego. Mial szczoteczke do zebow w rekach zostawil w szafce z garami bo tam zainteresowala go patelnia itp itd.

UEwa, ja wole z niz bez...najwyzej z opcji nie skorzystam, ale mam komfort ze w razie czego jest taka opcja... Wiec wolalsm kupic bellelli z funkcja niz hamaxa bex..bo i tak nie wiadomo ile w tym dxiec spedzac czasu nie bedzie..moj lubi przysypiac w foteliku samochodowym i wtedy gdy trzesie..wiec tak w razie kupiliśmy z odchyleniem..mysle tez ze hamax jedzie teraz na opini bo porownujac w sklepie sa wrecz podobne a powiem nawet ze hamax du..y nie urywa..bellelli przypadl mi bardziej do gustu...wyglada mniej nocnikowo co za tym idzie bardziej przewiewnie i oddychajaco...

No chyba ze chca ci sprezentowac wypasionego hamaxa to jie wiem bo na takie nie patrzylam...moj przedzial cenowy max 300zl przez duze M.

Ostatnia edycja:
Nie no ja mam jakąś czarna serię... znoeu dziabnelo mnie coś, tym razem w nogę i puchnie... stopę mam spuchnięte, że żadnego buta nie założę, a jest taka super pogoda:(
Mi Wojtek też wszystko roznosi... jest to całkiem zabawne. Co i gdzie można znaleźć... no chyba ze znajduje moj ukochany kremik pod oczy w toalecie:/

Znalazlam smoka :-) zamykałam drzwi na taras i spojrzałam na regał z książkami i bingo, jedna dziwnie odstawała i tam znalazła się nasza zguba.
Mialyscie kiedyś styczność z wróżkami, wrozbami? Ja nigdy i nigdy nie wierze w takie rzeczy, mimo iż znam kilka osób, które z takowych usług korzystają.
Ja wyszłam dzisiaj z biura do sklepu i zaczepila mnie cyganka, taka stara. Zaskoczyło mnie to bardzo, bo biurowiec w centrum i Cyganow nie widziałam tam nigdy. Nie miałam nawet jak jej uciec, bo zatarasowala mi przejście. Więc mówię grzecznie, że bardzo się spiesze i nie mam pieniędzy a ona do mnie, że widzi przez moje lewe oko, że mam jeden papierowy pieniądz w portfelu i faktycznie samotna stowka tam była. I dalej, żebym nie wracała do swojej wielkiej miłości bo nigdy nie był mnie wart i obecny partner mnie kocha i z nim będę szczęśliwa. I będę miała dwójkę dzieci, dziewczynke a potem chłopca. I wtedy udało mi się uciec, bo znajomy przechodził i mnie uratował. Ale jak na mnie patrzyła to mialam ciarki.
I tak później zastanawiałam się czy to w ogóle możliwe że ktoś jest w stanie coś przewidzieć, czy są takie moce?

No rzeczywuscie jakies fatum..wapno nie ratuje?
Albo jakis alertek, zyrtec?
Ja z kolei po ciazy zalapalam uczulenie na uwaga: SŁOŃCE!!! Masakra..przychodze ze spaceru i drapie sie bez konca, szczegolnie dekolt i dlonie...

reklama
Do góry