reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja to sie zastanawial kto stworzyl taki tempy gatunek jakim jest chłop... Zero logiki...

Witam sie i ja, nocka calkiem fajna, jedna pobudka...

My jeszcze przed kawa...

Slodki torcik...na pewno pyszny...

Cos zebrac sie nie moge....

reklama
Witam się i ja.
U nas też byłaby jedna pobudka, gdyby nie tatuś. W sumie nie powinnam się wkurzać, bo przeziębiony, ale ja też chora, a nie wywalam w nocy takich cyrków. No ale nie było źle, gorzej jest teraz. Ledwo na oczy widzę. Przyszła w końcu pogoda, to ja się pochorowałam.

Aniazetka torcik fajny;) Na drugie urodziny Filipa zamówię u Ciebie;)

Witam się i ja ,u nas noc całkiem dobrze tylko pobudka już o 6 rano i dlatego jakaś nie wyspana jestem .Mała dziś strasznie marudna ciągle ryczy i chce na ręce nic mi nie daje zrobić .
Dobrze ,że już po deszczach po już za dużo tych dni w domu ,w tym tygodniu mają być upały może coś trochę opale moje blade nogi (nie opalałam się przez 1,5 roku ).

Aniazetka- torcik super :)

Filipcia weź no powiedz jeszcze raz gdzie ten sklepik z *******ami na roczek. Chyba w ramach atrakcji wybiore sie trajtkiem do centrum.
Ty nie masz ochoty wylegnac?

Ja dziś mimo choróbska mam troszkę więcej energii więc chcę skorzystać i ogarnąć chatę. Filipa na balkon wygonię do piaskownicy, na spacerek pójdziemy popołudniem, jak M. wróci, bo zapowiedział wcześniejszy powrót. Albo oni pójdą na spacer, a ja poczłapię do fryzjera się umówić, połażę po sklepach albo w końcu umaluję włosy bo wyglądam jak z lat 80-tych, tylko trwałej mi brak;)

Jestesmy i my
Dzis od rana w samochodzie zalatwialismy urzędy. Id kiedy Mlody ma fotelik przodem to jeździ mi sie z nim super. Jemy tez pasuje bo ciagle spi;)
Ha ha kupilam w Lidlu Mlodemu kolejkę Duplo na Dzien dziecka, calkiem dobra cena.
Dzieki Ewcia za słowa otuchy... ech... jak tu myśleć o drugim dziecku jak M. do pierwszego nie dorósł:/

Kurcze ja tez musze fryzjera odwiedzic...maeakra, nie widze juz nic na oczy...popijam wlasnie druga kawke...juz nawet obczailam ekspres...czego sie robi z przymusu...a tyle czasu ekspres w szafce gnil..

reklama
Do góry