reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Co fakt to fakt...marze o morzu...
Po cichu zazdraszczam...ewcia...pakujemy sie i jedziemy...odebrac kooske z lotniska..

Hihi :) dawajcie! A morze...kooocham! Moglabym sie gapic godzinami w wode i sluchac szumu fal, czujac przyjemny piasek pod stopami. Takze chyba Wy musicie wybrac sie na polnoc :D

Kooska nie kuś bo wiesz że my z Ewcia to gotowe na wszystko..a znając Ewcie to zamiast na śląsku zamieszka na pomorzu ;-)

Chyba tak. Ja tez uwielbiam choć bardzo mało okazji w życiu miałam żeby widzieć. Pomijam te nieswiadome wyjazdy do Bułgarii w latach 80. Tak zawsze blizej w góry. I pomijam morze w Anglii. Tam na mnie nie robiło żadnego wrażenia. Camel moze z Rzeszowa sa loty do NO. Bedziemy mialy sprawiedliwa drogę na lotnisko ;)

Cześć mamusie , u nas noc tak jak się spodziewałam po wczorajszych atrakcjach teściowej ,budziła się kilka razy z płaczem .
Pogoda taka sobie ,ale na szczęście nie pada więc pewnie pojedziemy na jakąś wycieczkę po Bieszczadach (nasza taka coniedzielna tradycja )

Morze jak ja uwielbiam morze ,ale niestety byłam tylko kilka razy w życiu ,tak jak Ewcia piszę bliżej mamy w góry ,chodź góry również uwielbiam zwłaszcza połoniny jest tu tak spokojnie i tajemniczo ,można się wyciszyć odstresować od zgiełku ,marzy mi się kiedyś domek letniskowy gdzieś głęboko w Bieszczadach ( takie plany na emeryturę)

Hej Mamuśki!!
Mnie dopadło przeziębienie i ciążowy brak sił i chęci, ale się staram nie poddawać. Już nawet z mini zakupów wróciłam.

Polskie morze fajne jest, ale ja zawsze mam bliżej do akwenów bardziej na południu niż do naszego rodzimego. Choć warto by było się wybrać;)

Noc pod względem Filipa niezła, a nawet bardzo dobra. Pobudka po 2, usnął bez cycka, a potem 6, cycek i spanie do 7. Za to małżonek dał taki popis, że pół nocy spać nie mogłam. O 5 go wygoniłam, a jak Fifi wstał to padłam i podniosłam się o 9. Zwyczajnie odebrało mi wszystkie siły i nie dawałam rady się ruszyć. Dobrze, że dziś niedziela, ale jak jutro M będzie musiał jechać do pracy, to chyba się przekręcę rano.

Pogoda nawet fajna więc pewnie po obiedzie i spaniu wybędziemy w plenery. O ile coś się nie przywlecze.

U nas nareszcie slonce. 25 stopni! Szok... Wybiegalismy sie z O. w parku przez trzy godziny i stalo sie cos czego jeszcze nigdy nie przezylam - O. zasnela jedzac kasze...taka byla padnieta. Polozylam ja do lozeczka w ciuchach i niewykapana przed sekunda. Ciekawe co z tego wyjdzie...pewnie pobudka o 5 rano :/
poznalam dwie fajne mamy z Bosni. Dzieciaki razem sie bawily a my plotkowalysmy :D szkoda, ze jakiegos przystojnego, samotnego tatusia nie wychaczylam hihi ;)
milego wieczoru! Ja musze ogarnac pobojowisko w mieszkaniu!

reklama
My również wróciliśmy z wycieczki ,byliśmy aż pod szlakiem na Tanice ,zmęczeni głodni ,ale fajnie było się tak zrelaksować .
Kooska - widać ,że pogoda wpłynęła na was pozytywnie ,jak jest ciepło i słonecznie od razu człowiek inaczej się czuje i nastawienie do życia inne ,oby więcej takich pogodnych dni w waszym życiu .

Do góry