reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

U nas tez wiecej pobudek, ale to chyba nadmiar wrazen i zeby. Pobudka o 6 i mloda juz ziewa...
Wspolczuje z facetami... byly nie byl u O. od trzech tygodni, bo przeciez ma wazniejsze sprawy a wczoraj po pijaku wypisywal jak to on za nia teskni i ja kocha...

reklama
U nas tez noc kijowa... Zeby albo wzdecia...ciezko stwierdzic... Moj pan tez nawet oka nie podniosl...
Kawy, kawy.... Nie mam kurcze rozpuszvzalnej...ale mam sypana i manualny ekspres cisnieniowy, ale chyba nie umiem nim zaparzac bo jakos kawa mi nie smakuje..nie wiem kiedy wylaczyc nalewsnie kawy bo sam nie odmierza ilosci wody...a chce kawy...kto pomoze zaparzyc w tym urzadzeniu badziewnym..bo juz go nawet wyciagnelam z szafki takam spragniona tego nektaru bogow

Camel ja w takim tez nie umiem przyc. Też mi nie smakuje. Jakby za mocna...kwaskowata...nie wiem, musze bardzo rozcienczac. Ale za to ta z ekspresu z mlynkiem...boska. Przyjeżdżaj na kawę w takim układzie.

Co do butkow wczoraj zakupilam trampeczki na alledrogo tak jak evi radzila. Jak przyjada to ocenie. Mysle ze będą bardziej po dworze bo w sumie te pierwsze juz za male a te spadkowe troche za duze. Zalozylam raz z tydzien temu jak bylo deszczowo, w drodze wyjatku i do wózka a lata juz w nich codziennie :/

Jak ktoras nie ma sandalkow to przypadkiem odkrylam wczoraj na befado. Mysle nawet czy jako ciapky ich nie wziac...w sumie bedzie lato. Cena tez jest ok. Jakbym nie kupila juz tych geoxow to bym sie skusila. Dla mnie te są bardzo ok.
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=7367

Ostatnia edycja:
Tamten stoi u mojej mamy. Jesli pije to żółta tchibo bo tylko taka kupujemy bo stary to pija.
Ja ten automatyczny wydebilam jak bylam w ciąży. ..zawsze to byl zbedny i nie maly wydatek...a tak ciezarnej sie nie odmawia i m. musiał się szarpnac ;)

reklama
Do góry