reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ej tam Filipa...ogórek do tortu w sam raz, ja mogę do wszystkiego...uwielbiam...
Co do szkody...kapało u nas z rurki w pionie nie w łazience a w pionie wodociągowym..dodam kapało może ze szklankę ze dwie naleciało. sąsiad piętro niżej nie miał szkód a na parterze łazienkę i kuchnie zalaną??? i remont na prawie 1000 zł??

Ja mam plana co ulepie..tylko nie wiem czy wyjdzie więc na razie nie zdradzam :-)

reklama
Mõj też biega tylko w skarpetkach:-)

Ja na urodziny zrobiłam dwa torty z moichwypieków.com, ananasowy i karmelowo-czekoladowy.... boskie :-)

Ale mi dziewczyny smutno... już od wtorku nie przytuliłam bãczka .... mam wogóle wrażenie że on na mojá mamę zaczął mówić mama.... bo spędza całe dnie z nim. Aż mi siė czasem chce płakać...

Feelis ale why? Powiedz bo ja coś wątki gubię...i się ciesz ze w ogole mówi mama. Mój tylko tata i tata i to tez jest przykre :/

Myslalam tez wlasnie o czyms ananasowym. Pgrzebie tez na tych moich wypiekach. Ale przepisy sa sprawdzone? To znaczy jak zrobisz jak pisza to wyjdzie czy trzeba znac jakies magiczne zaklecia??

Filipia dobrze Ci ze mozesz bezkarnje pojesc dobroci różne ;)

Ja mojego mam dziś juz dość. Jeczal cala noc i prznioslo mu sie na dzień... no masakra jakaś.
Z tymi "polskimi" truskawkami to bym uważała... nasze dzialkowe nawet jeszcze nie kwitną a co dopiero owocowac... no i tesciu mowil ze na gieldzie to jeszcze polskich nie ma. No ale tu w Wawie wszystko pedzone wiec moze , Was jest inaczej.
My zrobimy... tzn. tesciowa, tort taki ala Szwardzwaldzki... mam smakuje i Mlodego na Święta wcinal i tez bylo ok. Choc w przyszlym tygodniu podejde do cukierni i zobacze moze cos mi wpadnie w oko.
Camel jakiej firmy masz ten traktorek? Bo bym Mlodemu ba prezent kupila:)

Kiedyś pisalyscie o jedzeniu przez dzieci mokrych chusteczek. Mlody wszedl w ta faze. Wyciaga sobie jedna wsadza do ge y i lata po calym mieszkaniu. I ta zabawka rajcuje go najbardziej.
Ormianka traktorek ten ze zwierzatkami gospodarskimi albo safari??
To Dumel. My tez go mamy :) Maja sporo calkiem fajnych zabawek i znosnie cenowo.

Właśnie doszuraliśmy się po spacerze. A już się zastanawiałam czy wychodzić, bo Ewcia krakała o burzach, ale jakoś łażą chmury, a deszczu brak. Studenci już w gotowości do wieczornych koncertów, a tu się zapowiada jakaś zlewa;)

Witajcie,

a ja dawałam długo w nocy jeść. Wyszłam z założenia, że skoro woła to potrzebuje. Dopiero w wieku 2,5 zrezygnowałam, a i to też w sumie poszło gładko. Tak więc ja jestem za tym, żeby jednak jeszcze karmić. Za to młoda od jakiegoś czasu nie je w nocy (czasem woła po 4). Tak więc jestem szczęśliwa, że młoda jednak woli pospać w nocy.

Coś była mowa o butach. Ja nie kupuje drogich, kupiłam takie za 30 zł i naprawdę, są ok. Poza tym jestem za tym, żeby jak najwięcej dziecko chodziło na bosaka, nawet na dworzu. Sama często chodzę na bosaka - uwielbiam to. To nic że potem stóp doszorować nie mogę.

Moje dziecko padło. Ale jak się wstaje przed 6 a potem śpi się raz do 13.30, to tak się potem dzieje. Nie mam dobrych przeczuć co do tej nocy. Marudny strasznie dziś był. Chyba idą zębiska, bo ze spaceru wrócił cały mokry. Nie chciał smoka, ale za to żuł bluzę;) A na sam koniec, jak zdjęłam pieluchę, to zobaczyłam pupę pawiana. Skąd tak szybko go odparzyło to nie mam pojęcia.

Ewcia, idziesz jutro na basen, bo w końcu nie wiem czy się zapisaliście czy nie?

reklama
Aneta, ale karmilas tyle cycem??? Czy masz na mysli butle?
Kurcze mi Wojtek ślicznie usypia i jest tak ok. do 2-3 a potem mamy sajgon. No nic, tez mam zle przeczucia na dzisiejszą noc...

Do góry