reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dumelek musial byc...Jasiek i dumel sa nierozlaczni...

Załączniki

• 1399668889848.jpg
    1399668889848.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 39
Filip tez pala wielka miloscia do swojego Dumelka. Uwielbia wlaczac piosenke;)
Jakas cisza na dworze, czyzby dzis jakies spokojniejsze obchody;)

Ja padam..normalnie wszystko mnie boli, jutro skoro swit najazd tesciow...brrr..ciekawam jak jasiek zareaguje na babcie bo widzial ja jak mial chyba 2 miesiace...jak ja przezyje te dwa dni...

U mnie juz pobudka i juz na mnie wisi. Bo matka to fajny materac jest :/

Haha filipia słyszę że już przestało być cicho :p

Rozebralam sie do kapieli i z przerazeniem patrze na moje ramie czego ono takie czerwone....chodzilam dzis w bluzce z szerokim dekoldem ktory opadal z jednego ramienia i normalnie mnie strzaskalo! Teraz taki opalony bialy pasek ramiaczka od stanika. Szokkkk. Trza dziecię kremem juz smarować bo nie wiadomo kiedy bierze.

Ostatnia edycja:
Dziendoberek
U nas nocka z pobudkami, ale juz do opanowania piciem...
Kurcze wskakuje dzisiaj na wagę ( jak co rano zreszta) i mam kilogram do przodu!!! a dopiero dwa dni nie karmię... nie ma to jak milo zacząć dzień:/

Hej, hej;)
Nie wiem od czego to zależy, ale Luxtorpedę słyszałam tak, że słowa sobie śpiewać mogłam, a wczoraj jakoś tylko dudnienia;) Kurcze, przejrzałam program koncertów i tak troszkę żal się zrobiło;) Ale tylko troszkę;)

U nas dziś dwie pobudki. Jedna po 2 na cyca, a druga po 4 na zabranie do łóżka.

No i jak tu wytrzymać z tą pogodą. Znowu zimno i leje. Nie wiem jak siebie ubrać, jak Filipa i co w ogóle robić w tak porąbany dzień.

Witam się i ja , u nas nocka super żadnych pobudek normalnie luksus dawno się tak nie wyspałam :) jednak świeże powietrze i brak tv działa może trochę z opóźnieniem ,ale działa:)

Camel - super tort ,zdolna jesteś:)

reklama
Dzień dobry.
Evi może to było coś z pogoda bo u mnie też dzisiaj jedna pobudka i od 1-7 ladne spanko. Tez odpoczelam. Ale teraz mamy kratke. Slonce palace a zaraz deszcz.

Ormianka jeszcze w weekend pojesz jakis dobroci i w po iedzialek plus dwa ;)) jatak zawsze mam po odwiedzinach u mamusi ;) nie lam sie. Moze to tylko przejsciowa nie dyspozycja :D

Filipia a mi bardziej niz troszke zal koncertow i studenckich imprez. Och dobrze było żyć bez problemów... jak mówi klasyk "to juz minęło ten klimat, ten luz, ci wspaniali ludzie nie powrócą już" :'(

Do góry