reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ormianka i tak bedziesz co chwile zmieniać, noga dzieciom rośnie w tempie blyskawicznym.
Moj syncio też jeszcze nie chodzi a roczek już za nami, sam ustoi z 3 sek

reklama
No wlasnie i tak będziesz zmieniac. Rzucilam okiem. 250 zeta i cos sie kupi. Niektóre bardzo ładne i wygladaja na wygodne. Ale ja Mlodemu kupilam buty moze z miesiac temu, no półtora i juz widze na wkladce ze czas kupować większe. Te sandaly na szczęście wzielam z zapasem ;)

To, to wiem. Ale jak dodatkowo będę musiała kupować, bo noga się poci, albo cos uwiera to sie wkurze... a to ciezko ocenić w sklepie.

Hmm z drugiej strony jak nie masz ograniczenia finansowego to se nie żałuj ;) kupić dwie pary w których nie bedzie chodził to lepiej jedna porządna. Ja nie mam az takiego złego wrażenia o naszych bartkowych za 79 zeta wiec teraz wydanie 250 wydaje mi sie przesadą.

Tak Ewcia, to ten wlasciwy, robimy falstart bo w sobote tesciowie przyjezdzaja...tort mialam zamowic..ale...nie bylo terminow...a do niesprawdzonych cukierni nie bede ryzykowac wole sama...zobaczymy co wyjdzie...
A kalendarzowo wypadaja w poniedzialek..
Co do bartka mam identyczne odczucia...
Następne beda z innej firmy..

Prawda jest taka, że noga dziecku rośnie jak głupia;) Na początku kwietnia marudziłam, że nie mogę kupić butów w rozmiarze 19. Teraz dostałam od dziewczyny mojego taty;) No niestety, na Filipa 20 już przymała i ciągle rośnie;)
My jak na razie mamy te FP do chodzenia i są ok, a też kosztowały tylko 79 złotych;)

Hej Mateczki.
Walczymy dzis od 6:15. Niechcący gadzinę szturchnelam i sie obudzil i tak juz zostało :/
U nas brak tv i spacer az takich spektakularnych efektow nie daje ale jakoś ja się przy tym wyciszam wiec warto uskutecznic. Ech dlugi to bedzie dzien. Dobrze ze dzis chociaz slonce. Chociaz na rszie sen mi nie w glowie. Chce spac!

U nas noc okey. Pobudka o 6.30. Tez bedziemy mialy dlugi dzien, ale lepsze to niz wczorajsza 5.30. Poszlam spac o 20 hehe i jest okey :)
O. ma dwie pary - sandalki, w ktorych super sobie radzi i wiazane, w ktorych dluzej sie uczyla chodzic. Poczatkujace maluchy zawsze beda sie potykaly o buty, ale to kwestia wprawy. Moja w domu biega bez kapci.

A ja już nie wiem o co chodzi. Filip śpi do momentu, kiedy ja nie pójdę spać. Wtedy zaczynają się harce. No i pobudka o 5.45. A do tego humor dziś mam jakiś kiepski.

reklama
Filipia u Ciebie tez teraz wszystko na chodząco? Je na chodzaco, pije na chodzaco, sra na chodzaco. W kazdym pokoju narozpizdziane. Nie ogarniam.

Do góry