reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

He he ja tez z tych papuciowych;) ale Wojtka ciagle na boso lub w skarpetkach puszczam. Slyszalam, że tak najlepiej. Nawet na działce ostatnio tak biegał, bo buty mu przeszkadzaly w raczkowaniu i ciagle się zsuwaly. Mamy tez taki problem, ze bardzo pocą mu sie nóżki nawet w skórzanych... nie wiem czy to wina bucikow, skarpetek czy po prostu tak ma. A jak u Was? Czy ktoras ma Ecco?
Ja juz tez powoli sie rozgladam, bo Wojtek zrobił wczoraj pierwszy kroczek...dzisiaj byly juz z trzy:D

reklama
Licze, ze na dzien matki synus sprawi mi preznt i ruszy:) Ech... te nasze chlopaki to troche leniuchy są... przynajmniej w porownaniu do innych forumowiczów;) ja sie śmieję, ze jak Wojtkowi zeby wyrosna to od razu stałe;)

Ja już nawet zapominam, jak to było, jak Filip nie chodził. Teraz też już nie chodzi, on biega;)

Mój małżonek właśnie spaceruje z dzieckiem, chyba 2 raz w życiu. Trochę się głupio czuję, ale trzeba się przyzwyczajać, bo sama nie dam rady;)

Ormianka gratki dla Wojciecha. Ja dzis musialam Mlodego wypuscic z wozka i tak pieciominutowy dystans szlismy ze 20. A jakaz miał radoche...a jak bruk szlifował (bo to z gorki było) Także tylko się cieszyć z chodzenia kobietki ;)

Ja juz nie moge sie doczekac na chodzenie...moje chlopaki tez na spacerze a ja Pieke biszkopty na tort....

Załączniki

• 1399564706165.jpg
    1399564706165.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 30
Dziś drugi dzień próby bez tv , byliśmy na 1,5 godzinnym spacerze przed snem a teraz ,kąpiel ,jedzonko i spanie .Ja też myślę ,że Bartek jest przereklamowany moja mała nie umie chodzić w tych butach takie jakieś za masywne są niby miękkie lekkie ale wydają się ciężkie dla dziecka do chodzenia tak jakby nie czuła dobrze stopy , w skarpetka już śmiga po mieszaniu a w tych butach nie potrafi .
Camel jaki będzie tort2 ???

Camel zaraz zaraz to tort dla Jaska? Tak zwany tort właściwy? Właśnie, jaki?

Moj dziec tez sie na poczatku wywracal w butach ale myślę ze w kazdych by się wywracal :/ bo tak czy siak bedzie inne czucie stopy. Szczegolnie szerokie noski. No ale takie byc musza. Teraz juz czlapie normalnie. Rzeczywiście może nie kazdy model tam zachwyca jakoscia ale za ta kasę co Ty camel zapłaciłas to juz mozna wymagac. Będziemy i my próbować innych firm. Te sandaly Geoxa tez juz inny standard. Takie mniej bazarowe.

Ormianka ecco porzadna rzecz tylko nie po taniosci. Ciekawe jak dzieciece. Nigdy nie sprawdzałam. Dla doroslych zawsze byly dla mnie albi za brzydkie albo za drogie :)

reklama
No właśnie dzieciaki szwagierki śmigają w ecco i bardzo sobie chwali. Wolę kupic raz a porządnie... a nie co chwile zmieniać... tylko pytanie czy warte swojej ceny:/

Do góry