reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Jestem tego samego zdania co Camel, jesteś dorosła i nikomu z niczego tłumaczyć sie nie musisz, jeżeli mamusia meża tak odebrała Twoją prośbę to trudno jej strata, a Twojej mamie, przepraszam ale nic do tego

reklama
Elajar dziewczyny mają rację, odetnij się od tego, nikogo nie zadowolisz, a w tym wszystkim zapominasz o sobie. Olej teściową i mame, jeśli Cię nie rozumie, rób tak byś Ty był zadowolona. Zadowolona mama to zadowolne dzieci i tego się trzymaj.
Camel ja miałam takich sąsiadów jak Ty przez rok, mieszkali nade mną. Paniusia tupajaca od rana, glosna muzyka jak usnela malutka,a i mieli jeszcze psa, który wyl całymi dniami. I dużo więcej.
Wyprowadzili sie podczas naszego ostatniego wyjazdu. Teraz napawam się ciszą:-D

Hej kobietki.
Co to ma być? Ja juz w polowie drogi a wy jeszcze spicie??
Ale okropna pogoda i do jazdy i do siedzenia w domu.
Przerwa na kawę i siku :)
Młody z moja mamą. Na razie nie dzwonie bo się boje ze jakies dzikie krzyki rozpaczy usłyszę ;)

Ewcia szerokości, przyczepności i długości;)

Nocka u nas ok. Jedno karmienie:D tylko ok. polnocy... i jedno buczando spacyfikowane u nas w łóżku.
Śmigamy na kulki, pogoda ku temu sprzyja. Myslalam ze Młody przespi sie przed, ale narazie zaaferowany autobusem do ludźmi. Coz wysiade wczesniej i sie przejdę oby nie padało.

Co to sąsiadów to my mamy dobrze... ostatnie pietro;)

Feelis, Evi wy zorientowane w tym temacie... dzisiaj w DDTVN robili deserki dla dzieci i wszystko slodzili syropem z agawy. To sobie mysle kupie to cudo... no i odpalam internet a tam, ze jest on przereklamowany itd. To sobie myślę, moze kupie syrop klonowy. No i znowu przeczytalam o jakiejś chorobie syropu klonowego itd.
Dziewczyny czym slodzić? Sie pytam;)

Ostatnia edycja:
Ja nie slodze. Co prawda w dzemie domowej roboty cukier jest- trudno. W MM tez jakas tam ilosc jest - za miesiac i tak przestawie go na krowie (|na razie badamy teren z jogurtami). JAk skonczy rok,to jesli juz bede miala mu cos poslodzic, to miodem. No chyba ze upieke ciasto, to cukru unikac nie bede.

A ja czasami słodzę zwykłym cukrem albo brazowy. do ukończenia pierwszego roku życia niedługo , chyba nie trzeba się tego terminu tak kurczowo trzymać wprowadzając nowe menu

JA nie trzymam się tabelek, bo np nabiał jasiek je już od 9 miesiaca a nie od 11, łącznie z krowim mlekiem, natomiast on i tak jest dość pulchny więc po co mu dodatkowy cukier, póki go nie zazna to znaczy nie potrzebuje,niech je w postaci naturalnej...biszkopta pierwszy raz sprobował w sobotę bo też uważam że słodycze mu jak na razie nie potrzebne, pózniej nie będe mieć na to wpływu, ale póki mam i on się nie domaga bo tego nie zna nie daje za dużo, potem tez mam zamiar tylko dawać w jednym dniu w tygodniu słodycze...u nas w domu i tak nie ma ich zazwyczaj bo ja nie przepadam aż tak by co dzien cos było..a mój małżon zje jak jest jak nie ma nie je...

Ej... ja wiem, ze najlepiej nie slodzić i staram sie unikać jak mogę... ale załamuje mnie, że nawet to co wydaje sie zdrowe jest bee... i jeszcze to propaguja dla dzieci.

A zamiast biszkoptow dobrym rozwiazaniem sa placuszki z kaszy, np. kukurydzianej... no ale one prosza sie o cukier;)

reklama
Do góry