reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Aniazetka Zdrowa Stopka to chyba tylko w wielkim swiecie. Nie u nas na wschodniej prowincji. Ale baardzo dobry pomysł. Brakuje takiego sklepu, bo nie sądzę żeby jakikolwiek w Lublinie miał taką usługę. Może to pomysł na biznes?? :D ale ciii nikomu nie mówmy ;)

No właśnie. Może nie nuda, zainteresowanie i ożywienie jest....ale nie zajęciami :)

Ja dziś za to zaszalalam. Kupilam farbe do włosów i stanik. Potrzebowalam pod biała taka polprzezroczysta bluzkę. Teraz chodzę w tych sprzed ciąży ale jednak eby wszystko dobrze leżało musi miseczka byc rozmiar wieksza niz wtedy :/ a i tak już baniaki były. No i sorry kilka stowek poleciało. Masakra. Jak woda.

reklama
Haha Aniazetka jakbyś potrzebowała jeszcze jakiejś rady jak szybko wydać niemałe pieniądze, to wal jak w dym :)
Coś jeszcze wymysle ;)

Elajar właśnie. Czekamy na jakas fotorelacje :)

Witam, witam;)
Dopiero się doszurałam do komputera.
My dziś zaspaliśmy na basen. Fi spał do 8.15, a ja nie miałam sumienia go budzić. Miałam takie ambitne plany, a pogoda mi je pokrzyżowała. Odwaliliśmy jakieś zakupy, wizytę u teściów i obiadek w domu. Tak nam dzień minął. Zaraz włażę do wanny, bo chcę się doprowadzić do porządku;)

Co do karmienia i tv, to moje zdanie jest takie, nie trzeba się za bardzo napinać. Filip o dziwo najbardziej lubi jeść w krzesełku. Wręcz nie chce jeść gdziekolwiek indziej. A tv u nas gra bardzo dużo i jakoś go specjalnie nie interesuje. Czasem w coś się zagapi, ale tylko na chwilę. Ale u dziadków jak tv gra, to gapi się jak zahipnotyzowany;)

jestem i ja...my bylismy tak czy siak na wsi bo nie zdazylam przeczytac posta ewci ze pizdzi... no i pizdzilo...i zimno jak cholera..ale co nam tam wiatr...
odwiedzil Jas prababcie...wlazł też do żuka i kierował...ciezko było go stamtad zabrac... wypilim kawke i wrocili z dziadkami.... a ze mielismy nadzieje ze zrobimy tam chociaz grila i pomysł nie wypalil wzielismy dziadkow do siebie odpalilismy elektrycznego i biesiadowalismy...oj potrzeba mi było odskoczni...i kulinarnej i krajobrazowej...

Camel, jak ja Ci zazdroszczę tego grilla, nawet elektrycznego;)

Kurcze, wkurzyłam się. Tata zaprosił nas na jutro na obiad, bo ma przyjechać moja ciotka. Zapowiadał się miły rodzinny dzień, a tu dowiaduję się, że za jego plecami, jego kobita zaprosiła swojego syneczka.

Dziewczyny, mam kretyńskie pytanie, czy wasze dzieci jak mają piżamkę, to śpią w niej kilka nocy czy po jednej do prania?

He he Filipia mialam ten sam dylemat;) My teraz zmieniamy co tydzien... no chyba, że upapra wcześniej...

Camel też zazdroszczę grila. Jak tylko robi się cieplej to mnie taka mega ochota łapie... no my spróbujemy za tydzień

Filipia..moj w pizamce spi roznie, czasem jak sie spoci w nocy to do prania, lub jak rano jeszcze w niej hasa, a tak to zdaza sie 2-3 dni, choc ostatnio nie kupuje pizamek tylko polspiochy bez stop i body, wtedy po spaniu lazi jeszcze do czasu spaceru i do prania...bo mialam ten sam dylemat, troche glupio mi bylo go klasc w tym samym, a tak czasem zmieniam my na drugi dzien body a spodnie te same jak czyste

Ja kupuje te body i polspiochy bez stop na allegro u jasieczkowo, maja dobre gatunkowo i mile do spania, robie mu komplety kolorystyczne i wyglada na pizamki, ma komplet niebieski, czerwony, zielony ciemny i jasny i szary

Kupuje te body ( niedlugo zakupie z krotkim)
BODY długi rękaw MANKIET ślicznie wykończone 86 Jasieczkowo - ubrania, ciuszki dziecięce

I do kompletu te spodenki
SPODNIE spodenki BEZUCISKOWE cudne KOLORY TĘCZY 104 Jasieczkowo - ubrania, ciuszki dziecięce

W pizamie bardzo czesto bluzeczka podsuwala mu sie pod szyje bo to nocna wiercipieta, a tak wiem ze plecy sa zakryte

Maja w tym sklepie i pizamki...

Ostatnia edycja:
reklama
Filip śpi w pajacach i codziennie do prania wywalam przez co strasznie się ciuchają. Chyba zacznę parę nocy go kłaść w tym samym. A fajne pajace odkryłam w Kappahl. Na suwak;)

Do góry