reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Aniazetka jeszcze dwa dni i wolne :)
Kosska napawdę mi przykro, widać, że tatuś raczej mało empatyczny, a z Ciebie dumna jestem, ja bym się jednak raczej wściekła i fajnie sobie to przemyslałaś, jasno mu wyłuszczyć czego oczekujesz, co on może , a czego nie, jak nie pasuje - dowidzenia.
Do mnie tez sie wirusy przyplątaly, w oku mi się cos porobiło, w nosie, wyglądam strasznie i tez mam stresa ze złożeniem podania o wychowawczy

reklama
ja tak na sekunde bo nie mogę chwilowo...

mam do sprzedania nowiutkie buty z Cocodrillo, przyszły nie ten rozmiar, dla Jaśka o pół cm za małe. ktoś chętny? tylko 20zł, nie opłaca mi się ich odsyłac

http://pl.coccodrillo.eu/product/77722/Buty/TRAMPKI/TRAMPKI.html

No wyszlam z nim na dwor a i tak zasnął chwilę temu. I wiecie co, siedzę na ławce, miałam poczytać ale mi normalnie zimno. Łapy mi grabieja...

Heeej. No co jest z wami??

Ostatnia edycja:
Witajcie my jak zwykle ostatnio na polu siedzimy, tata plac zabaw robił, wczul sie jak nie wiem, hamaki już wiszą, huśtawki też, drabinki i linki do wspinaczki zamontowane , dziś skupiał się na podeście do zjeżdzalni i do domku , pięknie im to robi .
Potem gotowanie, bo jutro chłopa do roboty trza wyprawić , a że prawie 30 h go nie ma, to i żarcia więcej trzeba mu zrobić.
Niestety nie mam takiego nowoczesnego telefonu jak Wy i na spacerach nie jestem w stanie być z Wami online :))
Elajar jak dzięń?

Fajną ksiązkę czytam wiadomość od nieznanej chińskiej matki -polecam

własnie widzę , ze moje dziecko za miesiąc przestanie być niemowlakiem :(

Ostatnia edycja:
No właśnie gdzie się pochowałyście? Elajar świetnie, że tak sobie dajesz radę, dobrze, że udało się trochę odseparowac toksyczną babcię, odetchniesz psychicznie.
Kooska klasa zachowanie, w pełni popieram, to były ma dbać o relację i spotkania z córką, a przyprowadzanie obcych bab do Ciebie do domu to jakis absurd.
Wiolonczela pocieszam się myślą, że weekend już blisko, muszę się na nowo przyzwyczaić. A jak wirusy? Odpusciło trochę?

Aniazetka to faktycznie kwestia dwóch tygodni i bedzie ok , pewnie dzis juz lepiej bylo , ciasteczkami się wkupiłas?
wirusy nie odpuściły, dlatego nie zapuszczam sie dalej niz na ogród

u nas dzien ok...nadal bez babci :)

ja naprawde jestem lepiej zorganizowana sama :)
i ciasto zrobilam, i obiad ugotowany, i nawet mieszkanie w miare ogarniete
i przez tel. mam czas pogadac, i z Ania poczytac albo cos manualnie wykonac
a jak juz P. wrocil z pracy to z Ania poszlysmy na plac zabaw, potem sklep zaliczylysmy

maluchy tylko wietrze, bo boje sie wychodzic przez to mroźne powietrze
na szczescie katarek minal...moze to przez zęby

reklama
Do góry