Dziekuje za wsparcie dziewczyny.
wieczorem byly napisal czy jutro jestesmy w domu okolo 15, bo chcialby przyjechac. Nie zabronie mu kontaktow z mala, ale ustale pewne zasady. Ciekawe jak nam pojdzie rozmowa jutro...
Elajar ciesze sie, ze u Was taka poprawa z babcia
super babka jestes, ze tak wszystko sama ogarniasz. Ja z jednym dzieckiem czasami nie mam na nic sil a Ty tyle dzisiaj zrobilas... Szok!
camel powodzenia na rozmowie jutro.
wiolonczela, z checia bym poczytala, bo jestem ogolnie molem ksiazkowym, ale odkad urodzilam to az wstyd sie przyznawac... Zadnej ksiazki w reku nie mialam od ponad 10 miesiecy :/ Pochwal sie jakas fotka z placem zabaw
gratki dla zdolnego tatusia.
aniazetka mnie przeraza powrot do pracy. Ja nie chce!!! A jednoczesnie chce... Bo wrocilabym juz z checia do ludzi.
ormianka, ale super sprawa te kuli! No i Ty tez skorzystalas. A zdjecie boskie. A synus jaki juz duzy. Pamietam fotke jak byl bobaskiem. Sporo sie zmienil
co do wspolnego spania to ja naprawde nie poradze, bo moja spi ze mna od urodzenia hehe. Nie liczac kilku prob nauki samodzielnego zasypiania we wlasnym lozeczku. Chyba nigdy nie bedziemy spaly osobno... Po pierwsze nie mam sily na jej krzyki i nieprzespane noce. Po drugie ja lubie jak ona sie we mnie wtula i lubie czuc jej cieple cialko obok. I budzi mnie zawsze zagladajac mi w oko lub wkladajac palce w nos haha...
Dobrej nocy wszystkim zycze