reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej, hej;)
My dziś u mojego taty, bo ma imieniny;) Co nie zmienia faktu, że z Filipem jesteśmy sami w domu. Coś się chyba rusza w tych naszych relacjach, ale długa droga jeszcze przed nami, no i trzeba chęci, a tych czasem brak.

yśdo tej pory nie mam pomysłu na urodziny. Wiem, że tortu raczej nie zrobię, bo po prostu nie umiem;) Nigdy nie robiłam, ale mam kogoś kto robi świetne i na pewno zrobi taki, jaki sobie wymyślę. Na prezent też nie mam pomysłu. Ja chyba postawię na coś pamiątkowego. Zabawek i tak pewnie od innych dostanie.

Ewcia, nie kupiłam krzesełka, ale oglądałam je na żywo i zaczynam mieć wątpliwości. Choć teraz więcej wyjeżdżamy to by się przydało. Ale wydaje mi się ono takie strasznie małe. Popatrzę jeszcze innych firm. Ale mamy już zamontowany fotelik;) Na początku Fi się wydzierał, a teraz siedzi grzecznie i krajobrazy za oknem ogląda;)

reklama
A i przypomniało mi sie. Chcemy jeszcze Młodemu zrobić pamiatkowy album. Wywolamy wszystkie ładne zdjecia i podpiszemy. Troche to prezent dla mnie, ale dwa dni pozniej dzień mamy:D

Ormianka Ty nie masz dzis zlobka?

Filipia mowilam ze bedzie zadowolony ;)
Wlasnie tez bije sie z myslami czy wykorzystam to krzeselko zeby na nie tyle kasy wydać. Bo mnie sie (oczywiscie) podoba najdroższe :/

Camel dawaj znać.

Ja na roczek chyba bez prezentów. Jakos jestem mało sentymentalnym czlowiekiem. Nie potrafię wpadać na takie pomysly jak np fifowa zeby jakies pamiątki tworzyć.
Ciacho będzie. Moze rowerek biegowy, a może krzeselko na duży. No coś w ten deseń

Powiem Wam ta ksiazka 10 razy złamała mi serce , przy kazdym rozdziale beczałam.
Mąz własnie dzwonił miał okresówkę w pracy i żle mu ekg powychodziło, super kolejny powód do zmartwień :(
Tort oczywiście upiekę sama , bo podobnie jak Rosomakowa uwielbiam to robić, w tym roku chyba jeszcze taki dorosławy,bo mały za mało kumaty , by mu go ozdabiac dziecięco, tylko nie wiem, czy czasem kameralnej imprezy nie zrobić, dziadkowie i chrzestni, a tortu napewno spróbuje, bo już i smak bitej śmietany i czekolady poznał, nawet lodów- no i lody sa super, w maszynę muszę się zaopatrzeć, co chemii jesć nie będą.
Prezenty robimy tak często , że o dodatkowych nie mysle (foteliki, ubranka, zabawki, rowerki, a teraz i plac zabaw )

Wiolonczela jaka to książka bo cos przegailam? U mnie tort też dosroslawy. Bez przesady. Az takiego parcia na szklo nie ma zeby na zdjęciu ladnie wygladaly i ciotki mialy o czym gadać. Nie sądzę żeby Mlody miał coś przeciwko.

Dam Mlodemu papu i skoczymy do Bartka zobacze co tam w butach słychać. I musze tusz do rzęs bo ten juz sie sypie z oka.

Ewcia, a jakie to krzesełko wypatrzyłaś?? Może jakieś będzie jakieś lepsze od tego Chicco, bo to po bliższym zapoznaniu, to takie trochę sobie.

Ja to myślę nad jakąś może foto książką na roczek;) Ale jeszcze się pomyśli.

A Filip znowu śpi na podłodze, bo dalej nic tu nie ma dla dziecka;) Ale już tata zapowiedział, że się rozejrzy za kojcem, a moja siostra, że trzeba pomyśleć o jakiś zabawkach, bo ciężko tak wszystko wozić za każdym razem.

Filipowa wiosna przyszła i ludziom w głowach się pozmieniało :) a mi trochę przykro , bo chcialam do mamy jechać i tak wywnioskowałam , że lepiej by było jakbysmy teraz nie przyjeżdzali (matka ma matke w szpitalu i chorego dziadka do opieki w domu) oczywiście rozumie to , ale i tak mi przykro

reklama
Fifowa no wyboru to nie ma trza przyznac.
Jeszcze takie znalazłam (to mnie sie podoba tylko ta cena :/)

dino.sklep.pl/nowy/pegperego-rialto-2014-krzeselko-turystyczne-nakladka-p-18139.html?zenid=d6e40f2391aa27910f63898f6f9278a9

I takie (nieskładane)

allegro.pl/beaba-siedzisko-na-krzeslo-booster-wawa-24h-i4076237596.html

Także że tak powiem szału ni ma

Do góry