reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Gratuluję pierwszych kroczkow. Ja uwierzę ze moj chodzi jak wstanie sam i pojdzie sam. Trraz takie przeskakiwanie od statku do statku po parę kroczkow.
Camel może gdzie wyrznal? Z reszta..po co stać jak mozna siedzieć; )

Moze gdzies zarabal..nie chce stac jak sie czegos nie trzyma choc jedna reka... Nawet przy tv sie trzyma a byly czasy gdy dwoma rekamy malowal po ekranie...

Znalazłam fajne buciki za 59 zł w Deich... przecena z 99 zł. Jutro chyba je kupię. Byłam jeszcze w ccc i myślałam nad tymi szarymi z kokardką (któraś z Was o nich pisała).

Młody dzisiaj po raz oierwszy zobaczył Centrum handlowe. Non stop było eeeee, ooooo, eeeee... zebym mu mówiła co widzi.

Jaki rozmiar mają Wasze maluchy, bo mój jakoś na styk 20 i chcę kupić 22.

Mojemu kupuje 22, te z kokardka taki rozmiar kupilam..on jest miedzy 21 a 22 ciezko stwierdzic bo skubancowi ciezko noge zmierzyc bo podwija paluchy....

Feelis ja kupiłam teraz 22, 21 ma tak na styk, więc lepiej ciut większe. Miałam ambitny plan by poprasować, mała zasneła i okazało się, że deska jest w szafie u niej w pokoju, nie chcę jej budzić, tym sposobem mam wolny wieczór:-)

Filipia - gratulacje. Moj zaczal rowny tydzien temu pierwsze kroki, a teraz przechodzi bez problemu caly salon i z powrotem, choc jeszcze jak taki sztywniak troche, ale zasuwa.

Młody dzisiaj po raz oierwszy zobaczył Centrum handlowe. Non stop było eeeee, ooooo, eeeee... zebym mu mówiła co widzi.

Jaki rozmiar mają Wasze maluchy, bo mój jakoś na styk 20 i chcę kupić 22.

My mamy 20 lub tez 4f/g

Ja jeszcze nie wiem jaki mamy rozmiar. Gubie się w rych numeracjach. Jedyne co mamy bity to tez 4g.
Moze i byśmy się wybrali na jakieś rozeznanie ale co...gil harczy, kaszel dołącza a teraz jeszcze stan podgoraczkowy. 37,8 miał. Dalam na noc paracetamol. Dobry bo słodki. Wypil i pytał czemu tak mało. Mam nadzieje, ze mu spadnie i da pospać bo na razie jeszcze czuje na ręce na ktorej mi lezy że jest cieplutki.
Czuje ze u mnie nie zbyt rewelacyjna noc będzie. Oby wasze lepsze.

reklama
Ej... to mój Wojtek jakiś liliputek... mamy trampki 20 i jeszcze z cm. ma luzu:/

Gratuluję pierwszych kroczkow Młody to dopiero przy meblach czlapie... może dlatego ma takie małe stopki... bo mu się jeszcze nie rozdeptaly;)
Jeny walczylam z godz. za by go dzisiaj uśpić... nakarmilam, odłożyłam i ryk... dopiero na cyca się udało uspokoić... i jak ja mam go odstawić? No jak? Coś czuje ze to skutki porannego zabierania do łóżka...

Do góry