reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej
a wy tak o jedzeniu! Dziś bez przemęczania się zrobiłam kartoflankę ( mam ochotę na najprostsze zupy rosół, pomidorówka, ogórkowa i ziemniaczana i tak w koło :/) a jak mi zapachniały ziemniaczki to strasznie okropnie i zachłannie zapragnęłam kopytek z zasmażaną cebulką. Właśnie się zabieram za gotowanie, mniam :)
...ale jak was poczytałam to chcę i bigos i sałatkę jarzynową, więc mam plan jedzeniowy na weekend! Noo...chyba że mi przejdzie bo teraz w pełni rozumiem przysłowie "kobieta zmienną jest" ;-)

reklama
Ale wy tutaj o pysznosciach piszecie mnia mniam a mnie dzisiaj wziela ochota na brokuły i kalafior i gotuje i musze zjesc normalnie mniam szkoda ze nie mam brukselek bo tez by pewnie weszlyw to:D:-)

cześć mamuśki wreszcie piątek .moja ulubiona pora dnia i tygodnia :-D
ja codziennie zjadam słoik ogórków kiszonych :rofl2:
a dziś niestety zjadłam pizze. ale dobrze mi z tym:cool2:
a i jabłko w pracy
nie ciągnie mnie wogóle do słodkiego. tzn oczywiście zjem jak mnie ktoś poczęstuje ,ale nie mam nazwimy to pragnienia :-p

to w takim razie kto zamieszkał w moim brzuchu:eek: ?

kupiłam sobie bluzkę z mamazboy.com
i jestem zadowolona :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem.
Jestem padnięta i oczywiście chce mi się ble.

Widzę, że temat jedzenia rządzi :-D
Mnie tak mdli, że na nic nie mam ochoty, a mimo to mam wrażenie, że tyję.

Chyba pójdę z Morfeuszem, bo ledwo widzę :zawstydzona/y:

Ja tam kawe pije codziennie rano,sery plesniowe tez jem bo te polskie sa z pasteryzowanego mleka i nie szkodza,a o jajkach na miekko pierwsze slysze ze szkodza:p

nanulinka czytałam o serach pleśniowych, że i tak należy na nie uważać, bo mają dużą wilgotność przy dość małej kwasowości co sprzyja rozwojowi niekorzystnych drobnoustrojów. Ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku :)

Co do jedzenia to mnie wzięło na pomidory czosnek i jabłka (rubiny!!!)

reklama
Do góry