reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej Camel. Cześć mamuśki.

U nas dziś podobnie. Tancowanie po łożu. Miałam Mlodego zabierać na spacer, umowilam sie z kolezankami ale moja mama wpadla na pomysł zeby go zostawić. Wiec moje drogie, wychodzę bez dziecka i bez celu zalatwienia czegoś. Ot tak pochodzić po parku :D

reklama
A my rosolek nastawilismy, zaraz bedziemy sie szykowac do kosciolka, ojciec odsypia nocke, a na obiad dziadkowie zjezdzaja...tylko ciekawe czy mam makaron...

Kurde ...wcięło mi długi post!!!.
Camel - rozumiem cię doskonale my codziennie od 6-23 słyszymy piski i krzyki dzieciaków z góry czasem aż mnie szlag trafia jak usypiam mała godzinę a tam zaczyna się zabawa cóż zrobić takie uroki bloków ja tylko mam nadzieję ,że nie będę musiała tu długo mieszkać .

Roczek u nas będzie mała imprezą zaprosimy chrzestnych i dziadków i pradziadków mam nawet pomysł na tort będzie podobny do tego images[6].jpg

Życzę dziewczyny miłej niedzieli :)

Załączniki

• images[6].jpg
    images[6].jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 40
Jedna jaskółka wiosny nie czyni... ta noc juz nie byla taka kolorowa. Mlody cycowal raz, ale po 5 tatuś wrócił i synka obudził. To był koniec spania... mnie katuje kolejny katar, wiec ogólnie słabo spałam. Ech... teraz Młody odsypia a ja siedze jak zombi przed tv.

My na roczek zrobimy imprezę dzialkowo-grilowa. Zaprosimy znajomych z dzieciakami zeby raźniej było... no i dziadków oczywiście;) a tort to bym chciała taki ozdobny, ale też żeby Młody mógł też zjeść, wiec chyba sama pokombinuje... myślałam też nad muffinkami... jeszcze nie wiem, zobaczymy...

Witajcie,

camel, może weź nastaw głośną muzykę, taką dosyć mroczną, żeby im dziecko spać nie mogło, czy coś i idź na cały dzień gdzieś, odsapnij. Współczuje.

Dzisiaj jedziemy kupić jakieś trzewiki dla wyjunów... Mam nadzieję że znajdę jakieś tańsze dla młodej, no i jakieś dobre dla starszaka, ale wątpię żeby się takie znalazły poniżej 50zł.

My urodziny będziemy robili w drugi dzień świąt. Jakieś ciasto, kawa i tort. W doopie mam po ostatnich urodzinach starszego, gdy ja się staram i w ogóle a tu nic nie wychodzi. Tak więc będzie jakiś poczęstunek, dmuchanie świeczki i koniec, niech idą do domu :rofl2:

Mnie sie imprez odechcialo po chrzcinach i krytyce ze strony mamy.Zreszta w doopie tez mam.Mnie sie podobalo,wszyscy goscie zadowoleni,jeszenie wyszlo pyszne :-) Moge garkuchnie otwierac :-D

Aniazetka to jak wina nie zalowalas to ja juz nie zielenieje z zazdrosci.Ja z zazdrosci mienie sie wszystkimi kolorami teczy,ja peekam z zazdrosci a jej gorzki smak przepelnia moje gardlo :-D Krewetki,pasta i te slynne cieniutkie pizze + wino to polaczenie doskonale! :-D

Dzis krótko. Imprezka ur znajomych mila, ale mlody spac nie chcial, wiec na zmiane z nim sie bawilismy.
Potem przed wyjsciem urządził scene wrzaskow, kilka razy w zyciu tak mial.
W nocy spal i kaszla poj h, dalam kilka lykow soku i przeslo. Dzis od rana marudny, jesc nie chce.Katar z nosa zielono-bordowy.
Wszedzie gdzie nie wolno lapska pcha, na niewolno lub zabieranie kabli z reki reaguje placzem, jekami itp. CO ZA DZIK

Z przyjemnych wiesci, mlody zasuwa na nozkach koślawo pol dnia juz. Pewnie za tydzien bedzie biegal - juz mu szelki kupilam na spacer, bo go nie ogarne.
No i teraz dla odmiany zamiast tata tata wiecej mowi mmmmaama mamam lub nana

Ostatnia edycja:
A ja zostawilam swojego z tatkiem i pojechalam do ccc po trampy dla mlodego, planowalam kupic takie ala flaga usa ale byly tylko rozowe, wiec kupilismy tez dzieeczece szare z kokardka i guziczkami..kokardke odprulam i staly die chlopiece..
chciałam te ale były tylko różowe
Katalog: Dzieci / Walky / 328456
zakochałam się w tych ale planowałam zwykłe trampki więc sobie odpuściłam bo teraz butow ma 4 pary
Katalog: Dzieci / Walky / 327309
rasumując mamy te z odprutą kokardką i guziczkiem seruszkiem, zostawiony tylko guzik czarny
cos takiego
pozostale-trampki-walky-22.jpgtrampki-walky-22.jpg
na prawde dużo fajnych butków w cenie od 20-60 mają

Załączniki

• pozostale-trampki-walky-22.jpg
    pozostale-trampki-walky-22.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 48
  • trampki-walky-22.jpg
    trampki-walky-22.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Dzięki za info. Ja dziś też zlapalam butki sandałki, ktore wydały mi się fajne na lato dla Mlodego po czym doczytalam na etykietce supergirl. No ale nic a nic nie było na nich dziewczecego. Moze trzeba bylo brać i olać gender ;) chyba z 7 dych kosztowały a całe skórzane.

Rosomaki ja też sie boje ze swojego nie ogarnę. Szelki to mało. Trzeba mu betonową kulę u nogi przypiąć. Ostatnio myslalam ze tak się stawia w wózku bo te pasy go krepuja wiec zamontowalam pałąk, to skubaniec uelastycznia całe ciało i jakby był z plasteliny zsuwa sie i wyłazi dołem :? Oj żywe to moje dziecko.

reklama
Mój póki jedziemu jeszcze daje rade chyba ze za długo już...ale wstarczy że stanę wyjeżdża z wózka jak wąż,,,dlatego szelki sciagam w dól a zapinam tylko na jajkach....

Do góry