reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzien doberek.

Ormianka ja przezornie założyłam stałe zlecenie na koncie i przestalam kontrolować :/

U mnie tez nocka ok. Obudzil sie o 1, do 2 postal przy cycku a potem w łóżeczku pociągnął do 6:15. Niestety jak wstaje o tej porze to do 9 masakrycznie jojczy bo niewyspany.

Chyba dzisiaj wybiore sie z Lenym na zwiady do Atrium. Nowe CH w Lbn. Tylko obawiam się ze tylko sobie smaku narobie a nie pouzywam. Raz ze kasa a dwa nowe sklepy których nie bylo u nas wczesniej a z Mlodym to za duzo nie poeksploruje. Liczę na jakąś mega promoche na laptopa w Saturnie bo nasz padł :/

reklama
Camel fajnie że już wiosenne przesilenie opuściło i Ciebie. U nas jeszcze mega slonca nie ma. Nawet wydaje mi się ze wieje dość mocno ale widać że sie przeciera.

Camel zazdraszczam:)

Ja też sie wybiore na zakupki... do netu;) wiosna idzie a Wojtek ciuchów ni ma. W sumie w Tesco to już letnie powywieszane:/

Czy ja sie kiedyś wyspie? moje dzieci chyba sie umówiły , jak nie jedno budzi mnie o świcie , to drugie, wczoraj malutek o 5 dzis starsza o 4 , juz nie zasnęłam , o 6 młody już był wypoczęty, akurat jak usypiała pierwsza , horror, nic zacznę chodzic spac o 20,00 , bo inaczej sie nie da.
U nas narazie ładnie, cos tam delikatnie powiewa, ale słońce świeci.
Ja juz po zakupach w necie, zakupiłam bluzke i sukienke, oby ładnie lezały
Kosska współczuje nerwu z mała, ale teraz pewnie jeszcze spisz

Witam.
U nas noc zapowiadała się fajnie, a potem od 2.30 do 5 bałwanienia. Niewyspana jestem, że hej.
Ewcia, ja z nowymi galeriami jeszcze poczekam. Nie chcę się nadzieć na mega tłumy. Nie lubię tego strasznie;)
Pogoda mnie rano zaskoczyła słoneczkiem, ale tak fajnie nie jest. Wieje aż strach.

Myślisz że w czwartek rano będą tam tłumy? Chociaż. ..emeryci takich okazji nie przegapiaja ;) blisko mam. Skocze, zobaczę, podpisze listę obecności i wrócę ;)

Edit: właśnie dzwonil m. ze koledzy ktorzy jezdza do pracy z tamtej strony lublina mówili ze przed tym centrum meksyk totalny, ludzie od 8 pod drzwiami stoją. Hmm chyba jeszcze to przemyśle. ...sporo u nas emerytów ;)

Ostatnia edycja:
Hehe no mówię że wieje.

Zainspirowana wczorajszymi pogaduszkami nawazylam dziecku owsianki.

Śpi teraz. Ostatnio ma fazę ze wstaje po 6 i przed 9 jest juz jak bloto. Wyje płacze jęczy ze muszę go kłaść spać. ..

reklama
Do góry