reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam się i ja ,u nas ciężka noc i pewnie ciężka czeka mała ma katar od wczoraj ,leją jej się gile strasznie wszystkie specyfiki poszły w ruch ,ale ***** dają swoje odcierpieć musi ,szkoda mi jej biedulka się męczy .

Gratuluje pierwszych kroczków ,moja też zaczyna sama wstawać tylko ona z tych ciężkich ,waży ponad 11 kg .

reklama
Evi współczucia. Wiem jak jest, bo u nas katar dopiero co się skończył.

Nk wlasnie dlatego Camel sie przestraszylam bo oni wczoraj nawet przedmioty higieny osobistej tj. szczotka do zębów na zmianę używali. Pomyslalam ze nie daj Boże jakas bakteria jeszcze zjadliwa była... :/

Wow, dziewczyny gratuluję, ale macie zdolne dzieci...
ale to szybko mija,co?Zaraz zaczną biegać potem mówić i zanim się obejrzymy to będziemy tornistry kupować;)

Mi dzisiaj znowu Wojtek usnął na wieczór dopiero w łóżeczku, a nie przy cycusiu. W ogóle mam wrażenie, że odkąd podaje mu mm. to on mniej chce cyca... pociumka trochę ale bez rewelacji. Teraz mam wrażenie,że mi się mleko kończy:szok: niby tego chciałam, a teraz mam wyrzuty sumienia,że tak szybko.

Ewcia co to ,,piłeczka setka"... bo ja znam tylko jeden rodzaj setek;-)

Evi współczuję, my co dopiero pozbyliśmy się gila, cierpliwości jutro będzie pewnie lepiej

Setka pileczek to 100 (sto) piłeczek roznokolorowych w siatce ;)
Konczysz karmienie i juz Ci po glowie chodzi? ? I jak szybko Kochana, prawie rok. To bardzi długo. I na pewno byś tyle nie karmiła jakby do pracy trzeba było wrócić te kilka miesięcy temu.

Sto piłeczek i mina młodego. Padłam jak zobaczyłam to zdjęcie

Załączniki

• 1394914371999.jpg
    1394914371999.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 1394914422007.jpg
    1394914422007.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
witam

ale pogoda, wieje strasznie
Rano spogladajac przez okno bylam pewna, ze z wizyty w przedszkolu nici. Poszlam sama na zakupy, deszcz przestal padac, wiec zaryzykowalysmy z Ania wyjscie z domu. Spoznilysmy sie niestety i trafilysmy w srodek zabawy. Dzieci juz obeznane, bawiace sie, a Ania przerazona. Do konca nie chciala puscic mojej ręki. Nie wiem co to bedzie dalej. Pani przedszkolance tylko na chwilke udalo sie ją wyrwac na zjeżdzalnie, a i to szukala wzrokiem mnie....ech.... jesli sie dostanie do przedszkola to lekko nie bedzie.
No a potem byl płacz, bo tak skakala (oczywiscie juz w domu), ze zbiła sobie kość ogonowa...I tylko boli, boli, boli...nawet w wannie musialam jej poduszke pod pupe polozyc ;)...siedziala jak krolewna. Nie wiem jaka bedzie nocka, bo podczas gdy maluchy budza sie tylko raz to Ania daje czadu...a to nogi bolą (chyba bole wzrostowe, bo wyniki wszystkie ok), a dzis ta kosc....wrzeszczy w nocy jak opętana...

Chodzącym gratulacje :) Moje maluchy to najstarsze, ale najdluzej beda niechodzace...teraz caly czas na pupach "chodza". Probuja wstawac, dzis Tomkowi w łóżeczku sie udalo samemu (a on przeciez tez nie lekki)....

Filip też już kima, ale nic dziwnego, on dziś tylko 30 minut przespał w samochodzie koło 13.30. Nie wiem skąd on ma tyle energii.

Camel, a jak się nazywa ten pojazd co się go Fifi uczepił, jak jadłyśmy obiad?? Bo mężowi mówiłam, że się tak zafascynował, ale za nic nie pamiętam jakiej firmy to było.

No i się popsuła pogoda. My dziś trzy podejścia do zakupów mieliśmy. Podjeżdżaliśmy pod sklep i nie wysiadaliśmy z samochodu;)

U nas bez siatki i bez stu tylko z 15 i jest co zbierac wiec congratulatons....
Wsyp mu troche do kapieli..wtedy zobaczysz minę...

Fifowa chodzi ci o ten chodzik czy ten odpychacz ala motor?

Ladnie...dwa posty pod rzad napisalam...

Odpychacz to z firmy kiddieand jakas wersja disney, a ten motor co przekladasz kola i zamiast jezdzika masz motor na biegunach to vtech, ale dostepny tylko na wydpach bryt. Bo w pl ich nie bylo..

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia coś nie działa...

Ja też dzisiaj wychodziłam z domu na trzy razy... jak już zabrałam folię, koc i parasolkę to wyszło słońce i cała się zgrzałam...ale wytrzymam w przyszłym tyg. w końcu pierwszy dzień wiosny

Ja też mam wrażenie, że Wojtek urósł mi z dnia na dzień. Kupiłam mu za duże piżamki, duuużo za duże, a dziś jak zakładałam to była akurat. Cóż... świeżo prana, może się skurczyła... a może to mleko go tak rozbudowało;-)

Elajar przedszkolem się nie przejmuj... masz super córeczkę pewnie się zaaklimatyzuje tylko potrzebować będzie więcej czasu...

Do góry