reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Filipia na raty.

Camel napisz na priv adres i nr tel
Filipia napisz sms adres. To na spokojnie bo ja jeszcze sniadanie itp. Koło 10 może sie uda :D

A w ogole Camel kreca cos dzisiaj na rynku bo my liczymy na jakas drugoplanowa role w Ojcu Mateuszu

Jestem, tylko czasu brak i weny i nastroju. Dopadla mnie wiosennna depresja. Wszystko w kolo pieknie, a ja jakas przybita, podenerwowana, zniechecona. Do dziecka mowie jak do sciany, do tatusia podobnie... nic mi sie nie chce... nie zrozumcie mnie zle, ale najchetniej poprosilabym kogos aby zajal sie mlodym a ja bym przelezala caly dzien ...:-(

Siemanko

No dziewczyny dawać fotorelacje ze spotkania;)

Rosomaki łącze się w bólu... zamiast cieszyć sie z wiosny to ja się doluje... ech...
Młody odmówił w nocy spania ciągle na cycu... pewnie nadrabial straty z dnia... a ja naiwna się ludzilam...
Dobrze, że chociaż na pogode nie mogę narzekac;)

A to proszę. Nasz żłobek. Teraz spacerujemy :)

Załączniki

• 1394809829629.jpg
    1394809829629.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Super :) widzę ,że Jasiek i Leon wpatrzeni w Filipa :),zazdroszczę dziewczyny na pewno fajne spotkanie ,szkoda ,że nie mieszkam bliżej :(

Do góry