reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
I co? Znalazlyscie sie?
To podebatujcie nad jutrem... ale wiecie...nie to ze ja nalegam i takie tam..zebyscie potem zle na mnie nie byly ze was wyciagnelam a tu nudy i dzieci niegrzeczne...tak ze na spokojnie... zeby wszystkim pasowało i bez nerwówki...

Jaski pospal az 30 minut jsk milo..ululalam go jeszcze ale nie wiem czy pospi...
To jak wy tam gdzies na spacerze to kto bedzie pisac na bb..

Dziewczyny...Ormianka, Kooska, wiolonczela , rosomaki..Evi i reszta..meldowac mi sie tu... ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem, jestem...
tylko weny brak...

Dzisiaj Wojtek ominął jedno cycowanie... czyżby to był znak;-)a tak poważnie to coraz bardziej jestem za zakończeniem tego procederu. Miałam to robić powoli bez mm, ale chyba nie mam już siły... kryzys, totalny kryzys...

A mnie dzisiaj naszło na zwiedzanie urzędów... i przypomniało mi się o becikowym. Bosz... czego to oni nie wymyślą.:wściekła/y: Papiery z US,ZUS, PIT-11 itd. Kurde masakra jakaś... ale stwierdziłam,że im nie odpuszczę... trochę załatwiania mnie czeka.

Wiecie, coś się we mnie poprzestawiało odkąd jestem mamą... jak tylko w jakimś filmie coś się dzieję dzieciom to ja w ryk...M. się ze mnie śmieję bo ja z tych mało uczuciowych, ale powstrzymać się nie mogę. Jeny aż wstyd iść ze mną do kina... ta kino... jak już będę mogła wyjść z domu to pewnie mi się to już naprawi:confused:

Dziewczyny szerokości, przyczepności i długości;-) żeby pogoda dopisała i humory chłopaków też. Napiszcie coś w wolnej chwili, bo beż Was będzie nuda na forum

Camel no spiknelysmy się. Dzieci w lekkim szoku ze tu drugi osobnik o podobnym wzroście :) ustalilyśmy ze jesli w nocy nie będzie jakiś czadow to przyjedziemy. Rano będziemy sie kontaktować.

Ormianka to upatrujesz jakieś szanse na becikowe?? Nie gadaj. Ja już nawet o tym nie myślę bom pewna była że się nie łapię.
Tez czekam na wyjście z domu i uczlowieczenie.

Ostatnia edycja:
Spoko..bede z niecierpliwoscia czekac na wiesci... Moj tak reaguje na syna sąsiadów 2 m-ce starszego, zabiera mu chrupki...bo tamtennie korzystato po co maja sie zmarnowac...

Fifi właśnie zasnął;) Nie wiem co z tym dzieciem dziś;) Jakiś taki spokojny;) Nie wiem czy to dobrze wróży;)

Kupiłam dziś Flesz z kuponami rabatowymi. Nigdy z czegoś takiego nie korzystałam, aż tu któregoś razu kupuję sweterek a pani w kasie mówi, żebym poleciała do kiosku, kupiła gazetę i będę miała taniej;) Kupiłam i zobaczyłam inne sklepy i inne rabaty;) No i popłynęłam;) Teraz też pewnie tak się skończy;)

Chrupek to ja muszę dużo wziąć, bo Fi ostatnio łasy na takie atrakcje;)

reklama
No właśnie los tak chciał,że chyba się łapiemy...

Hm... kuszące z tym Fleszem... tylko u mnie często,gęsto kończy się tak,że wydaję więcej z promocjami niż bez... he,he z becikowego się zwróci;-)

Do góry