reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

My zawsze paczke wozimy w wozku...bo jasko gubi po drodze pol opakowania...
Filipia..to dobry znak..chlopaki sie dotlenily i beda spac jak zloto..moj sie pluska.

reklama
no hejka

zazdraszczam...ze mozecie sie spotkac na żywca :)

ja o becikowym to juz dawno zapomnialam...bo sie rozeszlo....a dostalismy nawet z gratisami po 2,5tys na malucha....no ale u nas wydatkow wiecej...chociazby same pampersy, kaszki, mleko i inne....wiadomo

dzieci pozasypialy o 20 (Tomek)...dziewczyny troszke pozniej
Ania lubi zasypiac jak ktos przy niej jest...pyta mnie:Tomek spi? Tak. Iza spi? Nie. Odpowiada: dobrze, ze chociaz jeden spi, prawda mamusiu???? :) Uwielbiam to moje najstarsze dziecko :)

Jutro ide z Iza na pobranie krwi...pediatra kazala zrobic, bo Iza taki niejadek, ze trzeba sprawdzic czy czegos nie brakuje. Potem na 12 z Ania do dentysty....

Dlaczego dziecko z zaslyszanej rozmowy, serialu zawsze wychwytuje to czego nie powinno???? Ania ostatnio wylapala z mego serialu: "Co ty pieprzysz czlowieku????" Na szczescie nie powtarza wiecej....

Witam sie skończyłam, wyglada jak po bombie , nie wiem do której bede sprzatac , a nie chce mi sie jak diabli , ale ciasta są juz w lodówce, juto tylko tort obsypiemy motylkami, niech ma jak chciała, choć cięzko mi to przyjąć :)
Jutro ma gosci, ale urodziny dopiero pojutrze, to już 4 lata, a ostatni tydzień z nią to jakis koszmar , szczególnie w jej relacjach z tatą, o co nieustannie się kłócimy, bo on adekwatnie nie potrafi reagowac, Elajar moja ostatnio prawi sobie kur..wa mać, chodzi i tak sobie gada, doskonale wie , ze tak nie wolno, narazie przyjęłam strategie nie pozwalania, zobacze , co to da , potem braku reakcji , bo robi to prowokacyjnie- nie powiem nam tez sie zdarza przeklinac w chałpie, jak nic koniec z tym.
Fajnie , ze taka mądra ta Twoja Ania - zazdroszcze.
Dziewczyny trzymam kciuki co sie spotkacie i zabawicie, stiptizer w planach

Wiolonczela-mysle ze nie zwracanie uwagi to dobry sposob, chociaz roznie to bywa
Ja czasami jak sie wkurze to rez przeklinam...ostatnio to sie hamuje i mowie o kur...czaczku wielkanocny.
Ania do Izy mowi...czasami kochanie, a czasami ty cholero...

I rozumiem Cie doskonale, ze za takie zachowanie to nie zasluguje na urodziny...a moze sie zmieni po?

Ostatnia edycja:
Elajar oby oby, bo naprawde nie jest wesoło z nią, no i przy malutku wypada kiepsko , ostatnio cały czas cos mu robi, przez co musze , co chwilę ją ochrzaniać dodatkowo, a na spacerach anioł , obcym posyła całusy , przytula sie na placu zabaw do innych matek -obcych , zagada każdego, ba wdaje się w dyskusje, w domu też po wybuchu jej przechodzi i jest do rany przyłóż, myślę ,że ona przechodzi dysharmonie rozwojową , jest dobrze rozwinięta intelektualnie, może o dwa lata ponad swój wiek, natomiast emocjonalnie kiepściutko, może zostawie małego chłopu i jakos spędze z nią dzień - oby miły - ( tylko jak chłop przezyje z małym???)

Jak sytuacja? U nas pobudki co 40 min..rano o 6 pierwszy raz wzielismy go do nas bo nie mialam sily wstsc....

Aco uwas?

Jedziecie czy jak?

Ewa nie pierwszy nie ostatni jestem padnieta..tylko jest maly jeden problem...bede musisla was na godzinke opuscic..bo mam nieplanowana ;-) rozmowe o prace ok 13..a nawet nie mam w co sie ubrac...pojde jak łazasz...

Witam;)
Camel, jak coś masz innego, to nie ma sprawy;) Możemy to przełożyć. Teraz jak już jestem nastawiona, to nie będziemy się zastanawiać miesiąc, tylko kiedy mówicie, to jedziemy;) Oby pogoda była, bo zimna to ja nie lubię;)

reklama
Hmm ale przecież możemy my sobie w tym czasie gdzieś polazic jak Camel będzie się produkowala na interview ;) ja jestem spakowana. "Tylko" ogarnąć siebie i dziecko. Jeśli nie pasuje to nie ma sprawy ale jeśli na tak to też jestem gotowa.

Do góry