reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

;)

A i jeszcze Rosomaki, Ormianka jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja depresję wiosenną mam ;) chociaż dzisiejszy dzien poprawił mi humor.

reklama
ja tez potrzebowalam odskoczni..fajnie wiedziec ze sa mamy ktore tez czasem maja dosc dnia nastepnego..ze maja mniejsze czy wieksze problemy...
bo jak spotykam dziewczyny "kolezanki" na spacerach u nich wszystko takie idealne...dzieci slicznie spia, maja sliczne prosciutie perlowe ząbki, zbilansowana dietę, aksamitną cere, ii wogóle u nich wszystko na 6+.. i tylko sie zastanawiam czy to pozerstwo czy rzeczywistosc i tylko ja nie ogarniam wszystkiego na 100%

Oj, mnie też przygnębienie na wiosnę bierze. Zawsze mnie ratowały porządki wiosenne, ale jak tu sprzątać w szafach z tym moim owsikiem. Jeszcze bardziej się dołuję, że nic mi nie wychodzi.
Ale dzisiejszy dzień mnie wprawił w mega humor;)
Dzięki jeszcze raz;)
Camel, przyjeżdżaj teraz ty do nas;)

kurcze fajnie by bylo sie spotkac z reszta...ale to chyba jakies malo realne...przynajmniej do czasu kiedy nie bede miala jakiegos auta gdzie zmiesci sie nie tylko mrówka...
ale do
lbna zajade..bo mam sentyment do tego miasta...w oncu tam poznalam męża...i mam tam serdeczna koleżanke...teraz jeszcze 2 nastepne..choc jedna to już ślunzaczka prawie ;)

a gdzie reszta mam??
czyzby poszły spać?
Nie no jeszcze Elajar nie było..a ona zawsze co wieczór pisze co tam u blizniolów i Ani...wczoraj uśmiałam się do łez z jej odzywek...

Ostatnia edycja:
jestem :)

i tak strasznie Wam zazdroszcze....buuuu

u nas ok :)
Iza zniosla dzielnie pobieranie krwi (z paluszka), rozplakala sie na koniec dopiero

Ania-dentysta...dzis pan doktor...3 ząbki i juz mamy z glowy wszystkie (przynajmniej na 3 miesiace)...Ania dumna, bo dostala dyplom posiadacza zdrowego usmiechu...ja dumna z mojej dzielnej córy :)
jutro idziemy do przedszkola poogladac sobie

Camel-Ania ma bardzo duzo roznych smiesznych odzywek, ktorymi mnie rozbraja i rozbawia, ale nie sposob to wszystko spamietac :)

Elajar...to zamieszczaj na bb...zapewne fajnie posluchac jak taki szkrab mowi powaznie czasem nierozumiejac co gada...ja bym stracila zimna krew i chichotalabym za kazdym razem..ale to chyba nie wychowawcze bo wtedy dziecko brnie dalej zeby sie popisac...nie wiem czy dam rade jak Jasiek zacznie gadac głupoty...Elajar...i do Białegostoku zajedziemy kiedyś :-) musze poznać mojego ulubieńca Tomaszka :-)

super by bylo...spotkanie bboomowych mateczek :)

bede pisac o Ani odzywkach

dzis powtarzalam ze jestem z niej dumna...a ona ciagle pytala:ale dlaczego???? I tatusiowi pokazywala dyplom...
Chyba powinnismy umiescic go w jakims honorowym miejscu.

Zauwazylam ostatnio, ze Ania wymaga wiecej uwagi...chyba z zazdrosci troche... ciagle tylko "Ania chce do mamy na kolanka albo sie przytulic" A najcudowniejsze jest, gdy sie przytuli i slysze "Kocham cie mamusiu" :)
"moja mama, tylko moja...no i dzieciakow tez..."

na pewno potrzebuje...tyle czasu byla ona jedna...dla nas to tylko 2 lata...a dla niej cale zycie...a potem trzeba sie dzielic mamą...i pewnie na to przyzwyczajenie tez czasu potrzeba...dlatego ja ciagle sie waham czy teraz czas na drugie czy dopiero wtedy gdy Jas zrozumie i dorosnie do tego ze czas sie podzielic rodzicami...

Pierwsze kocham od dziecka to chyba miękczy nogi na dluuugo.
Ania zuch dziewczyna. Ciekawe jak Izy wyniki.

Kurcze na tvn "dziewczyna z tatuazem" obejrzalabym bo czytałam ale chyba padnę

reklama
nie jest tak zle
spedzam z nia kazda wolna chwilke, w weekendy robimy wypady tylko we dwie( chocby na zakupy zwykle)
teraz robimy kartki wielkanocne, jajka styropianowe...ja to lubie, a ona chyba tez :)

a wyniki Izy beda w poniedzialek

Ewcia-a jeszcze powiedziane tym dzieciecym jezykiem "kocham cie mocioooo"..."a ty kochasz swoje skarby??? wszystkie????"

Ostatnia edycja:
Do góry