reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No ja ostatnio tez dwa razy z jim ganiam..chyba ze sobie nietypowo zasnie to wtedy za późno...

A tak w ogóle to jak z jutrem...bo nie wiem czy szykowac jakie odkurzanie czy niet...

reklama
Tak tak..tylko potem dzieciarnia mi sie kotowych klakow naje... A one nie umieja jak koty puscic klaczka

Troche by wstyd mi bylo gdybydcie zobaczyly to co ja teraz widze

Plany, plany;) Dziewczyna od greckiego odwołała lekcje, bo ma jutro kolokwium i musi się uczyć;) A Filip śpi, jak zabity. Wybrałabym się nad akwen, ale pewnie wstanie koło 16 i może być przy późno więc skończy się pewnie rodzinnym spacerem w okolicy;) Może park ludowy;) Jak się w błocie nie zagrzebiemy;)

To jak sie juz zastanwicie co z jutrem to dajcie znac... Bo zdecydowanie wolalabym wiedziec wczesniej ot tak chociażby zeby kupic kawe ( ekspresu nie posiadam)

Hehe..
Dobrze ze przypomniałas. Mój dziec nie obcuje ze zwierzyna na codzień. Może być ciekawie

Paek Ludowy to miejsce spacerow z mojego dziecinstwa. Mieszkalismy w miejscu gdzie teraz biegnie ta ulica od Rusalki do Nrutowicza. Nie pamietam nazwy. Swoja droga niezłe czasy. Jeden pokoj plus kuchnia. Dwojka dzieci, kapiele w miednicy, a człowiek czasem ma czelność narzekać na to co teraz...ech

Ostatnia edycja:
Ja chodziłam obok do liceum. Na w-f tam chodziliśmy przez dziurę w płocie;) A czasem nie tylko na w-f;)

Ode mnie tutaj nic nie zależy;) Ja tylko cichy pasażer bym była. No może nie taki cichy, bo Fifi śpiewy w samochodzie potrafi urządzać. I muszę pogadać z M., bo on sam w domu nie usiedzi i jak wcześniej wróci z tego Radomia, to gotów za mną pojechać;)

reklama
Do góry