reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja muszę do wizyty czekać teraz dokładnie 12 dni. Wydaje mi się, że to wieki będą. A ja już będę
Już tak chyba to będzie, że odliczamy czas od wizyty do wizyty.

reklama
No i u mnie nie dlugo usg, w poniedzialek. im blizej tym stresik wiekszy. Ja jak narazie nie ucze pawi latac :-D, ale delikatnie potrafi mnie mdlic rano i wieczorem. Moja siostra nie wymiotowala w ogole w ciazy, moja mama chyba tez nie, to jest szansa ze mnie nie dopadnie, jak myslicie? Czy to niezalezne? Choc z drugiej strony jakbym wymiotowala to bym wiedziala ze z bąbelkiem na pewno wszystko jest ok!

Moja mama wymiotowała dwa razy przy pierwszym dziecku a ma troje. Siostry nie mam. Ja w pierwszej ciąży całe 4 miesiące pierwsze dzień w dzień, raz nawet 7 razy i odwodniłam się, o mało nie wylądowałam w szpitalu. A teraz od czasu do czasu (średnio co drugi dzień od dwóch tygodni)
Więc to nie ma reguły

No i u mnie nie dlugo usg, w poniedzialek. im blizej tym stresik wiekszy. Ja jak narazie nie ucze pawi latac :-D, ale delikatnie potrafi mnie mdlic rano i wieczorem. Moja siostra nie wymiotowala w ogole w ciazy, moja mama chyba tez nie, to jest szansa ze mnie nie dopadnie, jak myslicie? Czy to niezalezne? Choc z drugiej strony jakbym wymiotowala to bym wiedziala ze z bąbelkiem na pewno wszystko jest ok!
Ja z synem w ciazy mialam spokojnie i bez rzygowinek w 7 miesiacu wcinalam kapustke kiszona ,a z corka do 12 tyg sie meczylam :tak:

Witajcie Majóweczki,

a propo mdłości, itp.. to dziś rano jak tankowałam auto to tak mnie zmuliło na zapach benzyny, że modliłam się by nie zwymiotować na auto i ledwo zdążyłam do toalety :(

dzewelajna wiem, że pytałaś o femibion, sama biore teraz natal 1, który jest dla kobiet planujących ciąże i do końca 12 tygodnia ciąży, natal 2 jest na późniejszy etap ciąży ( zawiera wszystkie witaminy z natal 1 plus bodajże kwasy omega), jest jeszcze femibion classic na całą ciąże.

zapominajka współczuje wymiotów, ale już niedługo się skończą, a przynajmniej wiesz, że z Maluszkiem wszystko dobrze:)

Ja każdą kandydaturę Moderatorów popieram, sama mam o tym blade pojęcie

Pisałyście dziewczyny o przesypianiu przez dzieciaczki nocy, mój załął tak spać dopiero jak miał prawie 3 lata :tak:

Przepraszam, że tylko tyle, ale mam ostatnio mało czasu , będę tu raczej z doskoku.

Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki i trzymam kciuki za dzieciaczki :-)

reklama
Do góry