reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam i ja;)
Noc nawet, nawet. Pobudka o 6, ale ja miałam to szczęście, że jeszcze pospałam. Potem sprintem się na basen zbierałam, bo zaspałam;)

Camel widziałam wózek. Nie konkretnie ten model, bo nie było na wystawie, ale ten Cadet by Navington - Miejska Sztuka - Ustrzel Cadeta w miejskiej dżungli!. Na moje oko te wózki są solidne. Na pewno stabilniejsze i bardziej nie chybotliwe niż mój Quinny. Ja bym brała;) Najwyżej jak Ci się nie spodoba, to go od Ciebie odkupię;)

No i najlepszego z okazji i soboty i Dnia Kobiet i w ogóle bez okazji;)

Cześć kobiety.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia.

Ormianka w Warszawie już ładnie? Kurcze u nas ciągle szaro-buro. Spać się chce a u mamy kawy nie ma. Oj znaczy jest, ale nie z ekspresu...;)

Latam,szukam,pakuje.Uffff...Na mordeczke lece.Gdyby nie Wasze zyczenia w ogole bym nie zalapala,ze dzis 8.03. :-D A co tam...Najlepszego!Czekoladek(najlepiej dietetycznych ;-)) ,rajstop,gozdzikow i czego tam jeszcze.Ja uwielbiam sie pakowac i wyjezdzac.:tak: Tylko dom wyglada jak po przemarszu wojsk...no ale...Tylko ja wole zaczac wczesniej a tym razem nie bylo mi dane :baffled: Coz...Grunt,ze wyjezdzamy :-D

U nas 20° w sloncu.Jutro zapowiadaja 19° w cieniu.Ale przemiescimy sie do "chlodu".Tam "tylko" 15° :tak: Zapowiadaja piekna pogode.Idziemy z dzieciami do oceanarium.Ciekawe co na to Malizna? :-D

Wozek to peg eperego pliko p3.Solidny jest bardzo.Ma spory koszyk na zakupy.I raczki rzeczywiscie wyciagane :tak: Nie wspomnialam bo ja kurdupel jestem to mi nie potrzebne :-D Waga wieksza niz 5,5kg ale rozkladany na plasko i spory...Moze kiedys kupie taka mikro-parasoleke zeby w kazdy kat wcisnac.Ten sobie swietnie radzi na chodnikach a i po gorkach z nim latam.A te leguchne pod tym wzgeledem podejrzane.Chyba miejskie raczej :-D

Ostatnia edycja:
Ja lubie pakowanie,jazde,pobyt i powrot tez lubie.Lubie wszystko zaplanowac i lubie wyjazdy pod haslem "pakuj sie-jutro wyjezdzamy".Lubie "akcje" :-D Dlatego juz przygotowuje wielkie przemeblowania,przemalowania i inne takie :-D Jak dnzien staje sie podony do poprzedniego to usycham jak ryba bez wody :-D

Milego tygodnia Wam zycze!Dzieci spia.Ja juz dzis nic nie popakuje.Wszystko w aucie,a co na jutro to na jutro.Nie przeskocze :-D

Samych przespanych nocek-mnie i Wam ;) duzo slonca!I do zobaczenia po powrocie!

Mdła szerokosci!!! Udanej zabawy!!
Filipia dzieki za info...na pewno zamowie ten wozek..no moze nie kadeta bo on raczej przestosowany pod 3w1 czyli ciezszy ze wzgledu na tylne kolo pompowane i lozyskowane ale scoonera na 100% zamawiam...
moj mlody spi...bylismy dzis na miescie kupilismy babci kwiatki na dzien kobiet...tata kupil wieksze a synio malutkie takie do jego raczki pani zrobila..słodko wygladalo...ja nie kcialam kwiatkow tylko w zamian troche domowego spa..czyli maseczki pilingi itp..ale jjak wrocilismy to juz nie starczylo czasu by tp domowe spa poszlo w ruch...
mlody obebnil 200ml mm i kąpu kąpu i spac...mam nadzieje ze troche pospi bo jestem jakas padnieta...

Przypomnialo mi się? Oglądaliście wczoraj z Dzięki Bogu juz weekend na TVP - kabaret byl z okazji dnia kobiet?? Skecz ze sniadaniem rozłożył mnie na łopaty :D Recholilam jak zaba.

Mdla szerokosci.
U mnie byl buziak i tulipany :D

reklama
U mnie bylo pakowanie.Maz stwierdzil,ze kwiatow nie bedzie bo zwiedna :-) Ale prawda jest,ze bukiecik calkiem dobrych tulipanow musialam wypierniczyc :sorry: Jak dostaje bez okazji to na okazje moge przeceiez raz odpuscic ;-)

Do góry