reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

On naprawdę wielki chłop, Ewcia a Ty jaka masz spacerówkę?
Fifowa Filipo to faktycznie cycoholik, mój tak zaczyna sie zachowywać jak widzi cycek , choć nie zawsze, cóż będziesz się z nim bujać przy cycku do 18 -nastki, nie no przesadziłam , odstawi sie jak zaczną mu się podobać inne cycki (ok.13)

reklama
Camel, ja chyba, jak mi się plany nie pozmieniają, to podjadę na tą Lotniczą. Parę rzeczy chcę sobie obejrzeć, to mogę zobaczyć i ten wózek. Chociaż, ja się kiepsko znam i raczej takie zakupy załatwiam spontanicznie.

Weście mnie dziewczyny nie straszcie, ja myślałam, że smok i butla odciąży mi ten jeden biedny cycek. Przez ostatnie trzy dni znowu mi urósł jak arbuz. Fifi więcej ssie, to i cyc większy. Ale dziś po tych rykach zasnął nie bardzo cycując. Zobaczymy jak nocka minie.

O fifowa fajnie by bylo gdybys zerknela, tsk eiesz czy solidne wykonanie, jak sie prowadzi, jsk buda czy szczelna w miare bo w innych wszędzie dziury...
Kurcze ale wam zazdroszcze tych sklepow..czasem żałuję ze sie wynioslam z lbn

Mam nadzieje ze nocki dzisiejsze beda spokojne...

hej

no nie mam czasu :) wybaczcie

jestem mega dumna z mojej najstarszej córy...dzis pierwszy raz pobranie krwi z żyły...nawet nie pisnela
potem wizyta u dentysty...tym razem normalne wiertło, znowu spokojna
w nagrode ksiazeczki i puzzle
z wrażenia zasnela na siedzaco ok.16, wiec wieczorem nie mogla zasnac...podchody 3x, wreszcie o 21 padla

moje dzieciaki uwielbiaja ksiazki...Ania ma cale mnostwo wiekszych, mniejszych...grubych, cienkich...ogladaja, dotykaja, czasami probuja ugryzc...Ania nie pozwala ;)
Ania lubi bardzo ksiazki z naklejkami, bajki rozne, ostatnio probuje malowac, wiec u nas duzo ksiazek

u nas Iza jeszcze w nosidelku, bo ona drobniutka i sie spokojnie miesci...Tomek juz dawno w foteliku (jego nosidelko ma Adas)

akt urodzenia Adasia wreszcie trafil do urzedu miejskiego, wiec niedlugo dostanie PESEL i rusza procedura adopcyjna
w srode byl na usg bioderek...wszystko ok
w poniedzialek maja szczepienie

Nocki coraz spokojniejsze...ostatnia cala przespana...tzn od 20 do 5.30...dalam mleko ale juz spania nie bylo....pobudka
i tak sukces, ze oboje spali...zazwyczaj ktores sie budzi...budzi drugie....

dzien z babcia....wkur...nie wiem jak to dalej bedzie

Ostatnia edycja:
Camel blagam Cię. Zazdrościć Lublina?? Jakbysmy o Wrocławiu gadaly to tak, ale dwa sklepy w lbn to nie ma czego.

Wiolonczela ja mam maclarena techno xlr. Nie jest to mala spacerowka i wce nie taka lekka ale ja jestem duża baba i jeżdżę kombi ;) a tak serio mnie jezdzenie gondola doprowadzalo do pasji i kupilam ten wozek juz w sierpniu 2013 czyli młody miał ledwo 3 miechy. Musiala sie rozkladac na płasko. Ale teraz jestem zadowolona z jej rozmiaru bo on tez duzy i jak go wkladam w kombinezonie to na oko ma wiecej miejsca niż w xlanderze. Ma wielka budę powiekszana ze zakrywa go calusienkiego wiec w razie sztormu mozna go skryc. Jedyna wada to jak jezdzil jeszcze lezac lub nie w pelni siedząc to budka o standartowym rozmiarze nie zaslaniala mu slonca a to wampir i strasznie się w takiej sytuacji pyrga. Teraz nie wiem czy kupić mu parasolke czy juz bedzie na tyle duzy ze mu bedzie dosiegalo. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Elajar..temat babci przemilcze...
Fajnie ze Adas juz ma akt..teraz wszystko pojdzie jak z platka...
Ania dzielna i madrs dziewczyns..bycie starsza siostra zobowiazuje...

Ewcia...lepiej miec dwa niz jeden jakis marny tup tup gdzie oprocz jakis dziwnych wozkow 4 baby i wszechzalewajacych rynek sandomierski chicco i tako nie znajdziesz nic..moze popyt taki maja...

Matko padam jakos..ide chyba w kimono...
A tak nawiasem patrze na pociagi gdybym tsk chciala kiedys zawidac do lbn z jaskiem...

Ale wczesniej wy do mnie, bo zmotoryzowane jesteście... Fifowa kupuj ten fotelik...
A jak nie to w nosidlo fifulca...

Dzien dobry!
Wczoraj caly dzien u babci.Alez mamy pogode!18-19° i sloneczko.I taka tez tylko chlodniejsza zapowiadaja na nasz wyjazd.Coz...oby...

Tyle jeszcze do zrobienia,ze szok :szok: trzeby sie zabrac za robote.Wlasnie koncze kawusie i do dziela.

Nocka marzenie!Malizna spala do 2:30 a pozniej do 5:30 :szok: Podjadla i wstalysmy spokojnie o 7.Taki to pozyje....tak to ja moge.Tak to ja chce :-D

Wozek mamy taki.Z Mloda mielismy poprzedni model ale niestety zapodziala mi sie gdzies budka od niego...:baffled: Przeprowadzki..ehhh...przeprowadzki...Ale jak trzeba bylo kupic nowy to nie mialam watpliwosci,eze znow chce ten!Jestem w nim zakochana.Jest wygodny,stabilny,rozklada sie na plasko,ma mega-obszerna budke i sklada sie jak parasolka(no ok-jest wiekszy od nierozkladanych parasolek!)
41KSBe99PKL._SS500_.jpg

u nas nocka taka se...nie bbylo najgorzej,,...za to mlody nie chcial oddac cyca...w ogole znow przywiazal sie do mnie lancuchem...nie odstepuje na krok i chce na rece co dziwne bo on nie jest z tych narękowych...
wiecie co...cos nie mam pomyslu na dzisiejszy dzien...mlody zalicza wlasnie dzemke....a ja leze pod kolderka...

reklama
Dziendoberek

Wszystkiego naj z okazji pierwszej soboty tygodnia;)

U nas nocka tez ok. Obudził sie o 23 ale za duzo nie pojadl i potem o 5... wyspana:)

Pogodę mamy piękną. Umowilam sie z bratowa na spacer, dawno sie nie widzislysmy. Ciekawe co u Tomusia... jest 4 dni mlodszy od Wojtka a waży prawie 14 kg!!!

Do góry