reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Sama nie wiem co tam siedzi..daje mu ten hidrasec, dicoflor, enterol, hydranea na eletrolity, dieta marchwiowo ryzowa, bezmleczna (oprocz cycowego mleka) bezglutenowa i bez lsktozowa czyli z kaszek to na wodzie ryzowa ,kukurydziana ewentualnie z mlekiem enfamil O-LAC lub kaszki sinlac

reklama
Dobrze, że zbadacie, faktycznie jeżeli to wirus to nie ma sensu dawać czegoś na bakterie, ale nie wiedziałam , że ten nifuroksazyd to antybiotyk, w każdym badż razie on sie nie wchłania , działa tyllko w przewodzie pokarmowym, mi kiedyś bardzo pomógł. Fajny lekarz, super, że karmisz piersią i że mały je i pije, to najważniejsze. Jak nie ma wymiotów i gorączki , to nie trzeba się aż tak martwić, w końcu przejdzie, tylko mały się wycierpi, jak się odważysz to smarnij mu cieńko tym termentiolem. szkoda, ze czekolady wcinać nie może

Dodam, że wtedy pół oddzialu mialo sraczke. Z reszta mnie tez nie ominelo i jedna noc przelatalam do kibla. Maz mimo ze odwiedzajacy szarpal sie ze 3 dni. Zaraza wiec jakaś była na bank.
Nic. Zrobcie badania bedzie wiadomo i z dnia na dzien bedzie lepiej. Pozytywne myślenie i kciuki od bbmowych kolezanek i dacie radę.

Smaruje Alantanem i dupka zagojona juz..ale tormentiol w razie czego zakupiony... Z pediatry pierwszy raz zadowolona bo zaspokoil moja ciekawość i odpowiadal na kazde pytania...ba...nawet je wyprzedzal tak jakby czytal mi w myslach...

Ewcia to ladne fanty ze szpitala przyniesliscie....nic tylko sie leczyc w szpitalach...moze dobrze wiedzieli co to jest i nie chcieli siac paniki..przebadali ze 2 osoby i stwierdzili ze nie ma sensu dawac bog wie co jak samo przejdzie....

Ostatnia edycja:
Ewcia to ladne fanty ze szpitala przyniesliscie....nic tylko sie leczyc w szpitalach...moze dobrze wiedzieli co to jest i nie chcieli siac paniki..przebadali ze 2 osoby i stwierdzili ze nie ma sensu dawac bog wie co jak samo przejdzie...

Ewcia to ladne fanty ze szpitala przyniesliscie....nic tylko sie leczyc w szpitalach...moze dobrze wiedzieli co to jest i nie chcieli siac paniki..przebadali ze 2 osoby i stwierdzili ze nie ma sensu dawac bog wie co jak samo przejdzie....

takich ze świecą szukać , nasza pediatra ostatnio mnie rozpierdzieliła ,gada , ze skóra córki to pewnie od alergii i pyta mnie czy czasem nie wiem, co ją uczula? ?? od razu przypomniał mi sie ten skecz, świnka, nie nie świnka nie... oczywiście 6 razy zaznaczyła , że to moze być nawet od mandarynki ( moja córka mandarynke ostatnio jadła z 2 lata temu, bo nie lubi).
Aha miałam wam pisac, ze w związku z problemami skórnymi calej naszej trójki zakupiłam 2,5 kg medidermu, fajny krem , no i cena zadowalająca , bo jakbym tak miała emolium smarować, to na masło juz by nam nie starvczyło

Mloda tez ze szpitala kiedys taka straszna biegunke do domu przywlekla...I wtedy siegnelysmy po lek homeopatyczny i po 2 dniach byl spokoj.A w szpitalu ja 5 dni leczyli i jakos nie wyleczyli :baffled: Tylko jak to sie moglo nazywac? Za diabla nie pamietam.Mialam zapisane ale nie moge eteraz znalezc.Tylko Mloda miala rok skonczony.Mogla miec...ja wiem?14 m-cy?
Ewcia a Ty jako wyzej szkolona w tej materii o hoemeopatii myslisz...co? :-)

Maz moj w pracy juz.Jeszcze tydzien i tydzien wolnego.Ufff....My czesto ogladamy razem filmy,ijey herbatke.Wczoraj mezowy kolacje robil ciepla...mniam....W ogole to ja naprawde lubie mojego meza bo on fajny facet ejest.Nie zmienia to faktu,ze czasem bym tepym narzedzeiem....yhhh...

reklama
Kurcze ide chyba w kime bo pewnie kolejna ciezka noc mnie czeka...

Mdla..moj tez jest calkiem fajny...ale czasem tez patelnia bym...yyyhhh...

Do góry