reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ormianka widzę, że już małego przetestowałaś :), u nas zęby się pojawiły, mały marudny , oj marudny.
Właśnie przyszedł zakup mojego męża z allegro, kupił śpiworek dla córki, córka ma 110 cm wzrostu , waży 19 kg - śpiworek w najdłuższym miejscu ma długość 70 , ba jest szerokości 27 cm, w najszerszym miejscu, tak weżcie do ręki metr,albo dłuższa linijkę i zobaczycie ten absurd, lalka mojej córki do niego ledwo się mieści. Wysłałam mojemu męzowi smsa, z zapytaniem , czy zamierza w nim schronić puszkę z piwem na Antarktydzie, żeby mu butelki nie rozpierdzieliło. Ja Cię pierdzielę mam nadzieję, że w 2014 on niczego nie kupi bez uzgodnienia ze mna, czego jemu i sobie życzę.
Najlepszego dziewczyny

My też spacerujemy, fotografujemy i jakiś rozlazły ten dzień;)
Wiolonczela mój M. nic nie kupił Filipowi bez porozumienia ze mną. Nie dlatego, że tego wymagam, ale mu się chyba nie chce i tak mu wygodniej;)
Najlepszego Kochane;)

Mojemu chyba tez tak wygodnie, albo inaczej, przyzwyczail sie ze ja o wszystkim mysle...gdyby nie to dziecko bylo by bose, bez kurtki i innych gadzetow, w on zorientowal by sie dopiero wtedy jak musial by wyjdc z dzieckiem na mroz... Juz widze to pytanie...gdzie jest Jaska kurtka,czapka i buty...? A kupiles,?

He he
w ostatniej chwili zaprosili nas na Sylwestra znajomi. Mają superanckie 3 poziomowe mieszkanko, wiec Wojtus pospi na gorze a my sie na dole pobawimy. Tylko wymyslilam ze dla swietego spokoju kupie elektroniczna nianie... i co?
Wszystko wykupione tylko takie pow. 300 zostaly:/ widze ze przed Sylwestrem to bardzo chodliwy towar. Na szczescie jest Tesco... kupilam jakąś za 200 mam nadzieje ze sie sprawdzi... ale sie przy tym upocilam masakra jakaś.

Teraz spacerujemy po parku a ksieciunio śpi...

Dziewczyny w Nowym Roku Wszystkiego naj... pociechy z dzieciaczkow, mezowych i futrzakow jesli są też:)

Wiolonczela sprzedam mezowemu ten patent. Ucieszy się bo dla niego bedzie to nie mniej niezbedne niz dla naszych dzieci czapki i szaliki ;)

Ormianka udanej imprezy. Nianka dobra rzecz. Mi sie wydawalo ze do mieszkania nie potrzebuje bo usłyszę przez sciane ale kupilam. Tu nie mam i mlody juz dwa razy spadl by z łóżka raczkujac przez sen. Jak stary materac polozyl na podloge przestalam poduchami okladac i pierwszej nocy placz. Ja do pokoju a on ryjkiem juz szlifuje wykladzine a dupa wciąż na materacu. W ogole nie było słychać że się przemieszcza... :/ dobrze ze bylo nisko. Na pewno wiec Ci się przyda!

Najlepszego kobietki. Podbijam wasze zyczonka. Oprócz zadowolenia z nowej rodzinki może jej kolejnego powiększenia?? ;)

reklama
Ormianka fajnego wieczoru.
Ja teraz bez niani bym oszalała. Ja poszłam o krok dalej, bo mam kamerkę, ale to dobra rzecz.
Ewcia u nas się mobilność zaczyna. Filip cały czas nosem przygrucha w podłogę.
Z tym powiększaniem rodziny, to i chciałabym i boję się;) Ale ogólnie chyba będziemy się starać tak bliżej lata;)

Dla nas wszystkich był to rok wyjątkowy, to życzę Wam oby następne były równie wyjątkowe;)

Do góry