reklama
camel
Fanka BB :)
Najlepszego kobietki... Oby 2014 byl jeszcze lepszy niz 2013..
Dziendoberek w Nowym Roku
Impreza sie udała niania to jednak super rzecz, Młody posiedział do 23 ale fajerwerki juz przespal... moze w przyszlym roku sie zalapie tylko ja troche zmeczona jestem bo wróciliśmy o 3...ech... jak za dawnych lat
Milego dzionka zycze pamietajcie jaki Nowy Rok taki cały rok
Impreza sie udała niania to jednak super rzecz, Młody posiedział do 23 ale fajerwerki juz przespal... moze w przyszlym roku sie zalapie tylko ja troche zmeczona jestem bo wróciliśmy o 3...ech... jak za dawnych lat
Milego dzionka zycze pamietajcie jaki Nowy Rok taki cały rok
wiolonczela42
Ormianka obyś nie miała racji, bo ja mam dziś dzień do d...,i chodzę jak osa.
Nigdy nie lubiłam Sylwestra i Nowego Roku , nie znoszę
Nigdy nie lubiłam Sylwestra i Nowego Roku , nie znoszę
Filipiamama
Szczęścia W Nowym Roku
U nas Sylwester bez rewelacji, a dziś taki przybity dzień, że może lepiej, żeby ten rok taki nie był
U nas Sylwester bez rewelacji, a dziś taki przybity dzień, że może lepiej, żeby ten rok taki nie był
reklama
Kamila1988
Diewczyny wszystkiego naj w Nowym Roku
jako że zaglądam tu rzadko mam pytanko - czy wasze pociechy już raczkują? Bo moja jakoś nie przejawia zbytniej chęci, za to stara się stawac na nozkach gdy próbuję ją posadzic lub położyć na macie
Pozdrawiam
jako że zaglądam tu rzadko mam pytanko - czy wasze pociechy już raczkują? Bo moja jakoś nie przejawia zbytniej chęci, za to stara się stawac na nozkach gdy próbuję ją posadzic lub położyć na macie
Pozdrawiam
Podziel się: