reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Czesc dziewczyny
jakos tez uleglam swiatecznej goraczce i nie mialam czasu na forum. Na szczęście już wszystko ogarniete tylko musze nas jeszcze spakować na jutro bo o 7 rano wyjeżdżamy.

Życzę Wam ciepłych, radosnych i rodzinnych Świąt... Pociechy w naszych dzieciaczkow, bo choc nie beda pewnie swych pierwszych Świąt pamietac to my na pewno:)

reklama
Matko co za dzien! :baffled: Akumulator sie...odmowil posluszenstwa.I nowy w wigilie rano kupowac?!Noz jasny gwint.Moich pieniedzy,a jakze,tradycyjnie juz nie przelano na czas(czas do wczoraj...) I teraz w koncu w domu.Mam nadzieje,eze u Was spokojniej!

Camel do 20 w pracy?!:szok: To juz u nas dawno po wigilii bedzie.Nie zazdroszcze-trzymaj sie dzielnie.

Wszystkim zycze milosci i radosci przy stole.Koled,zapachow pysznych potraw,kolorowych perezentow.Mam nadzieje,ze najblizsze dni wszystkim uplyna w szczesciu,zdrowiu...i wzgelednym spokoju ;-):-D Czego i Wam i sobie zycze,kochane :-D

Mateczki Wesołych Świąt dla was i waszych rodzin...

Załączniki

• 1387914872059.jpg
    1387914872059.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 1387914894354.jpg
    1387914894354.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 36
Ale was wywiało w te święta na dobre... moj młody zle sypia przez to ząbkowanie, stan się nasika ale zębów jak nie było tak nie ma... śiwęta szybko mijają a ja jakoś bardziej zmeczna niż na dniu normalnym...jutro przyjezdzają moi dziadkowie czyli jaśka pra-dziadkowie...no i ostatni dzień swiąt..na sylwestra się nigdzie nie wybieramy....
No już niedlugo pewnie tu wrócicie..bo coś smutno bez was mamuśki...

Hej mamuśki. Koniec obzarstwa ;)

Camel- mnie też te święta męczą... Jestem u rodziców,mmłody cały czas marudny,przeszkadzaja mu tłumy ludzi, które tutaj są ( mam 4 rodzeństwa, większość już z partnerami). No i doszedł lek separacyjny , nie mogę odejść nakrok ! Nikt nie mmoże mnie wyreczyc, bo u każdego brzeczy... Trochę mąż go zabawi, ale mnie nie może wtedy widzieć...

Ja tez juz chce do domu.
Mam wrazenie ze mlody tez jest przeladowany ta ilością ludzi i ich nadskakiwaniem. Swoje nerwy wykrzykuje a babcia doszukuje sie w tym objawów chorobowych, co mnie niesamowicie wkurza. Non stop jest litowanie nad nim bo zimne policzki po spacerze, bo musi czekać na jedzenie ( brak podgrzewacza) bo spiacy, albo bo niewyspany. A o dziwo ma tutaj dlugie drzemki. W domu moglam o takich pomarzyć.
W raczkowaniu regres bo ma siedzieć na kolankach a na ciekawe rzeczy patrzeć z daleka. Na podłodze czyhaja same niebezpieczeństwa.
Wczoraj wszyscy zapomnieli o moich imieninach :) ależ była konsternacja przy wigilijnym stole jak sie zczaili :D <Evi sto lat>
Dzisiaj mamy 7 miesięcy.
Mlody dostał skoczka -szelki na sprezynie ktore się montuje w otworze drzwiowym. On teraz na fazie skakania wiec ma z tego wielki fun. Ja tylko pilnuje aby nie byl w tym za długo. Moim zdaniem nie jest to najlepsze na biodra. Szczególnie że on nadal samodzielnie nie siedzi. No i wkurza mnie to ciągłe uczucie bycia ocenianą.
Pozdrawiam was Mateczki

reklama
Ewcia -spóźnione życzenia imieninowe kochana :) wszędzie dobrze, ale u siebie najlepiej ;) kiedy wracacie ? Ja w sobotę , choć miałam zostać do niedzieli. Starczy tego dobrego ;)

Do góry