reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mnie goraczka przedwyjazdowa. Kochane mateczki, ja już jedną noga na lotnisku. Mam nadzieję, że uda mi się tam połączyć z fifirifi i być w miarę na bieżąco. Na wszelki wypadek jednak życzę zdrowy, pogodnych i spokojnych Świat dla Was i Waszych rodzin. Niech wam tu spadnie śniegu! ! Buzaki

reklama
Cześć dziewczyny, mnie na dobre ogarnęła gorączka świąteczna ,ale już mam prawie wszystko zrobione jutro tylko sałatkę i śledzie zrobić .
Mała mega absorbująca nie można jej na chwile samej zostawić nawet w łóżeczku bo takie cuda robi ,że ręce opadają ,no i muszę się pochwalić nauczyła się bić barwo :)

Ewcia - szczęśliwej podróży życzę:)

Mała mega absorbująca nie można jej na chwile samej zostawić nawet w łóżeczku bo takie cuda robi ,że ręce opadają ,no i muszę się pochwalić nauczyła się bić brawo :)

Super , mojego ucze ale nie kuma o co mi chodzi :-)

Już nie wiem nawet kogo się radzić. Lekarzy czy egzorcystów?

Hahaha , dobre:-)

No to ja sie pochwale mojego syna. Tak czytam o leku separacyjnym, o problemach z usypianiem i kurcze.... u mnie nie ma tych problemow wcale...
Trzy drzemki w dzien jak byly tak sa. W nocy jedna pobudka kolo polnocy i do rana luz :-) dzisiaj zaczal sie katar i przez to bylo pare pobudek. :-D

Wczoraj robilam farsz do pierogow, upieklam kruche imbirowe. Dzisiaj barszcz, piernik, jablecznik, a jutro paszteciki i ryba. Na szczescie maz jutro ma wolne wiec zajmie sie Kruszyną

Ostatnia edycja:
bn5.jpg Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt!!!

Załączniki

• bn5.jpg
    bn5.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 52
WESOLYCH SWIAT!!!

Kochane u nas zaczela sie prawdziwa AKCJA!Dzis urodzinki Mlodej.Byli goscie,prezenty i ciacho.I do domu!Teraz walcze z jedzeniem na jutro,probuje doliczyc sie gosci na chrzcinach
:baffled: :dry: I staram sie zapisac liste zakupow.Nie jest latwo ;-) Pojutreze juz bedzie 4+3+1 na obiedzeie.A w czwartek...no wlasnie az sie nie moge doliczyc.A to kiepskawo ostatecznie bo nie mam tyle krzesel i nie wiem ile mam po ludziach szukac :-D W piatek zaplanowana juz wyceieczka rekreacyjna i obiado-kolacja.W soboete czesc gosci jedzie juz do domu.A my zostajemy do 6.01 w zestawie 4+3+1(czyli 4 doroslych,3 dziewczynek i jedna Malizna :-)).Walcze dzielnie,mam nadzieje,ze jakos sie wszystko uda ;-)

Widzee,ze w ostatnich dniach znow spanie na tapecie.U nas w sumie spoko.Mozecie sobie myslec,eze ja taka zorganizowana z zegarkiem :-D Ale prawda jest taka,ze jakby Malizna nie spala non-stop z piersia w buzi i Mloda na to wszystko nie zwalala mi sie na plecy to...na pewno bym spala z dzieckiem :-D Ja to uwielbiam po prostu.Najchetniej bym z nia spala codzienneie.ALE zaistnialy okolicznosci,ktore uniemozliwiaja mi wyspanie sie w tej konfiguracji.Malizna przy piersi i Mloda na plecach :-D

Wiolonczela Mloda ma lepsze i gorsze okresy.Dzisiaj tez dala popis przy gosciach i poszla na swoje krzeselko.Jest w tej chwili calkiem niezle ale bywaja tygodnie,eze mam ochote ja rozszarpac.Wczoraj chciala isc do sasiadki z dolu.Wiec ejej powiedzialam zeby nie jadla nic bo gotuje obiad.Schodze po nia a sasiadka mi wyjezdza,eze ona moze zostac bo zjadla z nimi :wściekła/y: Tylko prosila zeby nie mowic mamie :wściekła/y: Jak ja sie wsceieklam!I na Mala i na ta cholerna sasiadke!No jak malolata jej mowi zeby nie mowic mamie to znaczy,ze jej nie wolno!Czy tak trudno sie tego domyslec?! Cora z rykiem na gore :-D A sasiadce tez wytlumaczylam dlaczego nie chce zeby u nich jadlam...hmmmm wzburzona bylam nieco ;-) Dzisiaj jakas taka grzeczniejsza tu u nas byla ;-) Moze to i dobrze?Mam nadzieje,ze w koncu przestanie bo nie zniese ;-)

Ewcia szerokich skrzydel? Czy jak to sie zyczy? :-) Bawceie sie dobrze.Nie daj sie zwariowac!;-)

Na koniec dodame ze wlasnie konczy sie przepiekny dzeien.Sloneczko w pelni,brak wiatru i 16°C :-D Wiec zycze slonecznych,rodzinnych swiat ;-) Zmykam.Jeszcze dzisiaj musze lodowke umyc.Samo sie nie zrobi!

Hej mamuśki.

Wesołych świąt! Pierwszych z naszymi majowymi pociechami ;)

Ja od soboty jestem u moich rodziców. Młody marudny, bo przyzwyczajony do ciszy ( a tu 10 osób dorosłych i troje dzieci) i do tego, że mamusia go bawi. Tylko znikam mu z oczu od razujest ryk... W ddodatku złapał katar...

Mdla - udanej imprezy ;)

reklama
Do góry