reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Dziendoberek...
U nas troche lepiej z nocami pewnie dlatego że katar się konczy...
Hehe ja tez jestem pobita przez synusia; ) tylko on ma fazę na szczypanie i drapanie... wszystko i wszędzie... nawet swojemu siusiakowi nie odpuszcza;)
Co do przygotowan przedświątecznych to mamy z głowy Wigilia jak co roku u tesciow a reszta Świąt u rodzinki bratowej ( jak swoja ich traktuje):) no i chrzciny są...

Jejciu pisze tego posta z godzinę ale z tym skubancem sie nie da ciagle mi cos przełącza... hehe ciekawe jak to będzie jak dzieciaki beda miały 30:)... jeny pewnie będę babcia

reklama
A my na spacerze w nowej czapie przyslanej przez ciocie ewcie

Załączniki

• 1387369176230.jpg
    1387369176230.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 47
O wow jak mu ładnie :) Leosko też dobrze wyglada w granatowym.
Kurcze miałam wam to zdjęcie z dowodu wkleić ale jeszcze do skanera się nie doczolgalam.
Mam nadzieję, że będzie sie dobrze nosić i główkę mlodziencowi chronić.

Ormianka daj Boże zeby babcia zostać jak dzieci beda mialy po 30 a nie po 17. Ten swiat staje sie coraz bardziej powywracany ;) chociaż przynajmniej mlode babcie by z nas były :)

A gdzie nam filipiamama się zapodziala. Nic nie melduje z rana.

Jestem. Jestem.
Dziś zakręcony dzień, bo M. w domu został.
Wkurzył mnie w nocy, bo poodkręcał grzejnik na maksa. Spać nie mogłam ani ja ani Filip. Wierciliśmy się do 3, potem o 6 pobudka, potem o 7 kazałam mu wziąć Małego i się wynosić a sama do 9 dosypiałam. Sił mi zbrakło na wstanie. A teraz dopiero z zakupów wróciliśmy. Mi mało jeszcze, ale Fifi głodny, za trochę spać pójdzie i tyle mojego korzystania z wolnego męża.

Oj, ja to się po prostu chciałam z domu ruszyć, bo popołudniami, jak już M. z pracy wraca, to na mieście szał i mnie krew zalewa. Pojechaliśmy do tego nowego sklepu w Olimpie i kupiliśmy prezent dla synka znajomych, a przy okazji i Filipu. No i Rossemanna dopadłam. Słoiczki, pieluchy, takie tam. Bez rewelacji;)

Witam się wieczorową porą z malym ssakiem przy cycku ;)

Kooska idź do pediatry niech ci da skierowanie na wyniki, bo różnie to z dziećmi bywa. Może malutka ma taki temperament i nic jej nie jest, ale niech ktoś profesjonalnym okiem popatrzy.

Kupiłam dziś nowy numer "dziecka" , jest test do wypełnienia dotyczący partnerstwa w związku, tego kto jakie obowiązki domowe wykonuje. Wypelnilam co które z nas robi i mój małżonek stwierdził , że nawet nie zdawał sobie sprawy ile ja rzeczy codziennie ogarniam. ;)

I ja witam wieczorem...Mlody na razie spi...jestem padnieta...on chce byc z mama caly czad blisko..nue daje mi odejść...

Kooska dziewczyny maja racje..idz do pediatry pi skierowanie na krew i mocz..lub zrob sama prywatnie..ospalosc to bardzo czesto objaw anemii. Co u dzieci karmionych piersia i jedzacych malo posilkow stalych z zelazem jest zjawiskiem bardzo czestym, niestety po 6 miesiaca zapasy nam sie skonczyly...

Leskowa..chyba tez kupie ta gazete..bo dzis u nas na rapecie temat robie wszystko a ty prawie nic...

reklama
hej

laptop zepsuty 2 tyg....echhhhh
dzis nie doczytam, moze jakos jutro sie uda....choc troszke

melduje, ze u nas bez wiekszych zmian.....zęby nadal po 2....a wolalabym juz wiecej
Tomek tydzien temu wzrost 73cm, waga 10kg
Iza wzrost 69cm, waga 8,1kg
roznica prawie 2kg utrzymuje sie nadal

maluchy juz wreszcie same siedza

z babcia bez zmian...bedzie rozmowa za tydzien
pozdrawiam

Do góry